<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Vagyonkezelő
Személyes pénzügyek Már alapítványra is lehet bízni a családi vagyont – hogyan?
Privátbankár.hu | 2019. július 27. 17:10
A vagyonkezelő alapítvány intézményének bevezetésével a vagyonkezelés új formája jelent meg. Ebben az esetben a vagyonrendelő által alapított önálló jogi személy végzi a vagyonkezelést alapítványi formában akár az alapító ellenőrzése mellett. A KCG Partners szakértőit kérdeztük a magáncélra létesített, úgynevezett családi vagyonkezelő alapítványok legújabb, és egyben módosítás alatt álló jogi szabályozásról, és adózási előnyeiről.
Személyes pénzügyek Így tartható egyben a családi vagyon
Privátbankár.hu | 2019. május 29. 10:57
A Corvinus Egyetem kapcsán ismertté vált vagyonkezelő alapítványi forma a már meglévő és jogilag körbebástyázott bizalmi vagyonkezeléssel megoldást jelenthet a nagy vagyonok átörökítésére – közölte az Apelso Trust, egy szerdai sajtóbeszélgetésen.
Részvény / Deviza / Áru Hússzorosára is emelheti tőkéjét a budapesti tőzsde új sztárja
Gáspár András | 2018. január 8. 16:21
A vállalat alaptőke-emelésének lehetőségéről is döntött a decemberben 57,9 százalékkal dráguló Altera Nyrt. rendkívüli közgyűlése - egy év alatt akár a hússzorosára is felemelhetik a Budapesti Értéktőzsdén jegyzett vagyonkezelő jegyzett tőkéjét.
Részvény / Deviza / Áru Egy év alatt négyszeresére nőtt az Altera profitja
Privátbankár.hu | 2014. augusztus 26. 15:58
Eddigi legnagyobb összegű profitját termelte az Altera Vagyonkezelő Nyrt. az év első hat hónapjában – jelentette be a társaság féléves jelentésében. A 2013-ban egyedüliként a Budapesti Értéktőzsdére lépő vagyonkezelő nyeresége legnagyobb részét vállalati kötvényekbe történő befektetéssel érte el.
Ingatlan Rendőrökkel vette vissza a Citadellát az állam
Privátbankár.hu | 2014. május 5. 13:49
A bérlők nem úgy bántak a Citadellával, ahogy azt egy világörökségi helyszínnel illik (és törvényileg kell) - tovább nem várt az MNV arra, hogy átadják a területet.
KKV Tovább csúszhat a Malév felszámolása - dühösek a volt dolgozók
Privátbankár.hu | 2014. március 30. 09:12
Volt malévos dolgozók és szimpatizánsok tüntettek szombaton Budapesten az egykori nemzeti légitársaság alapításának 68. évfordulóján. Arra akarták felhívni a figyelmet, hogy a két éve elkezdődött felszámolás alatt még mindig nem kapta meg minden munkavállaló a neki járó pénzt.
Részvény / Deviza / Áru Mesés hozamot ígérnek? Megmutatjuk, hol van a kutya elásva
Privátbankár.hu | 2013. október 4. 06:05
Egyre alacsonyabbak a kamatok a bankbetétek után, emiatt a magyar lakosság havonta tízmilliárdokat vesz ki bankokból, és keres más befektetési lehetőségeket. Az internetnek köszönhetően már rengeteg nemzetközi befektetési szolgáltatás is rendelkezésre áll, de nem árt óvatosnak lenni ezekkel. Mire kell figyelni, ha félmilliós befektetéssel gyorsan, magas hozam elérésével kecsegtetnek?
Karrier Új vezérigazgatója lesz a Magyar Postának
Privátbankár.hu | 2013. január 15. 11:05
Varga Dezső, korábbi vezérigazgató-helyettes lesz a Magyar Posta új vezérigazgatója, miután Geszti László ma közös megegyezéssel távozik a posta éléről - közölte a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő.
Karrier Márton Péter lesz a Nemzeti Vagyonkezelő vezérigazgatója
Privátbankár.hu | 2012. december 19. 17:13
Márton Péter lesz a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. új vezérigazgatója - jelentette be a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium.
Befalap Az OTP-ből is lesz nyugdíjuk az ár ellen úszó norvégoknak
Eidenpenz József | 2012. október 31. 18:11
A világ legnagyobb, 650 milliárd dolláros vagyonát kezelő norvég nyugdíjalap az ár ellen fog úszni, csökkenő árfolyamok mellett fog részvényeket vásárolni. Számunkra sem közömbös, ugyanis hatféle hazai tőzsdei részvényben összesen 1,41 milliárd koronát, 54 milliárd forintot tartott tavaly év végén, nagyjából a legnagyobb BUX-papírokat. Kötvényeinkből is 26 milliárd forintnyi volt nála.
Személyes pénzügyek Szakadatlan gyarapszanak a magánvagyonok Németországban
Privátbankár.hu | 2012. május 24. 15:47
Tavaly rekordot a döntöttek Németországban a magánvagyonok a részvényárfolyamok lemorzsolódása ellenére.
Befalap Egyelőre nem indít alapkezelőt a CIG-csoport
Privátbankár.hu | 2012. február 29. 11:28
A CIG-csoport tavaly alapított vagyonkezelő cége az anyavállalatokhoz hasonlóan nagy célokat tűzött ki maga elé, de egyelőre nincs döntés arról, hogy alapkezelőként működik-e tovább. Annyi biztos, hogy saját alapot egyelőre nem indítanak.
Friss
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Munkatársakat keresünk!

Online lapcsaládunk bővítéséhez újságírókat, szerkesztőket keresünk.

Részletek

hírlevél
depositphotos