<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Katonai kiadások
Makro / Külgazdaság Jön a Trump-bázis? Újabb amerikai katonák Lengyelországban
Privátbankár.hu | 2019. június 13. 09:35
Trump újabb ezer katonát küld a lengyelekhez, akik tovább vásárolják az amerikai haditechnikát és talán még egy katonai bázist is elneveznek az elnökről. Másfél hónapon belül teljes amerikai vízummentességet is kapnak.
Makro / Külgazdaság Putyin épp megismétli a Szovjetunió hatalmas hibáját?
Privátbankár.hu | 2018. március 19. 14:43
A választás tétje nem elsősorban az volt, mennyien szavaznak Putyinra, hanem az, mennyien mennek el választani. Jelentjük, győzelem, az orosz hadsereg 98 százaléka például jelen volt. De iskolák, kórházak, börtönök, más állami intézmények dolgozóit is kötelezték rá. Putyin azért paranoiás, mert ismeri az orosz történelmet – állítja egy kutató.
Makro / Külgazdaság Miről árulkodnak Trump nemzetbiztonsági kinevezései?
Káncz Csaba | 2016. december 6. 18:01
Trump tábornokokkal tölti fel a kulcsfontosságú nemzetbiztonsági és védelmi pozíciókat, amely a külpolitikai fokozódó militarizációjára utal és egyben kérdéseket vet fel a civil ellenőrzés vonatkozásában. Az eddigi kinevezések közös nevezője az eltökélt Irán-ellenesség.
Makro / Külgazdaság Négy egyszerű adat arról, miért beszél hülyeségeket Trump Putyinról
Privátbankár.hu | 2016. szeptember 13. 18:22
Donald Trump amerikai elnökjelölt felnéz Vlagyimir Putyin orosz elnökre és nagy államférfinak tartja. Az orosz gazdaság pocsék állapota, az olajnak való kiszolgáltatottsága, a lemaradó tőzsde, a gyengülő rubel, a katonai kiadások szintje azonban mind-mind azt mutatják, hogy az orosz vezetés nincs a helyzet magaslatán.
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Munkatársakat keresünk!

Online lapcsaládunk bővítéséhez újságírókat, szerkesztőket keresünk.

Részletek

hírlevél
depositphotos