Hirdetés
Hirdetés

Helyreálltak a Mészáros-részvények

2017. december 05., 18:01

Délelőtt összeomlott a három papír, de aztán az egyik teljesen, kettő részben visszaemelkedett. Nagyot esett a Mol, emelkedett a Richter, szárnyal a Nasdaq.

A budapesti kereskedés kezdetén adni kezdték az Appeninnt és  Konzumot, aztán a folyamat egyszer csak pánikszerűvé vált, ráadásul a Konzumra is átragadt, és a három Mászáros-papír hirtelen 10-15 százalékos zuhanásba váltott. Onnan azonban egy idő után felpattantak: a Konzum teljesen vissza is nyerte érékét, 3000 forintra jött föl (2600 volt az alja), a másik két papír viszont 6 százalék körüli mínuszban zárt. Az Appeninn ára végül 745, az Opusé 647 forint lett.

Két százalékot esett a Mol 2930 forintig, ezzel le is rántotta a BUX-ot, noha a Richter 1 százalékot emelkedett 6465 forintig. A BUX 0,7 százalékkal zárt lejjebb, 37 560 ponton.

Hirdetés

Amerikában felpattantak az utóbbi napokban nagyot eső nagy internetes cégek papírjai, másfél-két százalékot emelkednek. Így a Nasdaq is feljebb került 0,75 százalékkal 6825 pontig, az S&P 500 közben 0,3 százalékkal erősödik 2647 pontig.

Arany, napon belül
Arany, napon belül

Hirtelen esésnek indult az arany: 1279 dollárról rövid idő alatt 1263-ig hanyatlott az árfolyam.

Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Mi a magyarok legfőbb versenyelőnye? – interjú

Mi a magyarok legfőbb versenyelőnye? – interjú

Sok vállalkozás szeretne tőkét a növekedéshez, de a szervezetüknek, működésüknek is meg kell ehhez felelnie, nem lehet kisvállalati struktúrával nagyvállalatot működtetni – derült ki a Qualysoft Holding és a CNC Rapid vállalkozásokkal készített interjúnkban. Kiderült az is, mit tartanak a magyarok legfőbb versenyelőnyének, és hogyan küzdenek meg a munkaerő-hiánnyal.

Hirdetés
Hirdetés

További cikkek

Hirdetés

Hirdetés

Videók

Powered by Saxo Bank

Utánajártunk

Mi mozgatja a befektetők fantáziáját

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Szavazás

Idén is 10 ezer forint értékű Erzsébet-utalványt kapnak karácsonyra a nyugdíjasok a kormánytól. Ön szerint kiknek járna még az utalvány?