Kaszab Attila
Személyes pénzügyek Szép számok, de komoly gondok a vagyonbiztosításban 
Nagy László Nándor | 2015. június 8. 18:15
Elindult ugyan a nem életbiztosítási terület fejlődése, de a K&H Biztosító vezérigazgató-helyettese szerint számos kockázatot hordoz a jövő a piacon - Kaszab Attila a kgfb és a casco-piacon azonosított komoly veszélyeket. A szakember szerint épp ezért aligha várható, hogy a hazai piacra új szereplők lépnének.
Személyes pénzügyek Baj lehet a rohanásból! Ünnep idején ezekre érdemes figyelni 
Privátbankár.hu | 2013. december 8. 14:00
Az év utolsó hónapja nemcsak teendőkkel, hanem veszélyekkel is zsúfolt. Gondot okozhatnak a fűtési szezon előtt nem ellenőrzött kazánok, a szétfagyó kerti csapok, a nyaralókban pedig a le nem kapcsolt gáz- és villanyhálózat. Karácsonykor a fenyőtüzek és a betörések hozhatnak kellemetlen pillanatokat.
Biztosítás Díjemelési kényszerben a biztosítók  
Privátbankár.hu | 2013. január 15. 13:13
Nehéz év volt a 2012-es év a biztosítási piac számára, és 2013-ra vonatkozóan sincsenek optimizmusra okot adó jelek a K&H Biztosító vezetőinek véleménye alapján.
Biztosítás Malév-csőd: a K&H is segít a pórul járt utasoknak 
Privátbankár.hu | 2012. február 13. 10:27
A K&H biztosító is külön segítséget ajánl a Malév leállása miatt pórul járt utasoknak, elsősorban azok járhatnak jól, akiknek időközben lejárt a biztosításuk, de a kialakult helyzet miatt nem tudtak hazatérni. A biztosító adott feltételek esetén még azoknak is tud segíteni, akik el sem tudtak utazni a Malév-csőd miatt.
Biztosítás Fáj is, meg nem is a biztosítóknak a végtörlesztés  
Privátbankár.hu | 2012. január 5. 17:34
2012-ben sem tér magához a fogyasztás, ez pedig rossz hír a különadóval és baleseti adóval sújtott honi biztosítási szektornak. Az egyszeri díjas életbiztosításoknál a visszavásárlások volumenét növelte a végtörlesztés, ami 2012 elején is érezhető lesz még.
Biztosítás Ünnepi tűzesetek: kisült-e már a lakásom? 
Privátbankár.hu | 2011. december 24. 15:13
A karácsonyi ünnepek elengedhetetlen kellékei a gyertya, az adventi koszorú és a kivilágított karácsonyfa. Azonban nem mindenki számára végződik a karácsony veszély és kár nélkül, a tűzesetek az adventi koszorúk és a világító fénysorok elterjedésével szinte egész decemberben előfordulnak.
Biztosítás Nyugdíj: mindig lesznek leszakadók 
Privátbankár.hu | 2011. október 3. 06:19
Békeidőben is szárazon kell tartani a puskaport - vallja Kaszab Attila a K&H Biztosító vezérigazgató-helyettese, aki szerint a válsággal véget ért a hazai piac nyugalmi időszaka
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG