Hirdetés
Hirdetés

Átok ül a márkán? Megint baj van a Samsung telefonjaival

2017. október 11., 09:32

Szerencsére ezúttal nem robbannak fel, de így is elég kellemetlen.

Ahogy arról már korábban írtunk, súlyos kieséseket okozott a dél-koreai telefongyártónak a Note 7-esek felrobbanó akkumulátora, gyakorlatilag az egész szériát visszahívták és felszámolták a projektet. A nemrégiben bemutatott Note 8-asoktól várta a cég, hogy majd befoltozzák a keletkezett lyukat, a Techradar cikke szerint azonban ez sem megy majd simán: számos bejelentés érkezett ugyanis, hogy a telefonok nem tudnak üzenetet fogadni.

Amerikában több szolgáltató ügyfele is jelezte, hogy az üzeneteket nem, vagy jócskán megkésve kapják meg, függetlenül attól, hogy milyen alkalmazást használnak. Ez akkor különösen ciki, amikor az ember mondjuk mobilbanki ügyeket akar intézni, vagy bármilyen kétlépcsős azonosításkor, amikor SMS-ben kapjuk meg a belépéshez szükséges kódot. Azt egyelőre nem tudni, mekkora a probléma, de az Egyesült Államokból és Kanadából is több esetet jelentettek, a probléma az S8 és a S8 Plus telefonokat is érinti.

Hirdetés

Azért bizakodnak

A meghibásodásokat egyelőre nem kommentálta a Samsung, a gyártó ugyanakkor rendkívül bizakodó az új telefonokat illetően. A Reuters cikke szerint pénteken teszik majd közzé a negyedéves előrejelzésüket, amelyben növekvő eredményekre számítanak, elsősorban a Note 7-esek hatásának kikerülésének és a memóriachipek iránti megugró keresletnek köszönhetően.

Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Hatalmas fa és családlátogatás - hogy karácsonyoznak a magyarok?

Hatalmas fa és családlátogatás - hogy karácsonyoznak a magyarok?

Magyarországon a legtöbb ember nagy karácsonyfát választ, amit aztán a nappaliban állít fel. A Szenteste túlnyomórészt szűk családi körben telik, jóllehet, a megkérdezettek csaknem 4%-a egyedül ünnepel – derül ki az Otthontérkép.hu legfrissebb, kérdőíves kutatáson alapuló összefoglalójából.

Hirdetés
Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

  • BUX38657.37+0.11%
    DAX9823.5-2.77%
    EUR/HUF311.610%
    EUR/USD1.08340%
    Arany1118.150%

Szavazás

Idén is 10 ezer forint értékű Erzsébet-utalványt kapnak karácsonyra a nyugdíjasok a kormánytól. Ön szerint kiknek járna még az utalvány?