Hirdetés
Hirdetés

Csak egy jó napja volt a forintnak

2018. január 03., 10:27

A tegnapi masszív forinterősödés fele mára elveszett, egyelőre egy napig tartott a lendület. Európa tőzsdéi virulnak, nálunk a Telekom szárnyal.

Az év első kereskedési napján masszív erősödést produkált a forint, 308,50 is volt az euróval szemben, azonban ma már újra többet, 309,60-at kell adni a közös európai fizetőeszközért. Kismértékben a lengyel zloty is korrigált a tegnapi, a forinténál szerényebb erősödés után.

Amerikában tegnap egész napos volt a tőzsdeindexek emelkedése, a Nasdaq más félszázalékos ugrással nyitotta az évet, így 7000 pont fölé került. A tegnapi gyengélkedés után ma már Európában is jó a hangulat, a DAX fél százalékkal erősödik 12 930 pontig.

Hirdetés

A BUX alig mozdul 39 370 pont az értéke. A Mol 0,25 százalékkal van lejjebb 3020 forinton, az OTP fél százalékot esik 10 740 forintig, a Telekom viszont több mint egy százalékot emelkedik 463 forintig.

Az olajár továbbra is a magasban: a WTI 60,45 dollár, a Brent 66,56. Az aranyár egy korrigált a tegnapi meredek emelkedés után, ára 1316 dollár.

Arany
Arany
Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Vágyálom marad? Itt van, milyen otthonról álmodnak a magyarok

Vágyálom marad? Itt van, milyen otthonról álmodnak a magyarok

Egy friss felmérés szerint a magyarok alig több mint 6 százaléka elégedett maradéktalanul lakáskörülményeivel. A válaszadók jelentős részének határozott elképzelése van arról, hogy milyen ingatlanban szeretne élni, ám legtöbbször az anyagi lehetőségek szabnak gátat az álmaik megvalósításának. A magyarok azonban egyre tudatosabbak, hajlandók félretenni későbbi lakáscéljaik eléréséhez.

Hirdetés
Hirdetés

További cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Videók

Powered by Saxo Bank

Utánajártunk

Mi mozgatja a befektetők fantáziáját

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Szavazás

Ön elégedett az idei nyugdíjemelés mértékével? (3%)