Hirdetés
Hirdetés

Újabb dobás az Alditól: nem akárhol nyitottak új üzleteket

2018. március 01., 08:43

Olaszországban terjeszkednek tovább.

MTI Fotó: Balaton József
Egy magyarországi Aldi (MTI Fotó: Balaton József)

Az első olaszországi Aldi-üzletek március 1-i megnyitásával Castellanzában, Trentóban,  Roveretóban és más városokban az Aldi Dél vállalatcsoport tovább folytatja nemzetközi terjeszkedését - közölte a diszkontlánc a Privátabnkár.hu-val.

A piacra lépés előkészítése közel két évet vett igénybe, a Hofer KG számos tárgyalás után már 2015-ben operatív tevékenységbe kezdett a „Quadrante Europa“ nemzetközi áruforgalmi központ egyik veronai irodájában. Azóta mintegy 4800 m² területről irányítja innen az Aldi olaszországi tevékenységét. Az olaszországi központban közel 880 munkatárs gondoskodik a zökkenőmentes folyamatok fenntartásáról, a jövőbeli üzlethálózat felépítéséről, a munkatársak pályáztatásáról, az Aldi-termékek teljes körű minőség-ellenőrzéséről, a külső kommunikáció irányításáról, a logisztika tervezéséről és a kiválasztott árucikkek belföldi beszerzéséről.

Olaszországban a friss árucikkekre helyezik a hangsúlyt. A vásárlókat frissen sült, ropogós kenyérrel és péksüteménnyel az "Azon melegében" látványpékség olaszországi változata, a ‚Pan del Di‘ sütöde várja. A zöldség- és gyümölcsrészleg több mint 100 különféle terméket kínál.

Hirdetés
Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Kissinger figyelmeztetése - katasztrofális háború törhet ki az USA és Kína között

Kissinger figyelmeztetése - katasztrofális háború törhet ki az USA és Kína között

Henry Kissinger szerint a két országnak mielőbb rendeznie kell nézeteltéréseit, különben olyan „katasztrofális háború” törhet ki, amely véresebb lenne, mint a két világháború. Az ázsiai-csendes-óceáni szabadkereskedelmi megállapodás az USA régióbeli hegemóniájára mér komoly csapást, hiszen még olyan közeli amerikai szövetségesek is csatlakoznak a Kína által dominált szövetségbe, mint Japán és Ausztrália. Káncz Csaba jegyzete.

Hirdetés
Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

  • BUX43384.63+0.38%
    DAX9823.5-2.77%
    EUR/HUF311.610%
    EUR/USD1.08340%
    Arany1118.150%

Szavazás

Vettél már a szuper-államkötvényből (MÁP Plusz)?