<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
2p

Amíg a profi teniszezők a wimbledoni Grand Slam torna másnapi mérkőzéseire készültek, a közéleti személyek a 46. alkalommal megrendezett Tisztelt Ász! tenisztornán versenyeztek.

A wimbledoni füves pályás ATP verseny főtáblás küzdelmei előtti napon rendezte meg a Tisztelt Ász! tenisztornát a Parlament SE és a HGS PR Ügynökség. A háromszoros párosvilágbajnok Babos Tímea és az ifjúsági Ausztrál Open bajnok Piros Zsombor már a múlt héten lejátszották a kvalifikációs mérkőzéseket, ám sajnos nem jutottak fel a főtáblára.

Balázs Attila, Bondár Anna, Fucsovics Márton, Gálfi Dalma és Udvardi Panna azonban már lélekben a főtáblás füves pályás meccsükre készültek, amikor vasárnap a jelenlegi és egykori parlamenti képviselők, valamint állami vezetők a salakon mérték össze a tenisztudásukat a budapesti Park Teniszklubban. A huszonöt páros vasárnap nyolc ágon, összesen mintegy 40 mérkőzést játszott. Nemcsak egymással, de a rekkenő hőséggel is meg kellett küzdenie a versenyzőknek, bizonyítva, hogy a sport iránti szeretet legyőzi a nehézségeket.

 A teniszben szerzett tapasztalat alapján 8 ágon lebonyolított verseny győztesei voltak: Mádi László - Justin István (Agassi ág), Buda Dóra - Nagy Csilla (Mc Enroe ág), Szabó István – Nagyiványi Tamás (Federer ág), Kőszegi Zoltán – Kecskés Péter (Sampras ág), Pajtók Gábor – Beneda Attila (Nadal ág), Gondos Miklós - Palotás Ferenc (Djokovics ág), Csampa Zsolt - Pakányi Pál (Murray ág), Kovács Árpád - Tárczy György (Borg ág).  Az esemény fővédnöke Kövér László, az Országgyűlés elnöke volt. A versenyt Csampa Zsolt, a Parlament SE elnöke, a BM helyettes államtitkára nyitotta meg. A  díjakat Dr. Szűcs Lajos országgyűlési képviselő, a Parlament SE alelnöke, Forgács István versenyigazgató, a HGS PR Ügynökség ügyvezető igazgatója, Nagyiványi Tamás a Basic Line Kft. ügyvezetője és Rácz Róbert, az Izsáki Házitészta Kft. kereskedelmi vezetője adták át.  

Az esemény kiemelt támogatói:

 • E.ON Hungária Zrt.
 • MVM Next Energiakereskedelmi Zrt.

Támogatók:

 • Porsche Hungária Kft.
 • Basic Line Kft. – HEAD
 • Izsáki Házitészta Kft.
 • Szamos Marcipán Kft.
 • Horfer Serleg Kft.

Médiatámogatók:

 • mixonline.hu
 • mfor.hu
 • piacesprofit.hu
 • privátbankár.hu

 

Jól jönne 1,5 millió forint?

A Bank360.hu és a Privátbankár kalkulátora alapján az alábbi induló törlesztőkre számíthatsz májusban, ha 1,5 millió forintra van szükséged 60 hónapra: a Raiffeisen Bank személyi kölcsöne 30 379 forintos törlesztőrészlettel lehet a tiéd. Az Erste Banknál 32 831 forint, a Cetelemnél pedig 33 556 forint a törlesztőrészlet. Más kölcsönt keresel? Ezzel a kalkulátorral összehasonlíthatod a bankok ajánlatait!

Makro / Külgazdaság Zelenszkij: azonnal fel kell venni Ukrajnát a NATO-ba
Privátbankár.hu | 2022. szeptember 30. 17:27
Gyorsított eljárásban.
Makro / Külgazdaság Tombol Ian: legalább 21 ember meghalt a hurrikán miatt
Privátbankár.hu | 2022. szeptember 30. 16:51
 A vihar most Dél-Karolina partjaihoz közelít.
Makro / Külgazdaság Szijjártó Péter máris kijelentette: nem fogják támogatni a nemzeti érdekekkel ellentétes szankciókat
Privátbankár.hu | 2022. szeptember 30. 16:26
Ma elfogadták az Európai Bizottság négy elemből álló javaslatcsomagját.
Makro / Külgazdaság A német titkosszolgálat összenőtt a radikális csoportokkal?
Káncz Csaba | 2022. szeptember 30. 16:02
A német belföldi hírszerző szolgálat központi szerepe a szélsőséges közeg felépítésében jól dokumentált. A Szövetségi Alkotmánybíróság bírái már 2003-ban elutasították a neonáci NPD betiltását, amikor kiderült, hogy a fasiszta párt minden hetedik funkcionáriusa a titkosszolgálat fizetési listáján szerepel. Káncz Csaba jegyzete.
Makro / Külgazdaság Putyin: Örökre Oroszország részei lesznek a most annektált régiók
Privátbankár.hu | 2022. szeptember 30. 15:46
Megtörtént az aláírás, Oroszország négy új régiót tekint magához tartozónak. Ezúttal nem volt különösebb fenyegetőzés, de természetesen minden rosszért a Nyugatot tette felelőssé az orosz elnök.
Makro / Külgazdaság Stagnál a munkanélküliség az EU-ban
Privátbankár.hu | 2022. szeptember 30. 15:06
Az euróövezetben és az Európai Unióban a júliusival megegyező volt az augusztusi munkanélküliség.
Makro / Külgazdaság Élőben nézné Putyin "ünnepi" beszédét? Itt megteheti!
Privátbankár.hu | 2022. szeptember 30. 14:18
Élő, egyenesben a Kremlből.
Makro / Külgazdaság Már az oroszok is elismerik, hogy nagy a baj Limannál - nincs túl jó napja a nagy bejelentésre készülő Putyinnak
Privátbankár.hu | 2022. szeptember 30. 14:05
Limannál nagyon súlyos az orosz erők helyzete, senki sem tudja, pontosan mit fog az elnök Oroszországhoz csatolni.
Makro / Külgazdaság Mégsincs recesszióban a brit gazdaság
Privátbankár.hu | 2022. szeptember 30. 13:36
A felülvizsgált adatok szerint növekedett a brit GDP a második negyedévben.
Makro / Külgazdaság Könnyen lehet, hogy éppen katonai puccs zajlik egy afrikai országban
Privátbankár.hu | 2022. szeptember 30. 12:12
Fegyverropogást és robbanásokat jelentettek péntek reggel a nyugat-afrikai Burkina Faso fővárosából, Ouagadougouból. Helyszíni beszámolók szerint a város több fontos pontján katonák bukkantak fel, és leállt a televízió adása.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG