<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Katonai puccs
Makro / Külgazdaság Emberiesség elleni bűntett a mianmari ellenzékiek kivégzése
Privátbankár.hu | 2022. július 26. 13:45
A malajziai külügyminiszter kedden bírálta a mianmari juntát, amiért kivégeztetett négy aktivistát, emberiesség elleni bűntettnek nevezve a szóban forgó halálos ítéletek végrehajtását.
Makro / Külgazdaság Kína láthatatlan keze a mianmari katonai hatalomátvételben
Káncz Csaba | 2021. február 2. 11:12
A délkelet-ázsiai geopolitikai forrongás közepette a mianmari puccs egyértelműen Kína érdekeit szolgálja. Nem véletlen, hogy Peking belügynek tekinti a fejleményt és elutasítja a külső beavatkozásokat. Káncz Csaba jegyzete.
Makro / Külgazdaság Inkább meghal a diktátor, mint hogy lemondjon
Privátbankár.hu | 2017. november 18. 16:33
Robert Mugabe zimbabwei elnök és neje inkább meghalnának, minthogy önként lemondjanak a hatalomról. A Ceausescu-házaspár emléke kísért.
Makro / Külgazdaság Átvette a hatalmat a katonaság, bukik a diktátor - puccs az egykor virágzó országban
Gáspár András | 2017. november 15. 09:02
Egykor Afrika éléskamrája és a kontinens legígéretesebb gazdasága volt, most viszont a hiperinfláció rémével fenyegetett, tönkre ment ország lett Zimbabwe - ahogy ez ilyenkor gyakran lenni szokott, a hadsereg elkezdett rendet tenni. Egyelőre csak reménykedni lehet benne, hogy békés lesz az átmenet - Mugabe elnök hatalma 37 év után érhet véget.
Utazás Durvul a helyzet Thaiföldön - legyen óvatos, ha oda utazik!
Privátbankár.hu | 2014. május 25. 14:47
Fokozott óvatosságra kéri a magyar állampolgárokat a Külügyminisztérium konzuli szolgálata, miután az országban csütörtökön átvette a hatalmat a hadsereg.
Friss
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG