Mobiltárca
Személyes pénzügyek Közeleg a pillanat: hamarosan otthon hagyhatjuk a pénztárcánkat? 
Balkó Rita | 2018. január 5. 06:06
Rohamtempóban terjed az egyérintéses mobilfizetés, vagyis a mobiltárcák használata. Magyarország különösen innovatívnak számít, ha fizetési módszerekről van szó, szívesen nyit az újdonságokra a lakosság, valamiért azonban még mindig nehezen engedjük el a régi módszereket. Mikor hagyhatjuk végre otthon a pénztárcánkat és a bankkártyánkat? Milyen nehéz aktiválni egy mobiltárcát, és mennyire biztonságos? Maklári István, a Mastercard Advisors regionális tanácsadó csapatának vezetője válaszolt minden kérdésünkre. Interjú.
Személyes pénzügyek Egy mozdulat és kész is: újabb banknál fizethetsz a mobiloddal 
Balkó Rita | 2017. november 3. 11:50
November elejétől már négy nagy bank is kínál mobilfizetési szolgáltatást Magyarországon, mostantól ugyanis a K&H ügyfelei is élvezhetik a gyors és kényelmes fizetési módot. A mobilfizetés egyébként rendkívül népszerű a magyarok körében, hasonlóan az érintéses megoldáshoz, ám az biztos, hogy egy darabig még nem hagyhatjuk otthon a kártyánkat vagy a tárcánkat.
Személyes pénzügyek Újabb nagy lépést tett Magyarország afelé, hogy elfelejtsük a pénztárcát 
Gáspár András | 2017. május 3. 12:02
Egy ideje csak egy-két banknál volt elérhető, most visszatért a magyar mobilszolgáltatói piacra az egyérintéses fizetés: a Telenor ügyfelei NFC-képes androidos telefonnal és SIM-kártyával beköltöztethetik a telefonjukba a bankkártyájukat. Ehhez egy számlát kell nyitni, amihez virtuális és igazi bankkártyát is kapunk, de bankba emiatt nem kell menni. A hátteret a Budapest Bank adja, de minden bank ügyfelei számára elérhető.
Vásárló Nagy dobásra készül a Telekom, készítsd a mobilod 
Privátbankár.hu | 2017. február 2. 08:03
A mobilfizetést újíthatja meg a vállalat.
Vásárló Megszüntetnek egy "bankkártyát" - ha ilyened van, sürgősen nézz másik után 
Privátbankár.hu | 2017. február 1. 15:13
Megszünteti a Telekom és a Vodafone a mobilfizetésre alkalmas applikációját, az OTP pedig az ehhez tartozó virtuális bankkártyát veszi le a kínálatból.
Vásárló Nagyot újít a dm Magyarországon 
Privátbankár.hu | 2016. június 22. 14:10
Mobiltárca, digitális kedvezményprogram, kedvezmények okostelefonra - a legújabb pénzügyi technológiát veti be a dm Magyarországon.
Vásárló Piacvezető a mobilfizetésben, pedig még piac sincs - interjú 
Veres Patrik | 2015. december 9. 06:04
A mobiltárca technológiája megvan, már csak használni kellene: Benyó Péter, a magyar Simple applikációt fejlesztő OTP Mobil ügyvezetője szerint csak úgy lehet majd életben maradni, ha a legutolsó kis faluban is tudunk az appból rendelni és fizetni. Ehhez viszont kivárásra, edukációra és szemléletváltásra van szükség.
Vásárló A pénztárca-forradalomban jól jön a versenytárs (videó) 
Veres Patrik | 2015. április 13. 07:58
A készpénzmentes fizetési megoldások egyre kelendőbbek világszerte. A bankkártyák és a mobiltelefonok hamarosan lecserélik az érméket és a bankjegyeket, ezzel a ténnyel manapság már jobb megbarátkozni. Rengetegen vannak még azonban olyanok, akik nem térnek át az újfajta fizetési módokra, és maradnak a jól bevált készpénznél. Értük is harcolnak a fizetési szolgáltatók, de az új piacok meghódításáért is sokan szállnak harcba.
KKV Nem kell többé pénztárca, már a mobiloddal is fizethetsz  
Privátbankár.hu | 2014. november 26. 10:56
A Magyar Telekom elindította a MobilTárca szolgáltatást, amely digitális pénztárcává alakítja a mobiltelefont.
Vásárló Ha van okostelefonja, előbb-utóbb elfelejtheti a pénztárcát 
Privátbankár.hu | 2013. július 4. 15:22
Csaknem kétezren tesztelik az új fizetési módszert, amelyhez már sem készpénz, sem bankkártya nem kell. Fizethet mobiltárcával, amihez csak egy okostelefon kell.
Pénzügyi szektor Mi jön a pénz után? Cserélje okostelefonra tárcáját! 
Füstös Móni | 2013. június 12. 17:30
Egyre több fizetési lehetőség áll a fogyasztók rendelkezésére a készpénz alternatívájaként. A banki átutaláson, hagyományos bankkártyás fizetésen kívül ma már a mobilfizetés palettája is egyre bővül változatos üzleti modelleket, technológiákat használó szolgáltatásokkal.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG