Hirdetés
Hirdetés

Azt hitted, olcsó az olaj? Várd ki a végét

2017. november 13., 14:54

Jövőre még nagyobb áresést várnak az elemzők.

A Reuter az OPEC előrejelzésére hivatkozva írja: 2018-ban tovább eshet a kereslet az olaj iránt, a készletek csökkenése miatt így az árak emelkedésével számolnak. A havonta kiadott elemzés szerint jövőre 33,42 millió hordónyi olaj szükségletet kell majd kielégítenie az OPEC országoknak, ami 360 ezer hordóval kevesebb az előző évnél.

Októberben a 14 országból álló szövetség 32,59 millió hordó olajat termelt naponta, ami mintegy 150 ezerrel kevesebb az elmúlt havinál. Az előrejelzés alapján így a csökkenő tendencia kitart egészen jövő évig, már amennyiben az OPEC nem változtat az októberi kitermelésén.

Hirdetés
Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Használt vagy új lakás? Megvan, hová éri meg a legjobban költözni

Használt vagy új lakás? Megvan, hová éri meg a legjobban költözni

Új, újszerű vagy használt? Örök kérdés az ingatlanvásárlás folyamatában, amely idén még nehezebb válaszolható meg, hiszen eddig sohasem látott ütemben fog nőni az új építésű lakások kínálata. Számtalan indok, vélemény, előny és hátrány sorolható fel mindegyik típusnál, dönteni azonban mindig az ingatlanvásárlónak kell, a konkrét információk birtokában.

Hirdetés
Hirdetés

További cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Videók

Powered by Saxo Bank

Utánajártunk

Mi mozgatja a befektetők fantáziáját

  • Az infláció megeszi a kamatot – érdemes még takarékoskodni?

    2018. február 15., 14:28
    Az infláció megeszi a kamatot – érdemes még takarékoskodni?

    Az infláció tavaly átlagosan 2,4 százalékos volt, az egy éves állampapír azonban már régen csak két százalékot fizet. Az inflációkövető kötvények kamata sokkal jobb, ám egyre lejjebb veszik a kamatprémiumot, és legalább három évre kell befektetni.

További cikkek

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Szavazás

Ön elégedett az idei nyugdíjemelés mértékével? (3%)