Hirdetés
Hirdetés

Fejcsere az egyik mobilszolgáltatónál – ki lesz az utód?

2017. október 11., 10:14

Januártól más pozícióban folytatja a Vodafone Magyarország vezérigazgatója, keresik az utódját.

A mostani vezérigazgató, Alex Froment-Curtil tavaly szeptember óta töltött be vezetői posztot a Vodafone Magyarország élén, 2018 januárjától azonban a Vodafone Egyiptom élén folytatja majd pályafutását. Előtte öt évig dolgozott a cégnél, lakossági üzletág vezérigazgató-helyettesből küzdötte fel magát a ranglétra tetejére, és számos innovációt ő vezetett be a szolgáltatónál, ezt közölte a Vodafone a Privátbankár.hu-val.

A vezérigazgató utódjának kinevezése folyamatban van, mivel a Vodafone csoport számára elengedhetetlen, hogy egy kiemelkedő képességű, elődjeihez méltó utód töltse be a vezérigazgatói pozíciót ezen a fontos piacon.

Hirdetés
Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Nem sikerült megoldani a nagy amerikai rejtélyt - az OTP is bekerült a kiszórásba

Nem sikerült megoldani a nagy amerikai rejtélyt - az OTP is bekerült a kiszórásba

Janet Yellen még utoljára szépeket mondott az amerikai gazdaságról, de a várakozásokat ennek ellenére mégsem javították - az infláció rejtélyét pedig utódjának kell majd megoldania. A bankrészvényeket mindenesetre az egész világon adják, az OTP sem kivétel. A Mészáros-papírok ma egyelőre pihenőt tartanak, a forint ki se jött az ágyból.

Hirdetés
Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

  • BUX38308.80+0.21%
    DAX9823.5-2.77%
    EUR/HUF311.610%
    EUR/USD1.08340%
    Arany1118.150%

Szavazás

Idén is 10 ezer forint értékű Erzsébet-utalványt kapnak karácsonyra a nyugdíjasok a kormánytól. Ön szerint kiknek járna még az utalvány?