<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Szponzor
Vállalat Korlátok közt lavíroznak sportolók és szponzoraik az olimpián
Marosi Gergely | 2021. augusztus 2. 05:36
Ha valaki követ a közösségi médiában neves olimpikonokat – esetleg az őket támogató cégeket –, feltűnő csendességre lehet figyelmes abban az időszakban, amikor a sportolók neve a legjobban forog a köztudatban. Az ok a Nemzetközi Olimpiai Bizottság olimpiai chartájának 40-es szabálya, illetve annak kiegészítése, mely korlátozza a résztvevők marketingtevékenységét a játékok előtt, alatt és után. A korábban nagyon szigorú, a sportolók által rengeteget kritizált szabályt Tokióra megváltoztatták, ám a teljes szabadság még messze van.
Vállalat Kifocizhatják a sportfogadó-cégeket az angol labdarúgás szponzorai közül
Marosi Gergely | 2021. március 1. 05:17
A labdarúgás és a sportfogadás-hirdetések úgy vannak egymással, mint a borsó meg a héja. Már ameddig a törvényhozók úgy nem döntenek, hogy ezentúl csak héj nélküli borsót lehet árusítani. Az Egyesült Királyságban március végén fejezi be munkáját az a kormányzati munkacsoport, mely adatokat gyűjt a 2005-ös Szerencsejáték-törvény (Gambling Act) modernizációjához, érintve szerencsejáték és sport kapcsolatát. Elképzelhető, hogy kitiltják a szponzorok közül a sportfogadással foglalkozó cégeket akkor, amikor a koronavírus-járvány amúgy is lyukakat ütött a klubok költségvetésébe.
Makro / Külgazdaság Hihetetlen pénzeket költenek sportra
Privátbankár.hu | 2018. június 15. 12:12
A Nielsen kutatása szerint egyre inkább az online felületeket részesítik előnyben az televízióval szemben.
Vállalat Ezért jó, ha egy csapat tud focizni és vannak szurkolói
Privátbankár.hu | 2017. június 27. 08:46
Milliárdokat nyert az Aeroflot azon, hogy támogatni kezdte a Machester Unitedet.
Vállalat Elképesztő pénz ment tavaly sportra – ők is milliárdokat fizettek
Privátbankár.hu | 2017. június 2. 07:30
Hétmilliárd forintot öntött támogatásba a Szerencsejáték Zrt.
Adó Kevesebbet akarsz adózni? Erről a lehetőségről kevesen tudnak
Privátbankár.hu | 2015. február 12. 06:10
2015-ben egy új konstrukcióban is támogathatóak a látványcsapatsportok, előadó-művészeti szervezetek és filmalkotások. Aki rendelkezni akar az adójáról, annak megéri minél hamarabb kiválasztania, milyen célt akar támogatni. Persze papírmunka ezzel is van bőven, de az adómegtakarítás jól jöhet.
Ingatlan Kiderült, mi lesz a neve az új Fradi stadionnak
Privátbankár.hu | 2014. július 2. 16:40
Kiderült, melyik cég lesz új FTC-stadion névadó szponzora, azt még nem tudni, ki a főszponzor.
KKV Focira akkor is van pénz, ha nincs
Zsiborás Gergő | 2013. június 16. 11:06
Brazíliától majdnem elvették a foci vébé rendezési jogát, a szponzorok mégis tolonganak, 21 ezer eurót sem sajnálnak a VIP-csomagokért. Extázisban a szurkolók is, a vébé főpróbája tegnap kezdődött, jegyek nagy részét már egy hónapja elkapkodták.
Vásárló Fociklubok az összeomlás szélén – nem minden Bayern, ami német
Privátbankár.hu | 2012. november 21. 13:00
Az Aachen csődöt jelent, az MSV Duisburgot szanálni próbálják, a német másod- és harmadosztályú focikluboknak korántsem megy olyan jól, mint elsőosztályú társaiknak. Aki lecsúszik az első osztályból, annak általában maximum három éve van visszakapaszkodni.
KKV A részvétel a fontos: harc a 280 milliárd euróért
Zsiborás Gergő | 2012. augusztus 7. 15:05
Az olimpiai játékok miatt 3,8%-kal nőhet a nagy sportszergyártók idei forgalma, a nyár legnagyobb nyertese az Adidas lehet, mely 100 milliót fektetett be a 2012-es londoni játékokba. A szponzori szerződésekben szereplő összegek elképesztőek - de a szektor így is nyereségre számít.
Vásárló Tetszik a magyaroknak, ha egy cég támogatja az olimpiát
Privátbankár.hu | 2012. július 23. 10:15
Magyarországon kiemelkedően széles körben vált ki pozitív visszhangot, ha egy vállalat szponzorálja az olimpiát. A magyarok 63 százaléka kedvezően ítéli meg azokat a vállalatokat, melyek kapcsolatban állnak az olimpiával, a többség úgy véli, hogy a legnagyobb mértékben az Adidas és a Coca Cola támogatja az olimpiát.
KKV Gáz a Fradinál: új szponzort szerzett a klub
Privátbankár.hu | 2012. március 1. 10:19
A FŐGÁZ mostantól a Ferencvárosi Torna Club két szakosztálya sportolóinak eredményes felkészüléséhez és versenyeihez nyújt anyagi segítséget a klubbal kötött megállapodás értelmében.
KKV Ha csak egy kicsi hiányzik: 210 millióval támogatják a Fradit
Privátbankár.hu | 2011. november 17. 14:55
Három év alatt összesen 210 millió forinttal támogatja a Provident Pénzügyi Zrt. a Ferencváros labdarúgócsapatát – jelentette be Kubatov Gábor, a zöld-fehér klub elnöke csütörtökön, szponzori szerződés aláírásával egybekötött sajtótájékoztatón.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG