<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Kambodzsa
Szubjektív Mosolygós gyilkosok és áldozatok földjén
Litván Dániel | 2022. augusztus 6. 06:19
Világjáró rovatunkban ezúttal Kambodzsába utazunk, ahol a borzalmas közelmúltat kedves mosolyok fedik el. Úgy, ahogy.
Makro / Külgazdaság Miközben Ázsia-szerte összeroskadt a gazdaság a vírus miatt, a drogkartellek csúcsra járatták a metamfetamin-termelést
Privátbankár.hu | 2021. június 10. 10:40
Egy friss jelentés szerint a kartellek nemcsak a droggyártás volumenét emelték meg, de új gyártási lokációkat, új csempészútvonalakat és új kuncsaftokat is találtak.
Makro / Külgazdaság Gyilkos nagyhatalmi rivalizálás – London ügyesen lépett
Káncz Csaba | 2021. február 5. 18:29
Joe Biden elnöknek egy olyan Délkelet-Ázsiával kell megtalálni a közös hangot, amely gazdaságilag erősen függ Kínától, de az országok többsége az Egyesült Államokra tekint, mint stratégiai partner a biztonságpolitikában.  London a héten kezdte meg belépési tárgyalásait a világ harmadik legnagyobb, térségbeli kereskedelmi tömbjével.  Káncz Csaba jegyzete.
Makro / Külgazdaság 2021-ben magyar követség nyílik Kambodzsában
Privátbankár.hu | 2019. október 28. 12:53
Illetve kambodzsai Budapesten, jelentette be Áder János.
Makro / Külgazdaság A nap képe: Áder János most tényleg messzire ment
Wéber Balázs | 2019. október 28. 10:30
Egész pontosan Kambodzsáig.
Makro / Külgazdaság Vissza a feladónak – újabb ország mond nemet a fejlett világ mocskára
Privátbankár.hu | 2019. július 18. 14:20
Sorban lázadnak föl Délkelet-Ázsia országai az ellen, hogy a fejlett világ egyfajta szemetes kukái legyenek. Indonézia után most Kambodzsa jelentette be, hogy 1600 tonnányi műanyag hulladékot küld vissza a feladó országokba.
Makro / Külgazdaság Vietnám és Kambodzsa az elemző szemével
Privátbankár.hu | 2012. augusztus 27. 15:13
A kínai gazdasággal kapcsolatos híreket jó ideje szorosan követik az elemzők, egyre növekvő világgazdasági súlyának köszönhetően teljesen érhető módon. Az elmúlt időszakban azonban más ázsiai országok is akadtak, ahol az aktuális politikai és gazdasági változások felkeltették a befektetők figyelmét. A huszadik század második felében - miközben Európában elkezdődött a két világháború utáni újjáépülés - az Indokínai-félsziget országaira viszontagságos évtizedek vártak.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG