<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Kár
Vásárló Elöregedtek a magyar utak – komoly károkat okoznak az autósoknak
Privátbankár.hu | 2019. február 10. 12:00
Csak a fővárosban évente 30-35 ezer új kátyú keletkezik az utakon, a kártyúkárok 60-70 százaléka az év első negyedévében történik. A Europ Assistance Magyarország összegyűjtötte azokat a legfontosabb tudnivalókat, amelyeket szem előtt kell tartanunk, ha kátyúkárt szenvednénk el.
Személyes pénzügyek Elázott a laptop a viharban? Te tehetsz róla, ha nem fizet a biztosító
Privátbankár.hu | 2016. május 31. 08:25
A biztosítás nem olyasmi, amit egyszer megkötünk, és többé rá se kell nézni. Ha laptopot veszünk vagy beépítjük a tetőteret, szólni kell a biztosítónak is.
Személyes pénzügyek Mi lesz, ha nem váltanak biztosítót az Astra ügyfelei?
Privátbankár.hu | 2015. szeptember 25. 08:50
Mindenki azt javasolja az Astra ügyfeleinek, hogy éljenek a szeptember végén lejáró lehetőséggel, és váltsanak - de mi lesz, ha sokan nem akarnak többet fizetni?
Agrár Súlyos a helyzet a földeken: támad a belvíz
Privátbankár.hu | 2015. február 6. 08:31
Hatalmas károkat okoz a gazdálkodóknak a belvíz - mondta a Magyar Hírlapnak Vancsura József, a Gabonatermesztők Országos Szövetségének elnöke.
Biztosítás Árvíz és felhőszakadás: a biztosítók nem nézegetik a szerződést, fizetnek
Privátbankár.hu | 2014. szeptember 17. 08:17
A korábbi évek gyakorlata szerint az árvíz- és belvíz-károknál a biztosítók nem vették szó szerint a szerződési feltételeket és szinte kivétel nélkül megtérítették a károkat, ez minden valószínűség szerint most is így lesz.
Biztosítás Jön még ránk vihar - készüljön fel mindenre!
Privátbankár.hu | 2014. május 5. 19:30
Egyetlen biztosítónál közel ezer károsult jelentkezett a legutóbbi viharos időszak után, átlagosan majdnem 100 ezer forintos kárt okozott náluk az időjárás. Mostanában még bőven lesz ilyen - adunk néhány tippet, hogy ne érje felkészületlenül a vihar!
Biztosítás Veszélyes négy nap jön - 6+1 tipp, hogy ne érje kár
Privátbankár.hu | 2014. április 30. 19:30
Elsősorban a tűztől és a betöréstől féltjük a házakat és a lakásokat, de nem ezek a leggyakoribb veszélyek, a hosszú hétvége előtt azonban érdemes néhány óvintézkedést elvégezni, ilyenkor nagyon gyakoriak a lakáskárok. Az Aegon Biztosító adatai szerint egy–egy hosszú hétvégét követő munkanapon a kárbejelentések száma jelentősen megnő, pedig a lakáskárok 75 százaléka elkerülhető lenne.
Biztosítás Be vagy rúgva? Ne számíts a biztosítódra
Privátbankár.hu | 2014. április 17. 10:05
Ittas vezetés autón, motoron kerékpáron - a törvény nem ismer bocsánatot, és a biztosítót sem érdekli, hogy csak egy pár kupicával hajtottunk fel, mielőtt felgyújtottuk a házat.
Biztosítás Úgy félünk a betöréstől, mint a tűztől: hogy lehet megelőzni?
Privátbankár.hu | 2014. április 15. 20:10
A lakosság közel 86 százaléka közvetve vagy közvetlenül találkozott már valamilyen lakáskárral. Az emberek leginkább a tűztől és a betöréstől félnek.
Biztosítás Megvan, mekkora kárt okozott a bankrobbantás
Privátbankár.hu | 2014. január 16. 09:32
Sérült a vakolat, repedt a burkolat, meghajolt egy tartógerenda. A Lehel úti bankrobbantásban érintett épület biztosítója megbecsülte a kárt.
Biztosítás Így lehetett nagyon elrontani a karácsonyt
Privátbankár.hu | 2014. január 9. 10:12
A karácsonyi és szilveszteri ünnepek alatt leggyakrabban ebben az évben is tűzeset miatt tettek bejelentést az Aegon Magyarország ügyfelei - a legnagyobb bejelentett kár 10 milliós nagyságrendű volt.
Biztosítás Árvízi mérleg: 1,3 milliárd a kár eddig
Privátbankár.hu | 2013. július 11. 15:02
A cégek kevesebb bejelentést tettek, de a káruk így is nagyobb, mint a magánszemélyeké.
Biztosítás 10 utazási tipp a gondtalan pünkösdi pihenésért
Privátbankár.hu | 2013. május 19. 10:00
A tavaszi hosszú hétvégék és a nyárias időjárás az utazni vágyóknak is kedveznek: sokan időzítenek az előszezonra pár napos kirándulást, városlátogatást, túrát belföldre és külföldre egyaránt.
Biztosítás Csak januárban kétmilliárdos kárt okozott a hó és az ónos eső. A hétvégén duplázhatunk!
Privátbankár.hu | 2013. február 9. 16:15
Az elmúlt hetekben a havazás, az ónos eső és a jég nem csak a közlekedésben okozott nehézségeket, borsot tört az ingatlantulajdonosok és az áruszállítók orra alá is. Januárban 20 ezer vagyon- és gépjárműkárt jelentettek, több mint 2 milliárd forint értékben. Szombaton, vasárnap megint havazhat.
Biztosítás Leégett az üzleted? Később fizethetsz rá igazán
Privátbankár.hu | 2013. február 4. 18:00
Ha természeti csapásokról van szó, a legtöbben az okozott kártól féltik vállalkozásukat. Pedig nagyságrendekkel nagyobb veszteséget jelenthet a leégett gyárépület, elárasztott üzlethelyiség, meghibásodott gépek helyreállításának ideje alatt kiesett üzemidő. Ilyenkor nem csak a bevétel marad el, hanem adott esetben a vevőknek meg kell téríteni a már előre kifizetett szolgáltatások árát, vagy a késedelmes teljesítés miatt kötbért követelhetnek a vállalkozástól a megrendelők.
Utazás 80 milliót beszedne a MÁV a bliccelők miatt kieső milliárdokból
Privátbankár.hu | 2013. január 21. 12:37
A budapesti pályaudvarokon újra lesznek peronkapuk és több kalauz lesz a vonatokon is - a MÁV-nak több milliárdos kiesést okoznak a bliccelők.
Biztosítás Kisebb földrengés volt Komárom környékén
Privátbankár.hu | 2013. január 17. 15:16
Kisebb földrengés volt Szlovákia területén csütörtök dél körül, amelyet Komárom-Esztergom megyében is éreztek - számolt be róla Kiszely Márta, a Magyar Tudományos Akadémia szeizmológiai obszervatóriumának munkatársa.
Biztosítás Nagy kárt tudnak okozni a kátyúk az utakon
Privátbankár.hu | 2012. november 21. 10:21
A hazai autósok közel 30%-a már hajtott bele kátyúba a magyarországi utakon úgy, hogy mindez sérülést is okozott a gépjárművében. A Generali biztosítónak az idei évben már több mint 6,6 milliárdos casco kárkifizetése volt, a becslések szerint ennek 3-5%-a volt a kátyúkároknak köszönhető.
KKV Kihirdették az országos aszályhelyzetet - kártérítést kérhetnek a gazdák
Privátbankár.hu | 2012. augusztus 29. 17:15
Országos aszályhelyzetet hirdetett Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter, így kárenyhítő juttatást kaphatnak azok a gazdák, akik a szárazság miatt szenvedtek el károkat.
Biztosítás Tucatnyi ok, ami miatt nem fizet a casco
Privátbankár.hu | 2012. június 13. 18:00
Még totálkár esetén sem fizet a casco, ha lejárt a kocsi forgalmija, vagy ha „területi hatályon kívüli” országban történik baleset. Nincs kártérítés arra sem ha rágcsálók rongálják meg a járművet, vagy ha télen a nyári ablakmosó szétfagy a vezetékben. Egy biztosítási alkusz csokorba szedte azokat a leggyakrabban figyelmetlenségből adódó okokat, amelyek miatt a kockázatviselők megtagadják a casco kártérítést.
Biztosítás Extrém időjárás: a villámlás okozta a legtöbb kárt
Privátbankár.hu | 2012. június 12. 12:03
Az elmúlt három napban főképp az ország déli és keleti megyéiben extrém időjárási jelenségek, heves, sokszor jégesővel járó viharok vonultak végig. A Generali Biztosító munkatársai a bejelentések alapján megkezdték a károk felmérést az érintett településeken.
Biztosítás Szétfagyott vezetékek, elázott nyaralók: van megoldás?
Privátbankár.hu | 2012. április 2. 11:15
Hiányos, elavult a nyaralókra kötött biztosítások többsége, s ezekkel ilyenkor tavasszal szembesülnek tömegével a tulajdonosok. Ekkor derül ki ugyanis, hogy a régi, rossz szerződés miatt például a téli elfagyásokat sem fedezi a kártérítés. De az sem jó, ha túl friss a biztosítás, mert az aláírástól számított 30 napon belül bekövetkezett esetleges elemi kárra nem fizet a szolgáltató. Elkezdődött a tavaszi szélsőséges időjárás közeledtével szokásos kapkodás a biztosítás terén – állítja a szakértő.
Friss
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Munkatársakat keresünk!

Online lapcsaládunk bővítéséhez újságírókat, szerkesztőket keresünk.

Részletek

hírlevél
depositphotos