Uniqa
Személyes pénzügyek Több mint 30 százalékkal nőtt az otthoni tűzesetek száma, mióta nem járhatunk be dolgozni
Privátbankár.hu | 2020. április 24. 09:52
Legtöbbször könnyelműségből fakadnak ezek a házikarantén-tüzek.
Pénzügyi szektor Százmilliós bírságot kapott az Uniqa
Privátbankár.hu | 2019. szeptember 24. 09:49
Az MNB vizsgálata nyomán összesen 108 millió forint bírságot rótt ki az Uniqa Biztosító Zrt.-re.
Pénzügyi szektor Mintha egy svájci bicska lenne az okostelefonban
Privátbankár.hu | 2019. május 30. 10:40
Az okostelefonok és letölthető appok átrendezték a felhasználók hétköznapi életét. Legyen szó nemzetközi vagy belföldi bankolásról, fizetési szokásokról, vagy akár a hétköznapi életről és fogyasztásról, egyszerűen megkerülhetetlenek. Az appok hatásáról és új, okos pénzügyi rendszerekről adtak elő a meghívott szakemberek a harmadik UNIQA Money Lounge rendezvényen rekordszámú vendég előtt.
Személyes pénzügyek Szeretik Emmát az ügyfelek: már 1400 szerződést hozott a magyar biztosítónak
Privátbankár.hu | 2018. november 5. 14:40
Ezernégyszáz ügyfélszerződésen is túl van egy hónappal az indulás után az Uniqa új biztosítási platformja, a Cherrisk, amely komoly sikereket ért el kárügyintézés terén is: átlagosan 3 óra alatt rendeznek egy kárt. A rendszer megnyerte az E-Banking Summit Insurtech of the Year díját is. A rendszer lelke egy chatbot, egy intelligens algoritmus, Emma, aki asszisztensként segíti az ügyfeleket.
Vállalat Újabb fejlemények a botrányos utazási irodáról
Privátbankár.hu | 2017. július 25. 16:49
Összetettebb a helyzet, mint gondolnánk, az UNIQUA segít rendet tenni a fejekben.
Vállalat Hazatértek a Törökországban ragadt utasok, de volt, aki nem akart jönni
Privátbankár.hu | 2017. július 5. 16:32
Szerdán kora délutánig a Green Holidays összes Törökországban ragadt utasa - 569 személy - hazaérkezett Budapestre, illetve Debrecenbe - közölte az Uniqa Biztosító. Az utasok mintegy 10 százaléka saját költségén, önszántából tovább kívánt maradni.
Személyes pénzügyek 1995 után születtél? Nagy fejtörést okozol a biztosítóknak
Privátbankár.hu | 2017. május 11. 10:12
Az elkövetkező 5 évben a biztosítást vásárló ügyfelek 45-50%-át már olyan fiatalok fogják kitenni, akik 1995 után születtek - őket már nem nagyon lehet a hagyományos csatornákon, megszokott eszközökkel elérni.
Ingatlan Ne legyen rémálom a karácsonyodból - így kerüld el a lakástüzeket!
Privátbankár.hu | 2016. december 12. 13:42
A karácsony ünnepi forgatagában gyakran hajlamosak vagyunk megfeledkezni a biztonságról, az UNIQA biztosító most ehhez adott tanácsokat.
Pénzügyi szektor A nyugdíjunkon és az autónkon keres jól a biztosító
Privátbankár.hu | 2016. május 27. 09:47
Az Uniqa díjbevétele a piaci átlag fölött nőtt, a nyugdíjbiztosítások és az autópiac felpörgése jót tett a társaságnak. Átalakítják a vezetést.
Vásárló Nem akarsz betegen dolgozni? Győzd meg a főnököt!
Privátbankár.hu | 2015. szeptember 8. 17:15
A gazdasági helyzet normalizálásával áttörés jöhet a vállalati egészségbiztosítások piacán - állítják az Uniqa Biztosító szakértői. Van hova bővülni: 160 munkaképes lakosból egynek van ilyen biztosítása.
Pénzügyi szektor Megvágtak egy biztosítót - rossz panaszkezelés, több jogsértés
Privátbankár.hu | 2015. augusztus 6. 11:20
Az MNB ma publikált határozatában összesen 76 millió forint bírsággal sújtotta az Uniqa Biztosító Zrt.-t.
Vásárló Erre már hazajönnek Angliából az orvosok
Privátbankár.hu | 2015. július 21. 16:40
Új szakrendelőt és egynapos sebészeti központot avattak Budapesten. A modern kórház olyan béreket tud kínálni, amiért nyugatról is visszajöttek orvosok. Az intézmény szolgáltatásaira alapozza z új egészségbiztosítását az Uniqa Biztosító.
Személyes pénzügyek Ha nincs károd, akkor is fizet a biztosító
Privátbankár.hu | 2015. július 15. 11:30
A kármentes, több biztosítással bíró lakossági ügyfelek 63 millió forintos díjvisszatérítésben részesültek az idén az Uniqa Biztosítótól.
Pénzügyi szektor Keserű Uniqa-tapasztalat: ne legyél erős szereplő adóval sújtott üzletágakban
Nagy László Nándor | 2015. május 14. 16:42
Számottevő racionalizálásra késztette az Uniqa Biztosítót a nem egészséges portfoliószerkezetből eredő veszteség: a biztosító mind casco, mind kgfb-területen elengedett ügyfeleket, két év alatt 20 százalékos költségracionalizálást hajtott végre, az idei évnek pedig negyedével kisebb létszámmal futott neki.
Biztosítás Már csak az esőtől rettegnek az osztrákok
Privátbankár.hu | 2015. március 14. 21:20
Továbbra is sikeres az Uniqa Biztosító, ráadásul a társaság idén is kétszámjegyű eredménybővülésre számít - persze az eső elmoshatja a terveket.
Pénzügyi szektor Hogy kerülhet egy 4 milliós autó 24 millióba?
Nagy László Nándor | 2015. február 17. 11:30
Az alkatrész-adatbázisban szereplő tételek alapján összerakott középkategóriás autó hatszor annyiba kerül, mintha a szalonból összeszerelve, lefényezve vennénk meg - ezzel látja indokoltnak az Uniqa Biztosító azt, hogy fellépett a piaci anomáliák ellen.
Biztosítás Kiborult egy biztosító: így trükköznek az autószerelők
Privátbankár.hu | 2015. február 11. 15:47
Az ombudsman rászólt egy biztosítóra, hogy ne válogasson az alkatrész-beszállítók között. A biztosító erre kifakadt: valójában ők azok, akiket átvernek az autószerelők - és ezért mindenkinek drágább a biztosítása.
Biztosítás Régiós multi akar lenni az Uniqa
Nagy László Nándor | 2014. május 16. 18:01
Nem globális, hanem regionális multi akar lenni az Uniqa, amelynek eredményei meggyőzőek. A hazai helyzetben a növekedés helyett a stabil működés fenntartása a cél, ennek érdekében került sor portfóliótisztításra az autóbiztosítások terén, miközben a nyugdíj- és egészségbiztosításra koncentrál a biztosító.
Biztosítás Ho-ho-hó! Kitaláltak valami újat a pecásoknak
Privátbankár.hu | 2014. március 6. 13:48
Már a pecabotra is lehet biztosítást kötni Magyarországon - akár 2 millió forintig is.
Biztosítás Még nincs biztosítása? Be lehet-e előzni az árvizet?
Privátbankár.hu | 2013. június 5. 13:30
A rekordnagyságú árvízre rekordkifizetéssel készülnek a biztosítók, ám a kártérítés majdani végösszege még így is messze elmaradhat a valós veszteségtől. A CLB Biztosítási alkusz arra biztatja az árvíz által veszélyeztetett, de még szárazon álló ingatlanokban élőket, hogy gyorsan nézessék át, újítsák meg a lakásbiztosításukat, mert a kártérítéskor százezreket nyerhetnek vele még most, az utolsó pillanatban is. Újak kötésére is van még lehetőség, de be kell kalkulálni azt, hogy a legtöbb biztosító 15 napos moratóriumot alkalmaz, vagyis arra a kárra, ami ez idő alatt történik, nem fizetnek.
Biztosítás Milliárdos vesztesége volt tavaly az Uniqának
Privátbankár.hu | 2012. május 18. 12:50
Kismértékben a teljes Uniqa Csoport díjbevétele csökkent tavaly. A magyar leányvállalat adózás utáni eredménye 1,86 milliárdos veszteséget mutat, amely nagy részben az 1,6 milliárd forintra rúgó ágazati különadónak köszönhető. Egy évvel korábban a társaság 394 millió forint nyereséget ért el.
Vásárló Mi az a gazdasági totálkár? (Videó)
Privátbankár.hu | 2012. március 29. 15:06
Ha egy baleset után a gépjármű olyan mértékben károsodik, hogy gyakorlatilag már képtelenség megjavítani, újra működőképes állapotba hozni, akkor műszaki totálkárról beszélünk. A helyzet nem ilyen egyértelmű, ha az autót még éppen helyre lehetne kalapálni, de már csak annyi pénzből, amennyiért akár másik autót is vehetnénk. Mikor beszélhetünk gazdasági totálkárról?
Biztosítás A casco önrészének felét elengedi az Uniqa
Privátbankár.hu | 2012. március 21. 12:27
Az Uniqa Biztosító casco biztosításának új szolgáltatásai segítik az ügyfelet a kárrendezés ügyintézésében a megfelelő javítószerviz ajánlásával, és az ügyfélre háruló önrész megfelezésével.
Biztosítás Kgfb: az évközi évfordulósok megreszkírozhatják a mostani váltást
Zsiborás Gergő | 2011. november 11. 13:13
Hamarosan megkapják értesítőiket az autósok a biztosítóktól, amiben a baleset adó nem, de érvényes bónuszfokozatnak szerepelnie kell. Az ár mellett egyre fontosabb a bizalom is: ebben az Allianz és az Aegon igen jól áll, míg az újrakötések negyedét bezsebelő Uniqa kevésbé
Biztosítás Pillanatfelvétel a kgfb-kampányról: elől az Uniqa, hátul kullog az Allianz
Privátbankár.hu | 2011. november 9. 14:10
A múlt évhez hasonló számban váltottak kötelező biztosítást a kampány első hetében a piacvezető Netrisk.hu biztosítási portálon, miközben az elmúlt egy évben csaknem 600 ezer autós került ki a kötelező kampányból. A váltási hajlandóság tehát nagyobb, mint tavaly. A kampány legnagyobb vesztese eddig az Allianz, legnagyobb nyertese az Uniqa Biztosító.
Biztosítás Kgfb után szabadon: zuhanásban a casco-díjak is
Privátbankár.hu | 2011. november 5. 16:04
Ha kgfb mellé cascót is kötünk, a biztosítási adó többszörösét is megspórolhatjuk, a kötelező tovább csökkenő árai magukkal rántották a cascót is. A kötelezővel most együtt köthető casco szerződések éves átlagdíja alig 50 ezer forint, szemben a november elseje előtt még 68 ezer forintos tarifával a Netrisk összesítése szerint.
Friss
hírlevél