<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Malajzia
Makro / Külgazdaság Per indul a Külügyminisztérium ellen
Privátbankár.hu | 2021. december 2. 12:18
A per tétje, megtudhatjuk-e valaha, miért és hogyan költött a Külügyminisztérium giga összeget, 178 milliárd forintot lélegeztetőgépekre. Az üzlet bőven a piaci ár fölött köttetett egy olyan személlyel, akit Malajziában pénzmosással gyanúsítanak, de vannak más furcsaságok is.
Makro / Külgazdaság Pénzmosodába kerülhetett 180 milliárd forint a lélegeztetőgép-bizniszben
Privátbankár.hu | 2021. november 30. 08:12
Hatalmas összeget fizetett a magyar kormány nevében a külügyminisztérium közigazgatási államtitkára, Balogh Csaba Vinod Sekhar, kuala lumpuri üzletembernek, akinél pénzmosás gyanúja miatt több maláj nyomozóhatóság is razziát tartott.
Közérdekű Egy új típusú koronavírust azonosítottak
MTI | 2021. május 21. 18:16
Eddig ismeretlen, vélhetően kutyáktól eredő koronavírusra bukkantak 2017-2018-ban tüdőgyulladással kezelt malajziai betegek mintáiban.
Makro / Külgazdaság Hongkongi nyugtalanság - megélénkülhet a délkelet-ázsiai ingatlanpiac
Privátbankár.hu | 2019. augusztus 31. 08:09
Alaposan megbolydulhat a délkelet-ázsiai országok ingatlanpiaca azt követően, hogy a hongkongi nyugtalanság következtében egyre többen kívánnak a kínai fennhatóság alatt élő városállamból máshová költözni. Egy malajziai letelepedési program már profitált is az eseményekből.
Makro / Külgazdaság Hatalmas fogásuk volt – ennyi drogtól betéphetne egész Budapest
Privátbankár.hu | 2018. május 28. 10:19
Új drogügyleti rekord született Malajziában, 1,2 tonna drogot kapcsoltak le.
Makro / Külgazdaság 22 évet uralkodott a miniszterelnök, de 92 évesen újra visszatér
Fellegi Tamás | 2018. május 11. 16:30
Mahathir Mohamad, mint Malajzia miniszterelnökének nevével meglehetősen sokat találkozhattunk egykor, különösen az 1997-es ázsiai válság idején. Uralma aztán 2003-ban véget ért, de most elképesztő módon aggastyánként ismét övé a poszt, bár azt ígéri, hogy nem sokáig.
Vásárló Malajzia lehet a csokoládégyárak Mekkája – te megkóstolnád a halal csokit?
BR | 2017. június 18. 15:32
Az élelmiszergyártás meglehetősen rugalmasan alkalmazkodik a különböző kultúrák és diéták szokásaihoz, így az édességek között is találunk már mindenféle mentes, vagy épp szigorú előírásoknak megfelelő termékeket. A csokoládé sem kivétel, ráadásul most egy igen nagy támogatói kört sikerült megnyernie magának – könnyen lehet, hogy ezentúl a sarki üzletben is lehet majd muszlim csokit kapni?
Részvény / Deviza / Áru Sűrűn csuklik Soros György, ezért lett megint téma
Privátbankár.hu | 2015. augusztus 17. 18:10
A maláj deviza majdnem ugyanúgy viselkedik, mint 1997-1998-ban, amikor Soros is ellene játszott, és óriásit esett az ára. Megint jön az ázsiai devizaválság? Hogy most benne van-e Soros, azt nem tudni, de néhány más üzlete nyilvánosságra került.
Utazás Itt a lista – ezek a világ legbiztonságosabb és legveszélyesebb légitársaságai
Privátbankár.hu | 2015. február 3. 18:00
A JACDEC idén is elkészítette a tavalyi évre szóló repülésbiztonsági értékelését, amelyben a világ 60 legnagyobb légitársaságát pontozták. Meglepő módon Európa a második legveszélyesebb régió volt és nem maláj a legkevésbé biztonságos légitársaság.
Makro / Külgazdaság Megvan a maláj gép – halottakat találtak a borneói tengeren
Privátbankár.hu | 2014. december 30. 10:15
Törmelék mellett immár halottakat is találtak Borneó közelében az eltűnt maláj gép után kutatók, a gép a jelek szerint megvan, a hozzátartozók kétségbeesettek – tudósított a Reuters.
Makro / Külgazdaság Miért repült Ukrajna felett a maláj gép? (frissítve)
Privátbankár.hu | 2014. július 18. 11:39
A nemzetközi sajtó egyfolytában azt találgatja, mi is történt az MH17-es járattal, amelynek fedélzetén közel 300 ember halt meg, amikor a gépet Kelet-Ukrajna felett lelőtték. A brit Daily Mail felvetése szerint lehet, hogy a gép üzemanyag-takarékossági okokból repült be a konfliktuszónába. Egy-két nappal korábban még a Lufthansa is átrepült.
Makro / Külgazdaság Lelőttek egy maláj gépet az orosz-ukrán határon - háború közeleg?
Privátbankár.hu | 2014. július 17. 21:20
Kelet-ukrajnai szakadárok vagy az orosz légvédelem lőtte le tízezer méter magasan a Malaysia Airlines Amszterdamból Kuala Lumpurba tartó járatát. Valamennyi utas és a személyzet is életét vesztette. A gépen összesen 295-en utaztak. Ukrajna és Oroszország egymásra mutogat, Putyin Obamát hívta. A nagy nemzetközi légitársaságok elkerülik a térséget, az ukrán elnök terrorcselekményről beszél.
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Munkatársakat keresünk!

Online lapcsaládunk bővítéséhez újságírókat, szerkesztőket keresünk.

Részletek

hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG