<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Vojnits Tamás
Pénzügyi szektor Takarékbank: merész tervek háttérben maradó számokkal
Nagy László Nándor | 2014. május 29. 17:23
Több, mint 50 százalékos mérlegfőösszeg-ugrást tervez a hiteloldal megnyomásával a Takarékbank, ahol Vojnits Tamás az elnöki posztról az elemzési osztály vezérigazgató-helyettesévé lépett vissza.
Pénzügyi szektor Hány bank tudná elhagyni Magyarországot?
Privátbankár.hu | 2013. október 17. 14:10
Bár sokan arra számítanak, hogy a 8 magyar nagybankból 2-3 is hamarosan elhagyja az országot, nehéz megmondani, hogyan, mikor és kinek lehetne eladni a magyar érdekeltségeket.
Pénzügyi szektor Megszólalt a Takarékbank új elnöke: szó sincs kisajátításról
Privátbankár.hu | 2013. augusztus 30. 13:29
Vojnits Tamás szerint alaptalan kisajátításként értelmezni a takarékszövetkezeti szektorban történteket.
Pénzügyi szektor Takarékbank: új szabályok, új tesületek, új vezetők
Privátbankár.hu | 2013. augusztus 29. 11:39
Megválasztották a Takarékbank új vezetőségét szerdán, miután a keddi közgyűlésén megújították a Társaság vezető testületeit.
Pénzügyi szektor Átvilágítják a takarékszövetkezeteket
Privátbankár.hu | 2013. július 11. 07:53
A takarékszövetkezeti integráció kialakítása hosszú folyamat, de év végére már létrejöhet a közös tőkemegfelelés a takarékszövetkezeti rendszer egészének szintjén - mondta Vojnits Tamás.
Pénzügyi szektor Megint fordult a postás: Demján visszaírt Orbánnak
Privátbankár.hu | 2013. július 9. 07:33
A takarékszövetkezetekről szóló törvény céljával igen, de a cél megvalósításának módjával, a törvény Alaptörvénnyel ellentétes rendelkezéseivel, s az ennek nyomán a későbbiekben bekövetkező lehetséges változásokkal nem ért egyet, nem tudja azokat elfogadni az Országos Takarékszövetkezeti Szövetség - írta Demján Sándor, az OTSZ elnöke a hétfőn Orbán Viktor miniszterelnöknek címzett válaszlevelében.
Pénzügyi szektor Vojnits: nem nyúlnak a szövetkezeti vagyonhoz
Privátbankár.hu | 2013. június 26. 07:48
Vojnits Tamás szerint a takarékszövetkezeti rendszer megújulása révén ismét vonzóvá válik majd a szövetkezeti tagság, nemcsak ügyfélként, hanem tulajdonosként is érdemes lesz jelen lenni a takarékszövetkezetekben.
Pénzügyi szektor Létrejön a kormány és környéke takarékszövetkezet
Privátbankár.hu | 2013. június 25. 13:56
A Takarékbankon keresztül nyomul be az állam a pénzügyi piacokra, az ügyfelek ebből elvileg sok mindent majd nem vesznek észre. Az állami nyomulással a Posta is jól jár, mely tulajdonhoz jut a nemrég kivásárolt Takarékbankban is - ők az átalakítás abszolút nyertesei. Elfogadta és a parlament elé terjesztette a kormány a szövetkezeti hitelintézetek integrációjának átalakításáról szóló törvényjavaslatot.
Pénzügyi szektor A kormány hozzányúl a takarékszövetkezetekhez: 100 milliárdot kell találni
Privátbankár.hu | 2013. június 24. 13:25
A kormány elfogadta a takarékszövetkezeti rendszer stratégiai átalakításáról szóló koncepciót, az újjászervezésre 100 milliárd forintot biztosítanak, amit a fejlesztési miniszternek kell előteremtenie állami vagyon értékesítése (azaz privatizáció) útján.
hírlevél
Ingatlantájoló