Hirdetés
Hirdetés

Bróker Áttekintés: 200 USD ingyenes kezdő letét a kereskedéshez

Azt kérdezed magadtól, mi a baj azzal, hogy 200$-os Start feltöltést kapsz a kereskedéshez? Ebben a könyörtelen és kompetitív bróker világban semmi nincs ingyen, tehát ha valamit majdnem ingyen adnak, mindig meg kell kérdezned magadtól, hogy MIÉRT?

Az Admiral Markets megválaszolta a kérdést: "Tudjuk, hogy a kezdet mindig nehéz, a Forex piac és más pénzügyi piacok mindenkit meglephetnek. A kereskedés során ejtett hibákról már számos könyvben olvashatunk, de ez nem elegendő. Minden kereskedő azt mondja, hogy a legtöbbet akkor tanulsz, ha éles piacon, valódi pénzzel kereskedsz" – mondta Molnár Zalán, az Admiral Markets Magyarországi Fióktelepének vezetője.

Az ajándék Start letét azt jelenti, hogy egy Start Számla 200 USD-vel van feltöltve és kereskedni lehet vele. Ezen az oldalon tudod igényelni.

Az Admiral Markets egy angliai felügyelet alatt álló brókercég Legjobb Megbízás Végrehajtással és Volatility Protection Beállításokkal. Ez azt jelenti, hogy az Admiral Markets elkötelezte magát, hogy a Te érdekeidet védje. Tehát kell, hogy legyen valami hátsó szándéka a 200 USD ingyenes kezdő letéttel.

Manapság a brókercégek különösen nehéznek érzik, hogy a termékeik alapján megkülönböztessék magukat amellett, hogy tartják magukat az ügyfelek szokásaihoz, azaz a „PRÓBÁLD KI mielőtt MEGVESZED” módszerhez.

Az Admiral Markets most vezeti be a Kriptovaluta CFD kereskedést és az újonnan felfrissített Supreme Edition bővítményt a MetaTrader 4 és MetaTrader 5-re, amely 60 plusz eszközzel rendelkezik a legnépszerűbb kereskedési platformban. A brókercég szándéka, hogy tökéletes környezetet teremtsen az intuitívabb, átláthatóbb kereskedésért.

A cég magabiztosnak tűnik, hogy ha kereskedők egyszer elkezdik fedezni a Kriptovaluták világát, amihez nem szükséges elektronikus pénztárca vagy bányászat, a saját Supreme Edition bővítménye és a Volatility Protection Beállítások mellett csökkenni fog a valószínűsége, hogy más brókereknél kereskedjenek az emberek.

De a legfontosabbat még nem említettük! Az Admiral Markets 200 $-os letétet nyújt a START számláján, amelyen kockázat nélkül éles kereskedési körülmények között lehet kereskedni. A kereskedés során szerzett profitot (max. 200 USD) át lehet vezetni Éles számlára és további megkötés NÉLKÜL tovább lehet vele kereskedni.

Ezzel az ajánlattal 2 dolgot nyerhetsz. Az egyik a tapasztalat, amely a későbbi kereskedési karrieredhez nagymértékben hozzájárulhat. A másik a profit. 200 USD-t valóban megszerezhetsz és átvezetheted az éles számládra minden további kereskedési megkötés nélkül. A Start számla limitált ajánlat, így amennyiben szeretnéd kipróbálni éles körülmények között a kereskedést kockázat nélkül, minél előbb foglald le a sajátod. >>Itt tudod igényelni<<

(x)

Címlapon

Apróságokon múlik, kipusztul-e tíz éven belül az emberiség vagy sem

Apróságokon múlik, kipusztul-e tíz éven belül az emberiség vagy sem

Az emberiség folyamatos növekedésével háttérbe szorulnak az érintetlen területek: az erdőket és mezőket betondzsungelek és megművelt földek váltják le. Ezt azonban még önmagában lerázná magáról a bolygó, ha mindeközben nem tűnnének el riasztó tempóban azok az apró kis lények, akik az egész rendszert egyensúlyban tartják. A méhekkel együtt a világ teljes rovarpopulációja is pusztulásra van ítélve – és ha ők mennek, mi sem maradunk sokáig.

Hirdetés
Hirdetés

További cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Napi kommentár - videó

Powered by Saxo Bank

Utánajártunk

Mi mozgatja a befektetők fantáziáját

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Heti várható események, adatok

 • október 16
  Fogyasztói árindex (év/év) - szeptember
  Netflix - 2017 Q3
  október 17
  KSH: Építőipar - augusztus
  MNB: Havi fizetési mérleg -- augusztus
  ÁKK: 3 hónapos diszkont kincstárjegy aukció, 15 mrdFt
  ZEW index - október
  ZEW index - október
  Fogyasztói árindex (végleges) - szeptember
  Morgan Stanley - 2017 Q3
  Goldman Sachs - 2017 Q3
  IBM - 2017 Q3
  október 18
  Munkanélküli segélykérelmek számának változása - szeptember
  ILO munkanélküliségi ráta - augusztus
  Fed Bézs Könyv
  eBay - 2017 Q3
  American Express - 2017 Q3
  október 19
  KSH: Keresetek - január–augusztus
  NGM: Részletes tájékoztató az államháztartás központi alrendszerének 2017. szeptember végi helyzetéről
  GDP (év/év) - 2017 Q3
  GDP (negyedév/negyedév) - 2017 Q3
  SAP - 2017 Q3
  Philadelphiai Fed index - október
  Friss és tartós munkanélküli-segélykérelmek alakulása
  PayPal - 2017 Q3
  Philip Morris International - 2017 Q3
  Verizon Communications - 2017 Q3
  október 20
  Daimler - 2017 Q3
  General Electric - 2017 Q3

Szavazás

Ön szerint létezik globális felmelegedés?