Hirdetés

Újra állnak a WTC tornyai - videó

2012. június 26., 11:12
Cimkék
videó
, New York
, 9/11
, WTC
, ground zero

Az utolsó acélgerenda is a helyére került a Word Trade Center 4 tetejére.

100 munkás írta alá a nyolc tonnás fémdarabot, mielőtt a hatalmas daru az épület csúcsára emelte. A torony 2013 végén készül el teljesen. A 72 emeletes 305 méter magas épület egyike annak az épület együttesnek, melyek a „ground zero”, vagyis a terrortámadásban elpusztult tornyok helyén épülnek. A közvélemény szerint a 4-es torony finom, visszafogott stílusú, a csillogó acél és üveg irodaépület 14 méter magas svéd fekete gránitból készült fala visszatükrözi az irodaház mellett épült 9/11-es emlékművet.

Hirdetés

10 millió forint az álomotthonhoz

Lakásvásárlás előtt állsz és a legkedvezőbb kölcsönt keresed? Lakáshitel kalkulátorunk segít dönteni! 20 éves futamidővel 10 millió forintos hitelt az alábbi konstrukcióval vehetsz fel, ha fontos a törlesztőrészlet nagysága: az egyik legkedvezőbb ajánlat jelenleg az Erste Bank lakáscélú hitele 54 414 forintos törlesztőrészlettel és 2,89 százalékos THM-mel. Ezt a CIB Bank Uno lakáskölcsön követi 54 305 forintos törlesztőrészlettel és 2,81 százalékos THM-mel. Az MKB Bank új lakásra szánt hitelének törlesztőrészlete 55 460 forint, a THM 3,04 százalék, ahogy a Raiffeisen Bank hitelének is: szintén 55 460 forint a törlesztőrészlet, a THM pedig 3,04 százalék. További ajánlatok, esetleg nagyobb hitelösszeg érdekel? Használd ezt a hitelkalkulátort!

Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés
Hirdetés

Címlapon

Kibocsátani mindenütt jó, de a legjobb otthon

Kibocsátani mindenütt jó, de a legjobb otthon

Csökkentik a felesleges bürokráciát, támogatják a bankok technológiai fejlődését és erősítik a pénzügyi szektor stabilitását is a bankok szavatoló tőke számítására vonatkozó, az eddigi prudenciális keretrendszert (CRD, CRR) módosító új változásai. A Magyar Nemzeti Bank szakértőjének szakcikkét közöljük.

Hirdetés

További cikkek

Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Hirdetés

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Powered by Saxo Bank

Szavazás

A nettó átlagkereset kedvezmények nélkül 268 300 forint volt novemberben. Én ennél