Stratégia
KKV Sok cég fiókjából hiányzik ez a kulcsfontosságú dokumentum 
Privátbankár.hu | 2022. január 20. 07:55
Amellett, hogy a magyar cégek innovációs kedve minimum visszafogott, sok vállalatnak továbbra sincs a következő időszakban tervezett fejlesztéseket megalapozó írásos innovációs stratégiája - áll a K&H innovációs indexben.
Makro / Külgazdaság Jobban a pénzváltók körmére nézne az MNB 
Privátbankár.hu | 2019. december 13. 13:30
Ez is a része az új, 2025-ig szóló felügyeleti stratégiájának. A lapunkhoz eljuttatott dokumentum – amelynek kiemelt értékei a stabilitás és a bizalom – egyrészt a fejlődő, versenyző, egészséges pénzügyi szektor, másrészt a támogató, formáló, hatékonyan felügyelő MNB további fejlődése érdekében tűz ki stratégiai feladatokat.
KKV Itt az új kkv stratégia - mit tervez a minisztérium? 
Privátbankár.hu | 2019. november 10. 16:15
Bemutatták a „2019-2030 –KKV Stratégia” névre keresztelt programtervet, amelynek célja a hazai mikro-, kis- és középvállalkozások megerősítése.
Részvény / Deviza / Áru Azért sem szokunk le a saját autó vásárlásáról – terjeszkedne az AutoWallis 
Eidenpenz József | 2019. május 22. 15:58
Ambiciózus növekedési tervekről számolt be az AutoWallis vezetése, az árbevételét például öt év alatt több mint duplájára növelné, a nyereségét négyszeresére. Ezen felül akvizíciókat is terveznek, évente egyet, amihez a tőzsdei tőkebevonásra is számítanak. Ezért éppen intézményi befektetőket készülnek meglátogatni.
Makro / Külgazdaság Más se hiányzott nekik: kulcsfontosságú bázisra tér vissza az amerikai hadsereg 
Káncz Csaba | 2018. február 14. 08:38
Az amerikai haditengerészet a visszatérést készíti elő a stratégiai fekvésű szigetre, Izlandra. Az oroszok egy arktikus haditengerészeti bázison nagy erőkkel fejlesztik azon tengeralattjárókat és különleges felszíni hajókat, amelyek a mélytengeri hírszerzésre specializálódnak. Az amerikaiak visszatérése az izlandi belpolitikában komoly hullámokat keltene.
Makro / Külgazdaság Nem értünk eléggé a pénzhez – besegít a kormány 
Privátbankár.hu | 2017. szeptember 1. 12:34
Átfogó, a pénzügyi tudatosság erősítését szolgáló stratégiát készített az NGM.
Vállalat Gigabírság jár, ha nem így kezeled a személyes adatokat 
Privátbankár.hu | 2017. március 6. 13:35
A milliós büntetés mellet most már nyilvánosságra kerülhet a vállalati adatvesztés ténye is.
Vállalat Ledöbbensz: tudod, mennyi videót nézünk naponta a YouTube-on? 
Privátbankár.hu | 2017. február 28. 12:30
Hihetetlen adatokat közölt a világ legismertebb videómegosztó oldala.
Részvény / Deviza / Áru Nagy változás jön a Mol benzinkútjain 
Privátbankár.hu | 2016. október 14. 08:40
A Mol is látja, hogy nagy változások vannak az energia- és üzemanyag-piacon, és nem ülnek tétlenül: kiadták a hosszútávú stratégiai iránymutatást, ami a MOL Group 2030 - Enter Tomorrow nevet kapta. Sokkal nagyobb szerepet szánnak a nem motorüzemanyag típusú termékeknek, a benzinkutakat mobilitás-szolgáltatási rendszerré alakítják át.
Makro / Külgazdaság Baj van? Valamire készül a magyar honvédség 
Privátbankár.hu | 2016. szeptember 22. 12:53
Új stratégiáról egyeztet a Honvédelmi Minisztérium, a Belügyminisztérium és a Külgazdasági- és Külügyminisztérium.
Karrier Így lehetsz sikeres a saját blogoddal - Ez csak a kezdet (I. rész) 
Veres Patrik | 2015. július 10. 06:01
Hónapok óta gondolkozol, hogyan indítsd be a céges oldalad? Nem tudod, mire lennének kíváncsiak a vásárlóid? Látod, hogy a régi módszereid már nem a megszokott eredményeket hozzák, valamerre viszont lépni kell? A tartalommarketing kulcs lehet a sikereidhez, mi pedig ahhoz adunk mostantól tippeket, hogy miként csináld jól.
KKV 5 dolog, amit feltétlen meg kell tenned, mielőtt befektetőhöz viszed a vállalkozásod 
Privátbankár.hu | 2015. április 14. 16:03
Csábító lehet minél hamarabb a pénzeszsákhoz vinni az ötletünket, hátha megnyílik a projektünknek. Nem árt azonban felkészülni a találkozásra.
Befektetési alapok Ezért nem szeretünk interjút adni - interjú Vakmajommal és Veermedvével 
Eidenpenz József | 2012. november 19. 06:30
A lényeg, hogy a tőke rendelkezésre álljon, és ne veszítsd el – tartják a Concorde-VM abszolút hozamú alap kezelői, Faragó Ferenc és Makara Tamás – vagy ahogy a piac megismerte őket: Vakmajom és Veermedve. A piacok általában hamarabb tudják a híreket, mint az újságírók - ezért rendszerint az áralakulás alapján döntik el, mikor szállnak be a szakemberek egy befektetésbe. Alapjukat pedig ugyanúgy kezelik, mintha a szüleik pénze lenne.
KKV Szóljon bele Matolcsy dolgába: indul a K+F stratégia konzultációja 
Privátbankár.hu | 2012. november 6. 13:30
Országos konzultáció indul a Nemzeti Kutatás-Fejlesztési és Innovációs Stratégia 2020 tervezetéről - áll a Nemzetgazdasági Minisztérium közleményében. A stratégia célja a K+F ráfordítások növelése és a vállalatok helyzetbe hozása a nemzetközi piacon.
KKV A Mal Zrt. lehet a vörösiszap-katasztrófa utolsó áldozata  
Privátbankár.hu | 2012. szeptember 21. 07:00
Stratégiailag kiemelt jelentőségű gazdálkodó szervezetté minősítette a kormány a Magyar Alumínium Termelő és Kereskedelmi (Mal) Zrt.-t - az erről szóló kormányrendelet a csütörtöki Magyar Közlönyben jelent meg.
Karrier Új stratégia és fejcserék a Magyar Telekomnál 
Privátbankár.hu | 2012. június 18. 15:45
A Magyar Telekom Igazgatósága elfogadta a vállalat működésének közép- és hosszú távú stratégiai irányait, melynek első lépéseként döntött az új irányítási struktúra kialakításáról. A szervezeti változásokkal összefüggően a társaság közös megegyezéssel két vezérigazgató-helyettesétől válik meg. A Magyar Telekom az új stratégiai irányáról ősszel ad tájékoztatást.
Részvény / Deviza / Áru Húszmilliárd kunát készül elkölteni az INA 
Privátbankár.hu | 2011. december 2. 13:45
A Mol bejelentette, hogy az INA pénteken közzétette 2011-2015-ös stratégiájának terveit. A horvát cég mintegy 20 milliárd kuna beruházást tervez. Az UBS viszont rontott az olajcég ajánlásán és csökkentette célárát.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG