<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Egészséges élet
Makro / Külgazdaság Egyre egészségtudatosabb nemzet vagyunk
PR | 2022. május 25. 16:43
„…egyre többen igyekeznek egészségtudatosabban élni Magyarországon és erre áldoznak is az emberek. Tapasztalatból tudom, sokkal kifizetődőbb az egészségbe fektetni, mint a betegségek kezelésére” - Dr. Moll Veronika – orvosigazgató, Hotel Európa Fit****superior - Hévíz.
Személyes pénzügyek Miközben témázgatnak a terrorizmuson, meghalnak infarktusban vagy rákban
Privátbankár.hu | 2019. június 18. 15:56
Nagyon más képet fest a halálokokról a sajtó, a Google-keresések adatai és a valódi halálozási statisztika. Az amerikai újságok legfőbb témája a terrorizmus és a gyilkosságok, a keresésekben a rák dominál, eközben az emberek 30 százaléka szívbetegségekben, másik 29 százalék rákban hal meg. De sok más betegség élen járt.
Vásárló Kisokos: te tudod, mit és hogyan szabad lefagyasztani?
Izsó Márton | 2018. február 2. 20:20
Régen maximum füstöléssel, szárítással vagy sózással lehetett eltenni ételeket, ma azonban szuper fagyasztók állnak a rendelkezésünkre. Ezek minimálisan roncsolják az ételek tápanyagtartalmát, és könnyebbé is teszik a hétköznapokat. Nem mindegy azonban, hogy mit és legfőképp hogyan teszünk jégre. Előzd meg a pazarlást és a konyhai kudarcot – mutatjuk, mi való a fagyasztóba, és mi nem!
Vásárló A dohányzás veszélyes? Van öt dolog, ami hamarabb végez veled
BR | 2017. november 5. 16:05
Szinte a csapból is az egészséges életmódról, a dohányzásról való leszokásról és a káros szenvedélyek elhagyásáról szóló életmód-könyvek és tanácsadások folynak. Nem kell azonban elhízni vagy dohányozni ahhoz, hogy súlyos – és gyakran hosszú szenvedéssel járó – betegséggel végezzük be földi pályafutásunkat. Mutatunk öt, első látásra ártalmatlannak tűnő rossz szokást, ami titokban éveket csipked le az életünkből.
Vásárló Kétségbeejtő számok – tényleg ennyire nem figyelnek magukra a magyarok?
Privátbankár.hu | 2017. szeptember 19. 10:18
Évente 30 ezer ember kap infarktust.
Vásárló Újdonság egy magyar startuptól: ilyen még nem volt a boltok polcain
Privátbankár.hu | 2017. augusztus 30. 12:00
Az instant ételek piacán jelenik meg mentes termékeivel az Év Fiatal Vállalkozója.
Vállalat Megérkezett a kütyü, ami forradalmasítja a divatot és az orvostudományt
Privátbankár.hu | 2017. augusztus 28. 20:12
A nyár végével a ruhaüzletek szinte egytől-egyig kiszórják a lenge kollekcióikat, hogy helyet csináljanak az őszieknek. Az évszakváltáskor egyébként is többen mennek ruhát vásárolni, a boltokat megtöltő tömeg és a hosszú sorban állás azonban könnyen elveheti az ember kedvét az – egyébként egészen szórakoztató – vásárlástól. Szerencsére a technológiának már erre is van egy megoldása: hamarosan az otthonunkból próbálhatunk magunkra ruhát, tűpontosan. Mutatjuk, hogyan.
Személyes pénzügyek Elkeseredett magyarok: ennyire pocsék nyugdíjasévek várnak ránk?
Gáspár András | 2017. június 22. 12:40
Valamelyest javult a világban a nyugdíjra való felkészültség, egy fokkal Magyarországon is jobb a helyzet idén, mint tavaly - a magyarok azonban nem sok jót remélnek az időskori évektől az Aegon friss kutatása szerint. A boldog öregséghez pénz és jó egészség kellene, a kilátások sem fényesek, mégsem igazán teszünk azért, hogy valamivel jobb legyen.
Vásárló Kevesebbet cigiznek a magyar fiatalok – hol állunk a nemzetközi listán?
Privátbankár.hu | 2016. október 8. 08:29
Egyértelműen csökkenő tendencia jellemzi a fiatalok dohányzási gyakoriságát, a trafiktörvény után csökkent a dohánytermékekhez való hozzáférésük, valamint nőtt a nemdohányzók aránya - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára a szocialista Mesterházy Attila írásbeli kérdésére.
Karrier Elijeszti-e a műbébi a tiniket a korai terhességtől?
Privátbankár.hu | 2016. augusztus 26. 13:10
Nyugaton sok iskolában síró, etetést és pelenkázást igénylő babákat adnak a tiniknek az iskolában, arra számítva, hogy ezzel megelőzhetőek a korai, nem kívánt terhességek. Bárki is találta ezt ki, a hatás éppen ellentétes: a kis követelődzők inkább növelték a terhességek arányát.
Karrier Mennyire lusták a magyarok? Mit sportolunk szívesen? Most kiderül
Privátbankár.hu | 2016. május 7. 17:07
Az adatok szerint a lakosság harmada sportol rendszeresen valamit, a legnépszerűbb sportág a kerékpározás. Hogy ez miért került most elő? Május 6-án ünnepeltük a Magyar Sport Napját, annak emlékére, hogy 1875-ben ezen a napon a Magyar Athletikai Club megrendezte a kontinens első szabadtéri sportversenyét Budapesten.
Friss
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG