Futureal
Ingatlan Akkora a raktárhegy Budapest körül, hogy lassan nem látni a Napot 
Mester Nándor | 2023. július 27. 09:47
Az ország földrajzi fekvése és a kialakult közúthálózat miatt ideális hely hozzánk telepíteni európai kereskedő cégek regionális elosztóközpontjait. Húsz-ötvenezer négyzetméteres monstrumok ezek, amelyek tovább növelik a fővárost övező térség raktárállományát. A most kijött második negyedéves adatok is ezt bizonyítják.
Ingatlan Még mindig sztár itthon a raktár 
Mester Nándor | 2022. december 24. 20:12
De már vannak figyelmeztető jelek.
Ingatlan Kötelező lesz a rollertároló és az autómegosztó is a jövő irodaházában - Klasszis podcast 
Izsó Márton - Mester Nándor | 2022. december 14. 18:34
Új megoldásokat kell kiizadnia a fejlesztőnek, a bérbeadónak és a tanácsadónak, persze együttműködve a manapság diktáló bérlőkkel.
Ingatlan Kész, vége! Az újbudai pláza az utolsó mohikán – mondja Radványi Gábor főépítész 
Mester Nándor | 2021. október 15. 05:33
Hőtérkép, optikai tuning és mérnöki trükkök – ezek is jellemzik a napokban átadott újbudai plázát. A Futureal főépítészét azonban arról is kérdeztük, hogy kit engedne még be az épületbe a kereskedőkön kívül. Meglepő válaszokat is kaptunk.
Ingatlan Másfél-két év múlva indulhat a Cordia építkezése az Újpesti-öbölnél 
Mester Nándor | 2020. július 6. 14:01
Lakások, irodák és a környéken hiányzó közparkok és közfunkciók megteremtése a cél az Újpesti-öbölnél. Projektünk átgondolt városfejlesztés és nem valamiféle ellen-beruházás a Kopaszi-gátnál folyó építkezéssel szemben – reagált cikkünkre Futó Gábor, a Futureal Csoport társalapítója és társtulajdonosa. A sokéves óriásberuházás építészeti koncepciójának kidolgozását hamarosan megkezdi a kiválasztandó tervező csoport, a kivitelezés várhatóan 2021 végén vagy 2022 elején indulhat.
Ingatlan Elkelt a Váci úti gigairodaház - fotó 
Privátbankár.hu | 2014. szeptember 26. 11:03
Az Erste Ingatlan Alap vette meg a Futureal legújabb irodafejlesztését, amely a KPMG Hungária Kft. székháza lett.
KKV Amerikában próbál szerencsét a Corvin-negyed megálmodója 
Privátbankár.hu | 2012. június 13. 13:57
Cordia USA néven, 15 millió dollár induló tőkével amerikai céget alapított a Futureal csoport azzal a céllal, hogy 4-5 városban 500 családi házat vásárol, és felújítás után bérbe adja őket - jelentette be Futó Gábor, a csoport társtulajdonosa.
Ingatlan Spekulatív fejlesztők hiányában alig bővül a fővárosi irodapiac 
Privátbankár.hu | 2012. április 29. 08:26
Az idén három irodaház átadása várható, de a spekulatív fejlesztők hiánya miatt jövőre sem lépi át az új irodaterület a 2003-as szintet, a következő év viszont jobbnak ígérkezik a DTZ ingatlantanácsadó szerint.
Vásárló Újabb divatcég veti meg a lábát a Váci utcában 
Privátbankár.hu | 2012. március 1. 12:58
Az eddig jóformán csak bevásárlóközpontokban megjelenő Reserved úgy döntött, 2012-ben tovább erősíti jelenlétét a magyar piacon és megnyitja flaghship store-ját a Váci utcában. Az új üzlet nyitásának várható ideje 2012 nyara.
KKV Tízmillió dolláros bevételt hozott a webkamerás kísérleti szoftver 
Privátbankár.hu | 2012. február 14. 13:09
Az Intellisense Zrt. által kifejlesztett természettudományos oktatási szoftver évi 10 millió dolláros bevételt hoz a cégnek, miután az Intel ezzel a programmal látja el az iskolai oktató Classmate PC családját. A szoftver lényege, hogy egy webkamerával is elvégezhetőek olyan kísérletek, melyeket korábban csak jóval drágább eszközökkel lehetett elvégezni.
Ingatlan Bontják az egykori Volga Szállót 
Privátbankár.hu | 2012. január 30. 16:18
A Futureal ingatlanfejlesztő csoport megkezdte Budapesten, a Váci út és a Dózsa György út sarkán lévő Ibis (régebbi nevén Volga) Szálló bontását. A bontás várhatóan márciusban fejeződik be, és speciális eljárást igényel, mivel a szálloda paneles technológiával épült.
Ingatlan Egyszer volt Budán kutyavásár: befektetési ingatlanpiac 2011 
Privátbankár.hu | 2012. január 2. 16:54
Rekord értékben fektettek be, elsősorban külföldi cégek a hazai ingatlanpiacon, tavaly. A sikerhez egy nagy tétel járult hozzá főleg, ez a TriGránit irodaházainak eladása volt. Befektetők szerint csak azért nem lehet megismételni idén a 2011-es sikerszériát, mert elfogytak a nagy telkek és ingatlanok Budapesten. Az ipari ingatlanok fejlesztése közben szinte teljesen leállt.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG