<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Fogyasztói szokások
Vásárló Fenekestül felforgatta a magyarok vásárlási szokásait a járvány
Privátbankár.hu | 2021. június 2. 15:34
A költési hajlandóság bezuhant, a megtakarítási kedv megnőtt, a járványidőszak legjellemzőbb kifejezése az érintésmentesség lett. De nemcsak nálunk, egész Európában átalakultak a vásárlási és fizetési szokások.
Vásárló A zöld lett a fogyasztók kedvenc színe – mutatjuk, miért
Privátbankár.hu | 2017. április 20. 11:11
Egyre környezettudatosabbak az emberek, hasít a bio és a helyi.
Vásárló Látjuk a jövőt: egy portugál turista fekszik a kanapédon
Eidenpenz József | 2014. augusztus 27. 15:13
A zenéinken, fotóinkon, videóinkon túl az internet segítségével könnyen megoszthatjuk, bérbe adhatjuk lakásunkat, autónkat, fúrógépünket vagy nyelvtanári kapacitásunkat is. Ami durva következményekkel járhat, bajba sodorhatja vagy alkalmazkodásra késztetheti a hagyományos vállalatokat, átalakíthatja az adózást és sokak életmódját is.
Pénzügyi szektor All-in: tele van a tárcánk kártyával, de minek?
Privátbankár.hu | 2014. január 29. 15:50
Az átlagos vagy annál jobb anyagi körülmények között élő felnőttek tárcájában jellemzően hat kártya található – derül ki a Budapest Bank kutatásából. A megkérdezettek többségének két bankkártyája van, emellett pedig négy törzsvásárlói kártyával is rendelkeznek. A hűségkártyákhoz kapcsolódó kedvezményeket a kártyabirtokosok 80 százalékban kihasználják, ezzel szemben a hitelkártyák nyújtotta előnyökre jóval kevésbé figyelnek oda.
Vásárló Kiszámolták mennyit költöttünk élelmiszerre, Ön mennyit vásárol?
Privátbankár.hu | 2014. január 9. 18:00
Stabil maradt az élelmiszer-kiskereskedelem bevétele tavaly, a vizsgált tizenkét hónap alatt változatlanul mintegy 1400 milliárd forintot ért el. A különböző bolttípusok piaci részesedése alig változott egy év alatt.
Deviza / Áru Mi a kedvenc pénznemed? Szexérme, hobónikkel, popsicoin vagy kutyufitying?
Eidenpenz József | 2013. december 31. 17:03
Tetszik vagy sem, sokaknak a bitcoin volt 2013 egyik legnagyobb sztorija a pénzügyek és az informatika világában. Nem csoda, hogy sok tucatnyi klónja készült.
Vásárló Nem csak a sodrás miatt fogy kevesebb cigi: ennyien szoktak le idén
Privátbankár.hu | 2013. november 20. 08:31
Egy felmérés szerint 2012-ben még a lakosság 28 százaléka dohányzott naponta, ez mostanra jócskán visszaesett.
Vásárló Így utálnánk a bankunkat? Előbb váltanánk, mint sampont
Privátbankár.hu | 2013. november 15. 15:27
Az elektronikai gépekhez és telefonokhoz vagyunk a leghűségesebbek. A szolgáltatások terén a mobilszolgáltatók viszik a pálmát, bankot azonban előbb váltanának a magyarok, mint sampon márkát - derül ki a Nielsen fogyasztói információkat és ismereteket szolgáltató vállalat ötvennyolc országban végzett felméréséből.
Vásárló Új korszak kezdődik: így lesz kiállítóterem a boltokból
Privátbankár.hu | 2013. november 1. 16:28
Egy holland kutatás szerint rövid időn belül a kiskereskedelmi egységek negyede eltűnhet az online kereskedelem hatására. Angliában háromszázezer munkahely megszűnésével számolnak. Nem csak vásárlási szokásainkat, de városközpontjainkat is átalakíthatják a webáruházak.
Vásárló Itt az internetezők 5 típusa: te melyikbe tartozol?
Privátbankár.hu | 2013. október 14. 19:47
A hirdetőknek egyre nagyobb értéket jelent a fogyasztók internetes szokásainak, az interneten megosztott érzelmeiknek, véleményüknek és egyéb személyes információiknak ismerete. A marketing szakemberek ugyanis mindezek alapján személyre szabott reklámokat tudnak megjeleníteni a fogyasztók által használt böngésző, levelező és közösségi oldalakon. A MasterCard friss tanulmánya azt vizsgálta, hogy az internetezők mennyire vigyáznak ezekre a személyes információkra.
Vásárló Nagyobb a kosár: már a kis boltokban is nagybevásárlunk
Privátbankár.hu | 2013. szeptember 19. 18:00
Mára a nagybevásárlásokra is alternatívát jelentenek a független kisboltok, miközben a főként alacsony árakkal és széles választékkal hódító hipermarketek, és a hazai láncok újabb vásárlókat is tudtak nyerni - derült ki a GfK Hungária első féléves kiskereskedelmi trendeket és a háztartások vásárlási szokásait elemző tanulmányából.
Vásárló A tökéletes kémprogramok: mintha a postás elolvasná a leveleinket
Privátbankár.hu | 2013. június 17. 06:00
Az internetes magánvállalatok valójában sokkal többet tudnak rólunk, mint az állam. A Google az összes levelünket elolvashatja, feljegyezheti kivel telefonáltunk, és azt is, hogy éppen hol tartózkodunk. A Facebook sőt a többi vállalat is hasonlóan jár el, és ez csak a jéghegy csúcsa.
Vásárló Napi 1400 kalória megy a szemétbe! Tudja mire lenne az elég?
Privátbankár.hu | 2013. június 12. 09:00
Programot hirdetett az élelmiszerpazarlás visszaszorítására az amerikai mezőgazdasági minisztérium, mert az Egyesült Államokban a megtermelt élelmiszer 40 százaléka pocsékba megy.
Vásárló Vidáman élnek az ukránok
Privátbankár.hu | 2013. március 13. 10:34
Az ukrán állami statisztikai hivatal szerint italra, cigarettára és kábítószerekre többet költöttek tavaly az ukránok, mint ruhára és cipőre.
Vásárló 8+3 tipp a fenyegető e-mail-áradat megfékezésére – Gépezd magad 4.
Eidenpenz József | 2012. december 26. 09:00
Egyes adatok szerint világszerte 89 milliárd üzleti e-mailt küldenek el az emberek – méghozzá naponta, ami rendkívül káros a munkatársak teljesítményére, sokszor feleslegesen zabálja azok munkaidejét. De az otthoni felhasználók is épp eleget küzdenek a sok levéllel. Az áradatot egyre több cég próbálja meg korlátozni, de otthon is sok trükköt bevethetünk ellene.
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Munkatársakat keresünk!

Online lapcsaládunk bővítéséhez újságírókat, szerkesztőket keresünk.

Részletek

hírlevél
depositphotos Ingatlantájoló