Graphisoft Park
Részvény / Deviza / Áru Még több piszok olcsó részvény Budapesten 
Eidenpenz József | 2023. szeptember 18. 18:48
Az elemzők kitartanak amellett, hogy a közepes nagyságú hazai tőzsdei vállalatok részvényei rendkívül olcsók, van, amelyik 80 százalékos felértékelődési potenciállal is rendelkezik a célárak alapján. Főleg, ha minden jóra fordul – múlik a válság, nő a forgalom, beérnek a fejlesztések vagy akvizíciók.
Részvény / Deviza / Áru Mi lesz veled, forint? Nagy hírek jöttek az elektromos autók gyártóitól 
Eidenpenz József | 2021. november 10. 12:13
Pezseg az elektromos autók gyártóinak szektora. Miközben hatalmasat zuhant a Tesla és a Nio, messze túljegyezték a Riviant és az Nvidia is erősít. A BUX kissé süllyed, főleg a Mol húzza le, a forint is gyengül. Az elemzők nagyobb kamatemelésre számítanak, de az MNB lehet, hogy inkább a devizapiacon interveniál majd.
Részvény / Deviza / Áru Halmozta a profitot tavaly a Graphisoft Park 
MTI | 2021. február 23. 18:59
A Graphisoft Park SE ingatlanbefektetési társaság 2020-ban 4,43 millió euró nettó nyereséget ért el, mintegy 230 ezer euróval magasabbat a tervezettnél, ugyanakkor a profit az előző évitől mintegy 510 ezer euróval marad el, elsősorban a megnövekedett hitelállományhoz kapcsolódó kamatköltségek miatt - közölte a társaság a BÉT honlapján kedden.
Részvény / Deviza / Áru Nem tett jót a járvány a Graphisoft Park SE-nek 
MTI | 2020. október 16. 13:48
A Graphisoft Park SE ingatlanállományának valós piaci értéke mintegy 6,5 százalékkal, 246 millió euróra csökkent, részben a koronavírus-járvány hatása miatt - közölte a társaság pénteken.
Részvény / Deviza / Áru 339,26! Újabb történelmi mélyponton a forint euróárfolyama 
Csabai Károly | 2020. február 7. 10:31
Ez a rossz hírünk ma a síelni, vagy melegebb éghajlatra indulók számára. A külföldön (is) befektetők számára azonban változatlanul a koronavírus a sajnálatos slágertéma, de mellette a fókuszba az is bekúszhat, hogyan reagálnak a részvények a kibocsátóik által közzétett negyedéves gyorsjelentésekre.
Részvény / Deviza / Áru Trump megint alávágott a piacoknak 
Privátbankár.hu | 2019. május 9. 11:00
Hiába érkeztek kedvező vállalati hírek, az amerikai elnök újabb megnyilatkozása miatt a befektetők csütörtökön is az eladási gombot nyomják. A befektetők az elmúlt napokhoz hasonlóan az amerikai-kínai kereskedelmi tárgyalásokra figyelnek leginkább, az arról érkező hírek döntő befolyással bírnak most. Pedig számos egyéb információ is napvilágot látott. Nézzük mire érdemes csütörtökön figyelni.
Részvény / Deviza / Áru Stabilan 320 felett az euró, emeltek a Graphisoft Park értékén 
Eidenpenz József | 2019. március 28. 19:16
A tőzsdei hangulat legalábbis bizonytalan, bár az indexek egy része emelkedni tudott. Az amerikai GDP-adatot lefelé módosították, a Brexit sem valami fáklyásmenet, de legalább Pekingből jött valami biztató hír. A forint gyengécske, az OTP és a Richter felment, a Parkot felminősítették.
Részvény / Deviza / Áru Péntekre kifújt a forinterősödés és a részvénypiaci rali is 
Eidenpenz József | 2016. szeptember 23. 18:46
Elromlott a hangulat a hét utolsó napjára, az európai tőzsdék több mint fél, az amerikaiak harmad százalékkal estek, a BUX még jobban. Elbizonytalanodott az olaj is, majd zuhanásba váltott. Az euró/forint már nem süllyedt új, sok hónapos mélypontra, de szépen tartotta magát.
Részvény / Deviza / Áru Ezután ezeken a részvényeken lehet sokat keresni? 
Eidenpenz József | 2016. május 19. 12:15
A nagyobb magyar tőzsdei társaságok részvényei 70 százalékos emelkedésen vannak túl, de vajon csatlakoznak-e hozzájuk a kisebbek is? A KBC Equitasnak néhány cégről eléggé jó véleménye van, másokat inkább figyelendőnek tart. A cég szerint a nyugdíjpénztárak kiesésével a kisbefektetők konkurensek nélkül maradtak a kisebb cégek piacán.
Részvény / Deviza / Áru Egy gombóc fagyira se elég 
Privátbankár.hu | 2014. március 22. 13:08
A Graphisoft Park SE április 23-ra összehívott éves rendes közgyűlése részvényenként 90 forint osztalékról dönthet - derül ki a Budapesti Értéktőzsde honlapján közzétett határozati javaslatokból.
Részvény / Deviza / Áru Kis papírok nagy sztorija: mi megy a tőzsdén? 
Privátbankár.hu | 2013. október 29. 18:00
Az átlagosnál magasabb értékben cserélnek gazdát a Budapesti Értéktőzsdén lévő kis- és közepes cégek részvényei az utóbbi hónapokban. Az ANY Biztonsági Nyomda stabil osztalékfizetése miatt már sokak favoritja, addig a CIG Pannónia inkább a fel nem fedezett sztorik közé tartozik.
Részvény / Deviza / Áru Tovább nőtt a Graphisoft Park profitja  
Privátbankár.hu | 2013. február 19. 07:24
A Graphisoft Park SE 2012 negyedik negyedévében 429 ezer, az év egészében 1,844 millió euró adózott profitot ért el, amely 0,9, illetve 28 százalékkal haladja meg az egy évvel korábbit - derül ki az ingatlanfejlesztő európai részvénytársaság tőzsdei gyorsjelentéséből.
Részvény / Deviza / Áru Peres ügy miatt adott ki profit warningot a Graphisoft Park 
Privátbankár.hu | 2012. szeptember 25. 08:11
A Graphisoft Park közölte: a végelszámolás alatt álló korábbi bérlőjével szemben indított peres eljárás költségei 200 ezer euróra tehetőek - ezt beleírják a könyvekbe még akkor is, ha várhatóan megtérülnek.
Részvény / Deviza / Áru Növekvő nyereség a Graphisoft Parknál 
Privátbankár.hu | 2012. augusztus 7. 08:42
A Graphisoft Park az első félévben 940 ezer euró nyereséget ért el, 46 százalékkal többet, mint az előző év azonos időszakában. A társaság árbevétele a kihasználtság növekedése miatt 7 százalékkal emelkedett meg.
Részvény / Deviza / Áru A gyenge forint is jót tett a Graphisoft Park eredményének 
Privátbankár.hu | 2012. május 8. 08:42
A Graphisoft Park SE 506 ezer euró adózott nyereséget ért el 2012 első negyedévében, míg tavaly ugyanebben az időszakban 338 ezer euró volt a profitja, így a társaság közel 50 százalékkal tudta növelni egy év alatt adózott eredményét. A bevételek növekedése mellett a társaság 17 százalékkal tudta csökkenteni a működési költségeit, elsősorban a gyenge forint miatt.
Részvény / Deviza / Áru Ennyi osztalékot fizetnek idén a tőzsdei társaságok 
Privátbankár.hu | 2012. április 29. 07:33
Májusban és júniusban fizetik ki az osztalékokat azok a tőzsdei vállalatok, amelyek az idén is döntöttek osztalékfizetésről az április végéig lezajlott éves közgyűléseken. Idén az összes nagyobb vállalat fizet osztalékot, a Magyar Telekom, az OTP és a Mol is.
Részvény / Deviza / Áru Osztalékhoz jutnak a Graphisoft részvényesei 
Privátbankár.hu | 2012. április 26. 14:15
A Graphisoft Park csütörtöki közgyűlése jóváhagyta, hogy a társaság részvényenként 35 forint osztalékot fizessen a tavalyi év eredményének terhére. A cég tavaly részvényenként 25 forint osztalékot fizetett.
Részvény / Deviza / Áru Nem várható a forint további érdemi erősödése 
Privátbankár.hu | 2012. március 5. 13:18
A fennálló bizonytalanságok miatt egyelőre nem várható a forint további érdemi erősödése. Bár a hazai részvénypiacon is mögöttünk van már a kiemelkedő vételi lehetőségek időszaka, amennyiben a válságadókat kivezetik, a Magyar Telekom és az OTP részvényénél nyílhat további tér az árfolyam-emelkedés előtt – írja elemzésében Pallag Róbert, a Generali Alapkezelő szakértője.
Részvény / Deviza / Áru Bevásárolt magából a Graphisoft Park  
Privátbankár.hu | 2011. november 21. 18:09
 
Részvény / Deviza / Áru Túl az idei első 1 millió eurón: felpörgött a Graphisoft 
Privátbankár.hu | 2011. november 10. 09:56
Az egyetlen magyar cég, mely szobrot állít Steve Jobsnak tavaly ilyenkor még 86 ezer euró adózott eredményt tudott felmutatni, idén ez már több mint 1 millió euró. Jól megy a Graphisoftnak.
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Professzionális online sales és marketing vezetőt keresünk!

Részletek

hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG