<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Kárrendezés
Személyes pénzügyek 08. Amit a biztosításokról tudni érdemes
Privátbankár.hu | 2021. január 31. 13:40
Mit kell tudni a biztosításokról? Milyen események, szerencsétlenségek esetén jelentenek számunkra védelmet? Hogyan válasszunk az egyes biztosítások között? Mi védi az ügyfelet?  
Személyes pénzügyek Buszbaleset: elindították a kárrendezést a biztosítók
Privátbankár.hu | 2017. január 24. 16:16
A biztosítótársaságok már a hét végén felvették a kapcsolatot a tragikus veronai buszbalesetben érintettekkel, a magyar hatóságokkal, és elindították a kárrendezési folyamatot – közölte a Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ).
Személyes pénzügyek Ön is Quaestor-kötvényes volt? Holnap örülhet
Privátbankár.hu | 2016. május 17. 14:20
Szerdán kezdődik a tavaly április óta felszámolás alatt álló befektetési társaság kötvényeseinek kifizetése
Személyes pénzügyek Brókerkárosultak! Itt a határidő, eddig lehet igényelni a kártalanítást
Privátbankár.hu | 2016. február 4. 07:20
Február 15-ig nyújthatják be kérelmüket az új igénylők a Quaestor és a Hungária kötvényesek kárrendezését végző Kárrendezési Alaphoz.
Személyes pénzügyek Ha ilyen autóval karamboloztál, várhatsz, amíg megjavítják a kocsidat!
Privátbankár.hu | 2015. szeptember 23. 08:28
Jelenleg csaknem háromezer olyan autó vár javításra, amelynek káráért az Astra Biztosító ügyfele a felelős, és addig nem javítják meg, amíg nincs garancia arra, hogy valaki kifizeti a költségeket - nyilatkozta a keddi Népszavában Németh Péter.
Biztosítás Többet fizettek a biztosítók - itt van, mennyit buktak a kötelezőn
Privátbankár.hu | 2014. július 31. 14:50
A biztosítók tavaly 18,7 milliárd forintot vesztettek a 4 millió 168 ezer kötelező gépjármű felelősségbiztosításon (kgfb) - közölte az MNB.
Biztosítás Koccanás, baleset: így intézze gyorsan és egyszerűen a kárrendezést
Privátbankár.hu | 2013. január 14. 09:31
A közúti balesetek fő okai 2012-ben is a sebesség helytelen megválasztása, az elsőbbség meg nem adása, valamint a kanyarodás szabályainak megszegése voltak.
Biztosítás Kgfb: ne csak az árat nézze, jönnek az extrák is!
Privátbankár.hu | 2012. október 25. 13:31
A Groupama Garancia Biztosító gépjármű szakértői szerint az idei kgfb-kampányban is várható, hogy az előző évek tendenciáját követve bizonyos szegmensekben tovább is csökkenhetnek a biztosítási díjak. A biztosító társaság az ügyfelek elvárásainak megfelelően a korábbi évekhez hasonlóan az ár mellett a szolgáltatásokat is előtérbe helyezi - indul a KárExpressz szolgáltatás expressz közúti segítségnyújtással és expressz kárfizetéssel.
Biztosítás Több tízmilliós kár maradt a vihar után
Privátbankár.hu | 2012. május 25. 08:56
Csaknem hétszázötven kárbejelentés érkezett eddig az Aegon Biztosítóhoz az elmúlt napok viharai nyomán, a becsült kár több tízmillió forint. A legtöbb bejelentés Budapestről, Pécsről és Komárom-Esztergom megyéből érkezett.
Személyes pénzügyek Nem érdemes hazudozni baleset után
Privátbankár.hu | 2012. május 5. 09:16
Az utóbbi években drasztikusan csökkent a kötelező gépjármű felelősségbiztosítás díja, ezért a biztosítók igyekeznek kiszűrni a visszaéléseket, amit csak a balesetek szigorúbb vizsgálatával érhetnek el. A biztosítók különösen akkor vizsgálódnak fokozottan, ha a gépkocsin több, egymástól független elem is sérül, a baleset és a bejelentés időpontja között hosszabb idő telik el, illetve, ha nem egyértelmű a baleset minden körülménye.
Személyes pénzügyek Ügynökök házalnak a kórtermekben - semmi sem szent? (Videó)
Privátbankár.hu | 2012. május 3. 11:42
A kórházi osztályokra egyre több idegen merészkedik be, hogy üzleti tevékenységet végezzen, pedig a jogszabályi háttér egyértelmű, a gyógyintézményekben semmi fajta tevékenységet nem lehet végezni, ami a gyógyítást zavarja.
Biztosítás Összetörte az autót? Tíz tipp, hogy egyszerűbb legyen a kárrendezés
Privátbankár.hu | 2012. május 3. 10:50
A gépjármű-biztosítások díjcsökkenése miatt a biztosítók a kárrendezés során szigorúbbak lettek, így az eljárás sok esetben nehézkesebbé vált. A FBAMSZ összegyűjtötte, hogy kárrendezés során mire érdemes figyelni, hogy probléma nélkül juthassunk hozzá a biztosítási összeghez, ugyanakkor a direkt kárrendezés bevezetése jelentős javulást hozhatna.
Személyes pénzügyek Kórtermekben nyerészkednek milliós kártérítést ígérve
Zsiborás Gergő | 2012. április 23. 06:30
A kórházi osztályokra egyre több idegen merészkedik be, hogy üzleti tevékenységet végezzen, pedig a jogszabályi háttér egyértelmű, a gyógyintézményekben semmi fajta tevékenységet nem lehet végezni, ami a gyógyítást zavarja. Ügynökök és hívatlan kárrendezők járják a kórtermeket, életünk üzletét, milliós kártérítést ígérnek. Szabálytalanul.
Ingatlan Le kell bontani a krasznahorkai várfal egy részét
Privátbankár.hu | 2012. április 19. 16:09
Drágább lehet a krasznahorkai vár felújítása az előzetesen becsült összegnél, mert szükség lesz a tűzkárt szenvedett várfal egy részének lebontására - közölte a Generali biztosító, amely a műemlék helyreállítási költségeit fedezi majd. Egyelőre nem tudni, új típusú kötőanyaggal vagy az eredeti technikával fogják újjáépíteni a lebontandó részeket. Még nem tudni, mennyit fizet a biztosító, vizsgálják, megfelelő volt-e a tűzvédelem.
Biztosítás Kátyúkárok: ha nem a biztosító, akkor ki fizet?
Privátbankár.hu | 2012. március 6. 14:45
A kátyúk miatti károk után az adott útszakasz kezelője viseli az anyagi felelősséget - de ez nem azt jelenti, hogyha baj ér minket, akkor nyugodtan hátradőlhetünk. Ha egy kátyú okoz kárt az autónkban, nem árt ha egy helyszínelő pontosságával dokumentáljuk az eseményeket, rendőrségi jegyzőkönyvre is szükség lehet. Akkor meg miért fontos a casco?
Biztosítás Baleset utáni teendők: csak hisszük, hogy tudjuk
Privátbankár.hu | 2012. február 27. 12:10
A magyarok többsége a kárrendezésben tájékozatlannak mondható, noha a többség azt állítja, hogy elvileg tudja mi a dolga ilyen esetben, mégis háromnegyedüknél a kárrendezésre fordított átlagidő meghaladta a 10 napot. Sokan ugyanakkor szívesen fizetnének egy olyan szolgáltatásért, amely segítséget nyújtana a kárrendezésben.
Biztosítás Szolgáltató központot hoz létre a CIG Pannónia
Privátbankár.hu | 2012. február 22. 09:19
A hatékony működés és a költségek lefaragása továbbra is fontos szempont a CIG Pannóniánál, a magyar biztosító leánycégével együtt ezért szolgáltató központot hoz létre. Ügyfélszolgálati, adminisztrációs feladatot lát majd el a központ, valamint a kárrendezéssel kapcsolatos feladatok is ide kerülnek.
Biztosítás Járai biztosítója végezheti az állami autók kárrendezését?
Zsiborás Gergő | 2011. december 29. 11:33
 
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Professzionális online sales és marketing vezetőt keresünk!

Részletek

hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG