Vásárlási hajlandóság
Vásárló Jön a fekete péntek: hogyan kerüld el az esztelen költekezést?  
Privátbankár.hu | 2017. november 21. 20:10
Az Egyesült Államokban hagyományosan november negyedik csütörtökén ünneplik a Hálaadás napját, a pulykavacsora utáni pénteken pedig kezdetét veszi a karácsonyi vásárlási dömping. Magyarországon a Hálaadásnak nincs hagyománya, de a Black Friday vásárlási őrülete már 2013 óta trend lett. Óriási kedvezményekkel nyitnak a boltok, a vásárlók pedig tömegével rohamozzák meg az üzleteket és webshopokat.
Vásárló Ilyen se volt még itthon: óriási lázban égtek a magyarok  
Privátbankár.hu | 2016. november 30. 11:16
A webáruházak fele készült akciókkal a múlt heti fekete péntekre.
Vásárló Miben vagyunk mások? Ezektől félnek a magyarok  
Privátbankár.hu | 2016. november 6. 15:58
Érdekes felmérést közölt a Nielsen, amely arra világít rá, hogy félelmeink hogyan befolyásolják vásárlási szokásainkat. Bár jó hír, hogy nőtt a magyar fogyasztók bizalmi indexe, sokat javult a vásárlási kedvünk, azaz merünk költekezni, komolyan befolyásolja a hangulatunkat az is, hogy mi aggaszt minket. Mitől félünk idehaza? Mitől félnek Európa más országaiban?
Vásárló Leköröztük Európát: rengeteget vásárol a magyar  
Privátbankár.hu | 2015. augusztus 24. 17:43
Értékben 3,9, mennyiségben 1,2 százalékkal több árut adtak el a hazai élelmiszerboltok az idei második negyedévben tavaly április-júniushoz viszonyítva; mindkét mutató meghaladja az európai átlagot - közölte európai elemzése eredményét a Nielsen piackutató.
Vásárló A ruhaboltban lassabban döntünk, mint a lakásvásárláskor 
Privátbankár.hu | 2014. október 19. 10:25
Ma már szinte mindenhol az impulzusvásárlás terjed - még autó és lakásvásárlásról is pillanatok alatt dönt az átlagember.
Vásárló A magyar lakosság nem hallott a rezsicsökkentésről? 
Privátbankár.hu | 2013. október 1. 11:40
A lakosság megdöbbentően magas fogyasztóiár-emelkedést vár idén, pedig a rezsicsökkentéssel soha nem látott mélységben jár az inflációs adat. A fogyasztói bizalmi index komponensei ennek ellenére mind növekedésbe váltottak, bár vannak még gondok.
Vásárló Remek adatok jöttek: javul a magyar családok helyzete? 
Privátbankár.hu | 2013. június 26. 16:00
Hosszas mélyrepülés után a GfK Hungária komplex fogyasztói bizalom indexének értéke három negyedéve emelkedik. A várakozások egyre jobbak, de a vásárlási kedv még nem javult. A javulás trendszerű, de mikor látszik meg a hatása?
Vásárló A rezsicsökkentés miatt a világ is szebb lett  
Privátbankár.hu | 2013. április 2. 14:56
Idén márciusban mintegy 27 pontnyit emelkedett a GfK Hungária Komplex Fogyasztói Bizalom Index. A Vásárlási Hajlandóság Index értéke 11 ponttal, míg a Fogyasztói Várakozások Indexének értéke 41 ponttal magasabb mint tavaly decemberben. A háztartások bizakodóbbak mind saját anyagi helyzetük, mind az ország gazdasági esélyeit illetően. A két évvel ezelőtti szintre csökkent a munkanélküliség növekedése miatt aggódók aránya.
Vásárló Parányit bizakodóbbak lettünk 
Privátbankár.hu | 2013. január 9. 15:06
A múlt év végén a háztartások jobbnak ítélték saját anyagi és az ország gazdasági helyzetének jövőbeli alakulását.
Vásárló Félünk a munkanélküliségtől és fogy a bizalom  
Privátbankár.hu | 2012. október 4. 10:32
Tovább esett a GfK által mért fogyasztói bizalmi index, csökken a vásárlási hajlandóság és egyre többen tartanak a munkanélküliségtől.
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Professzionális online sales és marketing vezetőt keresünk!

Részletek

hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG