Ajándékvásárlás
Vásárló Idén is dísztelen lesz a karácsonyunk?  
Kollár Dóra - Valkai Nikoletta | 2021. december 15. 05:42
Megégetheti magát, aki utolsó pillanatra hagyja a karácsonyi ajándékok beszerzését. Az akadozó ázsiai ellátás, a nemzetközi tengeri szállítmányozás lassulása miatt szűkebb választék és drágább termékek várnak ránk a boltokban.
Vásárló Jön a húsvét – vajon rámegy inged-gatyád a gyerek ajándékaira? 
Privátbankár.hu | 2018. március 25. 11:01
A magyar szülők idén jellemzően 3-5 ezer forintot költenek gyermekenként játékra húsvétkor, ilyenkor a hasznosság, az ár és a minőség vezérlik a választást. A REGIO JÁTÉK friss kutatásából az is kiderült, hogy 2018-ban a legtöbb helyre kreatív és társasjátékot, illetve könyvet, kifestőt hoz a nyuszi. A vásárlási láz a húsvét előtti héten tetőzik, átlagosan bruttó 8600 forintos online és 5700 forintos áruházi kosárértékkel.
Vásárló Ronda, már megvan, nem a te stílusod? Itt van, hogy cseréld vissza az ajándékokat! 
Balkó Rita | 2017. december 25. 14:28
Hiszed vagy sem, lehet rossz ajándékot adni és kapni: amellett, hogy adott esetben ronda vagy nem a mi stílusunk, könnyen lehet, hogy már megvan az adott termék, vagy épp örülnénk neki, épp csak gyári hibás. A Fogyasztóvédelem segít eligazodni:Hogyan ne őrüljünk meg a cserében, és milyen jogaink vannak ebben az esetben? A Fogyasztóvédelem tanácsaiból szemezgettünk.
Vásárló Tényleg elhiszed, hogy ennyi pénzért márkás cuccot kapsz? 
Privátbankár.hu | 2017. december 21. 20:30
Három nap van hátra karácsonyig, ekkor pedig boldog-boldogtalan az utcát és a boltokat járja ajándékot keresve. Az ünnepi bevásárlás utolsó hetében különösen nagy kockázatot jelentenek a hamisított és ellenőrizetlen forrásból származó termékek megjelenése, ezért különösen körültekintően érdemes vásárolnia a fogyasztóknak, hívta fel a figyelmet a Hamisítás Elleni Nemzeti Testület.
Személyes pénzügyek Gazdálkodj okosan – így finanszíroztuk a karácsonyt 
Privátbankár.hu | 2017. január 5. 11:31
Soha nem költöttünk még ennyit a karácsonyi ajándékokra.
Vásárló Karácsony utáni lidércnyomás – mutatjuk, hogyan cseréld vissza az ajándékokat! 
Privátbankár.hu | 2016. december 27. 20:01
Ajándékozni mindig öröm, hát még ajándékot kapni! A nagy ünnepi felhajtásban azonban könnyen óhatatlanul félresiklik valami, például kétszer kapjuk meg ugyanazt a terméket, esetleg rossz méretet kapunk a ruhából, vagy hibás konyhai ketyerét. Hogyan ne őrüljünk meg a cserében, és milyen jogaink vannak ebben az esetben? A Fogyasztóvédelem tanácsaiból szemezgettünk.
Vásárló Szeretsz olcsón vásárolni? De 6 dolgot soha ne vegyél outletben! 
BR | 2016. december 12. 10:42
Ki ne szeretne márkás ruhákat, kütyüket szerezni töredék áron? A különböző kifutó termékeket árusító outletek nem csak nyugaton, nálunk is nagyon népszerűek, mielőtt azonban megrészegülünk az akár 80 százalékos kedvezménytől, nem árt ha szétnézünk, hol és mit vásárolunk. Összeszedtük azt a hat dolgot, amit hiába árulnak outletben, valószínűleg rosszabbul jársz, mintha a plázában vetted volna.
Vásárló Vásárolj okosan! Ezekre ügyelj a karácsonyi kapkodásban 
Privátbankár.hu | 2016. december 6. 11:35
Rengeteg akció, hatalmas tömeg, óriási választék – rengeteg apróság van, ami miatt akár több ezer forinttal is többet költhetünk karácsonykor.
Vásárló Interneten rendelted az ajándékot? Ennek örülni fogsz 
Privátbankár.hu | 2015. december 11. 08:00
A Magyar Posta növelte kapacitását és felkészült az év végi ünnepekhez kapcsolódó forgalom emelkedésére.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG