<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Guruk
Részvény / Deviza / Áru Az ijedtség után korrigált a forint, öt részvényt vett az élő legenda
Eidenpenz József | 2022. november 16. 12:23
A tegnap esti nagy forintgyengülés máris a múlté, a devizánk értéke majdnem a kedd déli szintre erősödött vissza. A Barátság leállása miatt a Mol a nap vesztese itthon, de a lengyel tőzsde még nagyobbat esett a rakétatámadás másnapján. Öt érdekes részvényt vett a guru, a Revolut nyugtatja a befektetőit.
Részvény / Deviza / Áru Az izmosodó euró segíti a forintot, még nagyobb zuhanást vár a guru
Eidenpenz József | 2022. szeptember 9. 12:34
A tőzsdékre jó hatással volt, hogy az EKB a papírformát hozta, és a gázár, olajár is jól viselkedik. A forint is stabil, az OTP húzza  BUX-ot. A gyengülő dollár az összes feltörekvő piaci devizára és árupiaci termékre hatással lehet. Kitart elmélete mellett a híres guru, amely szerint még nagyobb esés várható a részvénypiacon
Részvény / Deviza / Áru Merre tovább, kriptopiac? Eljött a vég, vagy csak egy új ciklus kezdete?
Eidenpenz József | 2022. július 11. 05:46
Amikor a bitcoin és a többi kriptovaluta ára leesik, mindig többen vannak, akik a halálukat vizionálják. Amikor felmennek, akkor pedig a híveik tábora hangosabb. Megint csak a szokásos forgatókönyvet látjuk? Mikor jöhet el az újabb fellendülés?
Részvény / Deviza / Áru Ez mozgatja Sorost - nagyot nyer a spekuláns, ha bejön a számítása
Eidenpenz József | 2016. június 14. 08:07
Bár már korábban ismertté vált, mibe fektetett Soros György az előző negyedév során, azóta is ezt csócsálják a gazdasági sajtóban. Vélhetően azért, mert eddig igaza lett, amikor védekező álláspontot vett fel, és azóta a piacok hangulata sokat romlott. Igaza van-e Sorosnak, érdemes-e fedezékbe vonulni? – találgatják a befektetők.
Részvény / Deviza / Áru Felvirradt a guruk napja – Soros és társa aranyba fektetett, sok-sok aranyba
Eidenpenz József | 2016. május 17. 12:58
Most megtudhatjuk, mibe fektettek a nagyok negyedév végén. Warren Buffett sok Apple-részvényt vett, amin vesztett, de a hír máris felturbózta az árfolyamot. Soros alapja aranybánya-részvényeket vásárolt, részvényeket adott el, sőt shortolt is, ami azt jelzi, hogy a guru nem csak beszél az újabb válságról, cselekszik is. Druckenmiller is aranybányát vett, Facebook-ot adott el.
Befektetési alapok Árral szemben úszik, mégis magas hozamokat ér el a guru
Privátbankár.hu | 2012. november 27. 13:51
A hedge fund guruk többsége kerüli a nyilvánosságot, vannak viszont, akik kifejezetten provokálják a közvéleményt. Hugh Henry munkáscsaládban nevelkedett, aki saját bevallása szerint momentum kereskedő, bár sokszor a trendektől eltérő irányokkal kereskedik.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG