<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Ajándékvásárlás
Vásárló Idén is dísztelen lesz a karácsonyunk?
Kollár Dóra - Valkai Nikoletta | 2021. december 15. 05:42
Megégetheti magát, aki utolsó pillanatra hagyja a karácsonyi ajándékok beszerzését. Az akadozó ázsiai ellátás, a nemzetközi tengeri szállítmányozás lassulása miatt szűkebb választék és drágább termékek várnak ránk a boltokban.
Vásárló Jön a húsvét – vajon rámegy inged-gatyád a gyerek ajándékaira?
Privátbankár.hu | 2018. március 25. 11:01
A magyar szülők idén jellemzően 3-5 ezer forintot költenek gyermekenként játékra húsvétkor, ilyenkor a hasznosság, az ár és a minőség vezérlik a választást. A REGIO JÁTÉK friss kutatásából az is kiderült, hogy 2018-ban a legtöbb helyre kreatív és társasjátékot, illetve könyvet, kifestőt hoz a nyuszi. A vásárlási láz a húsvét előtti héten tetőzik, átlagosan bruttó 8600 forintos online és 5700 forintos áruházi kosárértékkel.
Vásárló Ronda, már megvan, nem a te stílusod? Itt van, hogy cseréld vissza az ajándékokat!
Balkó Rita | 2017. december 25. 14:28
Hiszed vagy sem, lehet rossz ajándékot adni és kapni: amellett, hogy adott esetben ronda vagy nem a mi stílusunk, könnyen lehet, hogy már megvan az adott termék, vagy épp örülnénk neki, épp csak gyári hibás. A Fogyasztóvédelem segít eligazodni:Hogyan ne őrüljünk meg a cserében, és milyen jogaink vannak ebben az esetben? A Fogyasztóvédelem tanácsaiból szemezgettünk.
Vásárló Tényleg elhiszed, hogy ennyi pénzért márkás cuccot kapsz?
Privátbankár.hu | 2017. december 21. 20:30
Három nap van hátra karácsonyig, ekkor pedig boldog-boldogtalan az utcát és a boltokat járja ajándékot keresve. Az ünnepi bevásárlás utolsó hetében különösen nagy kockázatot jelentenek a hamisított és ellenőrizetlen forrásból származó termékek megjelenése, ezért különösen körültekintően érdemes vásárolnia a fogyasztóknak, hívta fel a figyelmet a Hamisítás Elleni Nemzeti Testület.
Személyes pénzügyek Gazdálkodj okosan – így finanszíroztuk a karácsonyt
Privátbankár.hu | 2017. január 5. 11:31
Soha nem költöttünk még ennyit a karácsonyi ajándékokra.
Vásárló Karácsony utáni lidércnyomás – mutatjuk, hogyan cseréld vissza az ajándékokat!
Privátbankár.hu | 2016. december 27. 20:01
Ajándékozni mindig öröm, hát még ajándékot kapni! A nagy ünnepi felhajtásban azonban könnyen óhatatlanul félresiklik valami, például kétszer kapjuk meg ugyanazt a terméket, esetleg rossz méretet kapunk a ruhából, vagy hibás konyhai ketyerét. Hogyan ne őrüljünk meg a cserében, és milyen jogaink vannak ebben az esetben? A Fogyasztóvédelem tanácsaiból szemezgettünk.
Vásárló Szeretsz olcsón vásárolni? De 6 dolgot soha ne vegyél outletben!
BR | 2016. december 12. 10:42
Ki ne szeretne márkás ruhákat, kütyüket szerezni töredék áron? A különböző kifutó termékeket árusító outletek nem csak nyugaton, nálunk is nagyon népszerűek, mielőtt azonban megrészegülünk az akár 80 százalékos kedvezménytől, nem árt ha szétnézünk, hol és mit vásárolunk. Összeszedtük azt a hat dolgot, amit hiába árulnak outletben, valószínűleg rosszabbul jársz, mintha a plázában vetted volna.
Vásárló Vásárolj okosan! Ezekre ügyelj a karácsonyi kapkodásban
Privátbankár.hu | 2016. december 6. 11:35
Rengeteg akció, hatalmas tömeg, óriási választék – rengeteg apróság van, ami miatt akár több ezer forinttal is többet költhetünk karácsonykor.
Vásárló Interneten rendelted az ajándékot? Ennek örülni fogsz
Privátbankár.hu | 2015. december 11. 08:00
A Magyar Posta növelte kapacitását és felkészült az év végi ünnepekhez kapcsolódó forgalom emelkedésére.
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Munkatársakat keresünk!

Online lapcsaládunk bővítéséhez újságírókat, szerkesztőket keresünk.

Részletek

hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG