4p

Egyre több szektorban válik kiemelten fontossá a munkavállalók megtartásának kérdése, vagy az, mivel motiválhatná egy vállalat a munkatársait. Ha egy cég a szakma legjobbjait szeretné a csapatában tudni, akkor biztos, hogy ma már a piacon elérhető legjobb irodai megoldásokat kell számukra felkínálnia. Nem árt, ha személyre szabható, prémium minőségű és stabil informatikai háttérrel rendelkezik az a bizonyos munkahely – sőt, még jobb, ha azonnal bérelhető – hívja fel a figyelmet a myhive irodamárka közleményében.

A myhive márka a CPI Property Group nemzetközi ingatlanüzemeltető céghez tartozó, budapesti irodaépületekben működteti azokat a változatos, egészen magas színvonalú irodáit, amelyek akár egy hónapos bérleti konstrukcióval is elérhetők. A bérlő cégek munkatársai a közösségi térben, vagy dedikált privát irodában is dolgozhatnak, tárgyalni elvonulhatnak a szeparált focus roomba, bármikor kávézhatnak vagy teázhatnak, és az íróasztalok magassága, de még az asztali lámpa fényerőssége is az igényeik szerint állítható – írja közleményében a myhive irodamárka.

Nem csak iroda, közösség

A prémium bútorokkal felszerelt, trendi látszóbeton plafonnal lezárt irodatérbe belépve biztosan kap egy jó pontot a kollégáitól, akik számára többféle munkaállomást, különböző irodaterületet bérelhet – fontos, hogy itt nem a négyzetméterért kell fizetni, hanem magáért a munkaállomásért, és a hozzá tartozó szolgáltatásokért. A konyhai és a lounge részbe bárki bevonulhat enni-inni, miközben megismerkedhet a többi bérlővel is. Ezek a szociális kapcsolatok egyrészt rendkívül fontosak a lelki egészség szempontjából, másrészt alkalmat adnak más vállalkozások megismerésére, és akár az üzleti érdekek kapcsolódására. A munkahelyi találkozások során egy ötperces beszélgetéstől is jobb kedvük lehet a dolgozóknak, de egy probléma személyes megvitatása gyorsabbá, gördülékenyebbé is teheti a munka egyes fázisait. A myhive community managerei gondoskodnak arról, hogy networking eseményeket, szakmai és szórakoztató workshop-okat, rendszeres pop-up és termelői vásárokat is behozzanak az irodaházba, ezzel teret adva a feltöltődésnek, vagy akár a társas kapcsolódások kibontakozásának.

A közlemény kiemeli: nyitott közösségi tér bármelyik pontján berendezkedhetnek a dolgozók, ki-ki választhat a bárszékes, fotelos vagy irodai székes megoldás közül – mivel a székek és asztalok állíthatók, az ergonomikus kialakítás megvéd a hát-, nyak- és derékfájástól is, ami az otthoni és a régi típusú munkaállomásokra nem jellemző. A táskákat, értékeket a bejáratnál található, zárható faliszekrénybe is elhelyezheti, aki szeretné. A mycoworkben zárt IT infrastruktúra kérhető, teljeskörűen felszerelt nyomtatópontok állnak rendelkezésre, sőt, a meeting room gyors határidővel is kibérelhető. A hazai piacon különlegességnek számít, hogy az irodák a nap 24 órájában használhatók, személyre szabott kérésekkel.

Szállodai szintű well-being szolgáltatások is elérhetőek a myhive-ban

Szállodai szintű kiszolgálásként értelmezhető a well-being szolgáltatások közé tartozó masszázs, manikűr, alkalmi smink vagy ruhatisztítás, ami szintén igényelhető. A bérlőközönség függvényében az egyes házakban választható a jógaóra vagy az edzőteremi mozgás is – írják.

Ma már nem csupán a szolgáltatását kell bemutatni egy vállalatnak, hanem azt is, hogy miért jó ott dolgozni, és mit nyújt a fizetésen kívül. Ezeknek az irodáknak a kialakítása során arra törekedtek, hogy minél több apróságra figyelve hozzák létre azt a munkakörnyezetet, ahol az alacsonyabb stresszfaktor révén hatékonyabban, testileg-lelkileg egészségesebben lehet dolgozni. Ez egy olyan érv, amely egy cég munkáltatói értékajánlatának a része lehet, és amely meggyőzheti a jelenlegi vagy a leendő kollégákat arról, hogy egy vállalat hosszútávon gondolkodik a munkavállalóiról – zárul a közlemény.

 

 

Címkék: Vállalat
A rovat támogatója a 4iG

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!

Vállalat Váratlanul csődöt jelentett egy amerikai elektromosautó-gyártó
Privátbankár.hu | 2024. június 18. 13:24
A Fisker alig egy évvel ezelőtt dobta piacra első modelljét.
Vállalat Jól ment az INA-nak, lett is nagy osztalék
Privátbankár.hu | 2024. június 14. 17:10
Az INA horvát olajipari vállalat pénteki közgyűlésén 240 millió euró (95,6 milliárd forint) osztalék kifizetéséről döntött, ez részvényenként 24 euró (9564 forint).
Vállalat Újabb jó hírt kapott Mészáros Lőrinc
Privátbankár.hu | 2024. június 14. 10:02
Az OPUS Global Nyrt. jelentős hatékonyságjavulásának eredményeként rekord profitot ért el 2024 első három hónapjában. A nehéz külső körülmények mellett így ismét megmutatkozott a szinergiák kihasználásának a fontossága.
Vállalat Amíg Ön aludt, Elon Musk keresett 16 ezer milliárd forintot
Privátbankár.hu | 2024. június 14. 06:41
Megszavazták a részvényesek Musk kompenzációs csomagját.
Vállalat A Liberty csehországi kohója csődöt jelentett, nem csak Dunaújvárosban vannak gondok
Privátbankár.hu | 2024. június 13. 16:14
Az indiai tulajdonú acélvállalat súlyosan eladósodott Liberty Ostrava kohója csődeljárásba menekült -  jelentette a cseh média csütörtökön. Az acélipar árrései meredeken estek. A céget eladják.
Vállalat Csányi Sándor pincészete nem tud kikeveredni a veszteségből
Kormos Olga | 2024. június 12. 10:03
Ismét ránéztünk a borászatok tavalyi évére. Mivel oly sok figyelemreméltó borászat van Magyarországon, a szegmens csak egy szeletét tudjuk felvillantani, de így is érdekes képet kapunk a 2023-as évükről. Például a két leggazdagabb magyarnak nem a borászat a legerősebb oldala. 
Vállalat A norvégok sokallják Elon Musk juttatását, és szakszervezetet is szeretnének a Teslánál
Privátbankár.hu | 2024. június 8. 11:48
Norvégia vagyonalapja szombaton bejelentette, hogy a jövő héten esedékes részvényesi szavazáson Elon Musk, a Tesla vezérigazgatójának 56 milliárd dolláros fizetési csomagja ellen fog szavazni.
Vállalat Jó hírt közölt a magyar állammal egy hitelminősítő
Privátbankár.hu | 2024. június 6. 18:04
Az állami tulajdonú nagyvállalat MVM Zrt. osztályzatát megerősítették.
Vállalat Már nem csak a benzinkutakon vehetünk hot dogokat
Privátbankár.hu | 2024. június 4. 18:28
Aki evett már a Mol-kutakon hot dogot, az minden bizonnyal díjazni fogja, hogy mostantól már az egyik üzletlánc polcain is megvásárolhatjuk a grillkolbászokat.  
Vállalat Zsíros biznisz Pintér Sándor bizalmasának lenni
Privátbankár.hu | 2024. június 3. 10:56
A Civil Biztonsági Zrt. 2023-as eredménye alapján 9 milliárd forint osztalék kifizetéséről döntött az őrző-védő cég. A siker titka nem is ennek a vállalkozásnak a gazdálkodása, hanem a leányvállalatok által ide utalt osztalék.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG