<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Warrant
Részvény / Deviza / Áru A forint mellett spekulálni? Azt meg hogyan?
Eidenpenz József | 2019. november 21. 17:30
Mostanában sokan számítanak arra, hogy az alacsony magyar kamatok miatt a forint további lassú gyengülése várható. De ha a trend gyengülő is, az utóbbi években is megszakították erősödő szakaszok. Hogyan lehet ezeket kihasználni? Hogyan lehet a forint mellett, annak erősödésére spekulálni?
Részvény / Deviza / Áru Végre megmozdult a forint, szerinted merre fog menni?
Privátbankár.hu | 2017. szeptember 27. 17:01
A hosszú nyári pangás után végre megmozdult az euró/forint árfolyam, amelyre sokan szívesen spekulálnak. Az évek óta kialakult ingadozási sávnak éppen a közepén vagyunk. A forintra spekulálni a költségek miatt nem könnyű, az egyik módszer a certifikátok vásárlása. Van belőlük Budapesten is néhány, Frankfurtban viszont sokkal nagyobb a választék.
Részvény / Deviza / Áru 7 eszköz, amivel a forint gyengülésére és 5, amellyel erősödésére lehet játszani
Eidenpenz József | 2015. június 2. 06:08
Elég izgalmas volt az idén már az első néhány hónapban is a forint piaca, volt 322 felett és 296 alatt is az árfolyam. Áttekintjük, milyen lehetőségei vannak annak, aki a forint gyengülésére vagy erősödésére szeretne játszani.
Deviza / Áru Péntek 13 vagy boszorkányszombat? Ez jön a tőzsdéken
Eidenpenz József | 2015. március 13. 10:40
A márciusi péntek 13-a most a tőzsdén arról nevezetes, hogy sok lejáró certifikátnak ez az utolsó kereskedési napja. A boszorkányszombatnak nevezett péntek azonban jövő héten lesz, és előfordulhat, hogy turbulenciákat okoz.
Részvény / Deviza / Áru Lesz-e Facebook-részvény Pesten? - interjú
Eidenpenz József | 2014. április 25. 06:09
Hogy működnek a tőzsde egyik legnagyobb nyereséggel, és egyben legnagyobb veszteséggel kecsegtető termékei, a certifikátok? Kik szokták venni, és mikor keresik jobban? Miért nem volt eddig BUX certifikát a tőzsdén, és miért van most? Lehet-e majd Facebook-részvényt venni Pesten? Interjú Ráner Gézával, az Erste Befektetési Zrt. ügyvezető igazgatójával.
Állampapír / Kötvény Legalább 4440 a károsult, százmillióra suhintották a kötvényező MLM-céget
Privátbankár.hu | 2013. október 18. 12:14
Legalább 4440 károsultja van egy multi level marketing-rendszerű vállalkozásnak, amely engedély nélkül, talán az összes fontosabb kibocsátási szabályt megszegve értékesített értékpapírokat magyar, szlovák és cseh kisbefektetőknek. Az MNB százmilliós bírságot vetett ki és célozgat a polgári perelhetőségre, kérdés, lesz-e ezzel szemben álló vagyon.
Részvény / Deviza / Áru Meghalt a certifikát, éljen a warrant – OTP-re is
Eidenpenz József | 2013. szeptember 4. 06:09
Az eddig turbo certifikátoknak hívott, az euró/forinttól kezdve a DAX-on át az OTP-részvényig sokféle spekulációra szolgáló értékpapírokat a tőzsdén ezentúl warrantoknak fogják hívni. A szeptemberi lejáratok megújítására lehet, hogy várni kell, jövőre viszont új termékeket üdvözölhetünk.
Állampapír / Kötvény Kockázatok és mellékhatások: kapszulák mellé kötvényt, részvényt adnak el
Privátbankár.hu | 2012. május 25. 11:06
Sajátos módszerrel próbálkozik Magyarországon az Organic Mission nevű multi-level-marketinggel foglalkozó cégcsoport, kozmetikumok és étrend-kiegészítők alapcsomagjai mellé az új belépőknek német cég által kibocsátott átváltoztatható kötvényeket és szingapúri opciós utalványokat kínál. Számos kérdés tisztázatlan, még az is, hogy milyen arányban, áron milyen értékű részvényekre cserélik majd a cserélendőket.
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Munkatársakat keresünk!

Online lapcsaládunk bővítéséhez újságírókat, szerkesztőket keresünk.

Részletek

hírlevél
depositphotos Ingatlantájoló