2p
Az Újpest FC élelmiszer-beszállítója és egyben stratégiai főtámogatója lett Schobert Norbert cége. A fitneszguru indoklása parádés.
Fotó: Facebook / Update LOW CARB

Egészséges életmód, egészséges táplálkozás = Schobert Norbert

A klub csütörtöki sajtótájékoztatóján Dzodzoglu Sziderisz, az Újpest FC operatív igazgatója elmondta, a tárgyalások néhány hónappal ezelőtt kezdődtek, a partnerség alapjait egy-két találkozás után letették, utána már folyamatos szakmai egyeztetés zajlott a felek között.

Hozzátette, a cég a klub élelmiszer-beszállítója, mezszponzora és stratégiai főtámogatója lett egyben, de együttműködésük egyben sportszakmai jellegű is. Reményét fejezte ki, hogy a szerdán hivatalossá vált kapcsolatuk hosszú távú lesz.  "Az egészséges táplálkozás és az egészséges életmód rendkívül fontos a klubnál, ez a terület száz százalékig lefedett lesz az Update jóvoltából. Az együttműködés eljuthat egészen az utánpótlásunkig is, így a legkisebbek táplálkozási szokásait is pozitív irányba mozdíthatja" - fogalmazott Dzodzoglu Sziderisz.

A laikus szponzor, a focibíró nagybácsi és a feleség unokahúga

Sokkal érdekesebb, amit a fitneszguru mondott az együttműködésről: ez alapján a jó kapcsolat alapja az, hogy feleségének unokahúga az Újpest csatárával jár, egyébként egyáltalán nem érdekli a foci, és egyébként stratégiai főtámogatóként pénzzel nem támogatják a csapatot.

"Engem igazából sohasem érdekelt a foci, marketing és szakmai szempontból sem, még a tévében sem néztem, pedig a miskolci nagybátyám futballbíró volt" - nyilatkozott Schobert Norbert az MTI tudósítása szerint. Hozzátette, cége és a sportklub kapcsolata azóta tart, amióta feleségének unokahúga, Rubint Rella, valamint az Újpest FC csatára, Novothny Soma egy párt alkot, a megbeszélések pedig a tavaszi Magyar Kupa-győzelem után fordultak célegyenesbe.

Hangsúlyozta, a szakmai jellegű együttműködés keretein belül pénzzel nem támogatják a csapatot. "A foci, az utánpótlás, a tömegsport mindenki számára nagyon fontos, ahogyan számunkra az egészség, a minőség és a megbízhatóság is" - vélekedett Schobert Norbert.

Címkék: Vállalat
A rovat támogatója a 4iG

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!

Szerkesztőségünkben mindig azon dolgozunk, hogy higgadt hangvételű, tárgyilagos és magas szakmai színvonalú írásokat nyújtsunk Olvasóink számára.
Előfizetőink máshol nem olvasott, minőségi tartalomhoz jutnak hozzá havonta már 1490 forintért.
Előfizetésünk egyszerre nyújt korlátlan hozzáférést az Mfor.hu és a Privátbankár.hu tartalmaihoz, a Klub csomag pedig egyebek között a Piac és Profit magazin teljes tartalmához hozzáférést és hirdetés nélküli olvasási lehetőséget is tartalmaz.


Mi nap mint nap bizonyítani fogunk! Legyen Ön is előfizetőnk!

Vállalat Bevásárolt a Waberer's a szomszédban, további növekedést alapoznának meg
Privátbankár.hu | 2024. március 28. 10:08
A szerb piac meghatározó szereplőjében szerzett többségi részesedést a magyar logisztikai óriás.
Vállalat Nagyot mentek a Volkswagen tömegmárkái 2023-ban
Privátbankár.hu | 2024. március 27. 16:47
A Volkswagen-csoporthoz tartozó tömegmárkák (Core csoport) összesített árbevétele tavaly 21 százalékkal 138 milliárd euróra nőtt, a működési eredmény 80 százalékkal 7,3 milliárd euróra emelkedett.
Vállalat Menekülőre fogta a Boeing vezére
Privátbankár.hu | 2024. március 25. 14:33
2024 végén távozik a Boeingtől David Calhoun vezérigazgató. 
Vállalat Szabálysértésen kapta az Apple-t, a Google-t és a Metát az Európai Bizottság
Privátbankár.hu | 2024. március 25. 14:16
Az Európai Bizottság vizsgálatot indított az Apple, a Google és a Meta vállalat ellen, hogy megfeleltek-e a digitális piacokról szóló szabályozásnak (DMA) - jelentette be Margrethe Vestager digitális korra felkészült Európáért felelős uniós biztos hétfőn.
Vállalat Óriási dobást jelentett be a Revolut – a magyar ügyfelek is örülhetnek
Privátbankár.hu | 2024. március 25. 08:43
Március 25-től már elérhető a lehetőség.
Vállalat Újabb terheket kaphat a nyakába a Spar
Privátbankár.hu | 2024. március 22. 14:16
Rövid időn belül újabb kormányzati sarcok nehezíthetik a Spar és még pár külföldi kiskereskedelmi lánc itteni életét.
Vállalat Rásütött a nap a Waberer’s kamionjaira
Privátbankár.hu | 2024. március 22. 10:06
A logisztikai szolgáltató 711 millió eurós árbevétel mellett közel 96 millió euróra növelte EBITDA és 43 millió euróra EBIT (üzemi) eredményét. Rekordévet zárt, és nagyobb osztalékot is fizet.
Vállalat A horvát sportautógyártó elbúcsúzik a kényszermunkát alkalmazó kínai cégtől
Bózsó Péter | 2024. március 21. 19:01
A horvát elektromos luxusautógyár, a Rimac kiszáll a kínai akkumulátorgyártóval, a Camel Grouppal közös vállalkozásából.
Vállalat Új gyárakkal szórja meg a világpiacot a Mapei
Mester Nándor | 2024. március 20. 12:43
Közép-Európában egyelőre nem terveznek új üzemet. Ukrajnában nagy lehetőséget látnak, ha véget érnek a harcok és egy újjáépítést segítő olasz állami programba bekapcsolódnának, mint Itália legnagyobb építőipari cége.
Vállalat Tudja, mekkorát kaszált tavaly év végén a Xiaomi?
Privátbankár.hu | 2024. március 19. 17:34
A vártnál nagyobb bevételt és profitot realizált 2023 IV. negyedévében a Xiaomi, melyben nagy szerepe volt az új Mi14-es modellüknek.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG