<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Vegetáriánus
Személyes pénzügyek Budapest a 13. helyen az európai vega és vegán éttermek listáján
Elek Lenke | 2021. december 26. 17:08
Az idén világszerte 28 százalékkal nőtt a vegetáriánusok száma, egyes felmérések szerint több mint félmillió ember szeretné megváltoztatni étrendjét és csökkenteni a húsfogyasztását, legyen szó veganizmusról vagy vegetarianizmusról.
Személyes pénzügyek A jövőnket is meghatározzák a fogyasztási döntéseink
Natív tartalom | 2021. szeptember 3. 10:07
Miközben a fejlett világ az egyik oldalról a környezetvédelem és a fenntarthatóság élharcosa, addig a "túlzott fogyasztásával" a másik oldalon az ökoszisztéma összeomlásáért is nagyobb felelősség terheli. Bár a többség aligha gondol bele, de a fogyasztási döntéseink komoly hatással vannak a jövőnkre.
Vásárló Az élelmiszer-hamisítás nagyobb üzlet a prostitúciónál és a drognál
Privátbankár.hu | 2015. december 3. 18:32
Ijesztő dolgokat írt a német sajtó az élelmiszer-hamisításról, sok esetben ezek csak a minőséget rontják, de néha halálosak is lehetnek. Leggyakrabban az olivaolajjal volt probléma, de a liszthamisítást sem ma találták ki, valamint már a régi rómaiak is... Nem ártana tudni, mire figyeljünk oda, már ha egyáltalán meg tudjuk állapítani mi magunk. Szerencsére a felderítési módszerek is fejlődnek.
Vásárló A vegetáriánusok jobb emberek lesznek? – tévedés!
Privátbankár.hu | 2015. augusztus 21. 19:33
Egy tanulmány kimutatta, hogy a vegetáriánusok kevésbé hajlamosak az előítéletekre, és gyakrabban ellenállnak az önkénynek. Ebből sokan hajlamosak azt feltételezni, hogy a húsmentes táplálkozás jobb emberré tesz. Német statisztikusok szerint azonban, ha van is összefüggés, akkor fordított.
Vásárló Akkor most tényleg tovább élnek a vegetáriánusok, vagy nem?
Privátbankár.hu | 2014. május 18. 11:34
Tudósok kutatásai szerint valóban tovább élnek a vegetáriánusok, mint a húsevők. A németek csak tudják, náluk van a legtöbb vegetáriánus Európában. De nem csak a húsnál van a kutya elásva, a vegások ugyanis más területeken is többet törődnek egészségükkel, például kevesebbet isznak.
Vásárló Vega éttermet nyit Indiában a McDonald's
Privátbankár.hu | 2012. szeptember 5. 12:48
A szent tehenek és a disznóhúst elutasító muzulmánok hazájában a vegetáriánus étterem tűnt az egyetlen jó üzleti döntésnek a McDonald's szempontjából.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG