Hirdetés
Hirdetés

A nap képe: hatalmas turnét nyomott le Angela Merkel

2019. augusztus 21., 15:50

Sopron, Reykjavík, Berlin – fejezetek egy kancellár életéből.

A handout photo made available by the German Government's press office (BPA) shows German Chancellor Angela Merkel as she visits the Geothermal Energy Exhibition at Hellisheidi Power Station, Iceland, 20 August 2019. German Chancellor Angela Merkel is visiting Iceland where she will join on 20 August the meeting of Nordic prime ministers as a guest of honor in the Icelandic capital Reykjavik. EPA/Guido Bergmann / HANDOUT HANDOUT EDITORIAL USE ONLY/NO SALES
Merkel a geotermikus energiával ismerkedik Izlandon. EPA/Guido Bergmann

Angela Merkel hétfőn még Sopronban emlékezett meg a Páneurópai Piknikről Orbán Viktorral közösen, majd ugyanezen a napon elrepült Reykjavíkba, hogy díszvendégként részt vegyen a skandináv kormányfők találkozóján, ma pedig már a német kormány ülését dirigálta Berlinben.

German Chancellor Angela Merkel (L) and German Minister of Finance Olaf Scholz (R), during the beginning of a cabinet meeting at the Chancellery in Berlin, Germany, 21 August 2019. The cabinet of the German government meets on a regular basis. EPA/CLEMENS BILAN
Merkel és Olaf Scholz pénzügyminiszter a mai kormányülésen. EPA/CLEMENS BILAN

A java azonban csak most jön: még a mai nap fogadja a britek vadonatúj miniszterelnökét, Boris Johnsont Brexit-ügyben. Kitartás, Angela!

UPDATE

És mindez még nem elég: a kancellárasszony a a mai nap még Zuzana Caputova szlovák államfőt is fogadta.

Hirdetés

Raiffeisen KH Cetelem További ajánlatok

Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Orbán, Trump és a keresztény fundamentalizmus – kimúlik a liberális eszme?

Orbán, Trump és a keresztény fundamentalizmus – kimúlik a liberális eszme?

Az USA-ban és hazánkban az állam és egyház közötti választóvonal a szemünk előtt oldódik fel, miközben az első számú politikai vezetők alkotmány feletti pozícióra törekszenek. A fundamentalista keresztények egyre növekvő politikai súlyára már az iszlamista terrorizmus egyik fő állami finanszírozója, Szaúd-Arábia is felfigyelt. Káncz Csaba jegyzete.

Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Powered by Saxo Bank

Privátbankár Árkosár

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Szavazás

Szerinted gyengülni fog a forint, vagy erősödni? Hol lesz év végén az euró?