<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Medvepiac
Részvény / Deviza / Áru Eme bika valóban minden bikák legbikábbika?
Eidenpenz József | 2018. augusztus 23. 06:06
A tőzsdei emelkedések hossza állítólag történelmi rekordot döntött tegnap, aminek alkalmából azt találgatják, öreg-e már a bika, és halálán van, vagy a legszebb évei még hátra vannak? Mások azt is kétségbe vonják, hogy valóban rekord született. Nézőpont kérdése, mi számít visszaesésnek.
Részvény / Deviza / Áru Egy pont, amíg nem kell félni a piaci összeomlástól
Fellegi Tamás | 2018. június 28. 14:57
Az utóbbi időkben sok rossz hír lát napvilágot: argentin válság, török valutaválság, kereskedelmi háború, a hazai részvények esése, és persze leginkább a forint örökös mélypontja. Van azonban egy pont, amíg sok kellemetlenség lehet, de a piacok összességében nem omlanak össze úgy, ahogy egy kiadós eső trendben szoktak.
Részvény / Deviza / Áru Tájkép Armageddon után – volt, aki túlélte, volt, aki nem
Eidenpenz József | 2018. június 13. 06:06
A februári tőkepiaci turbulenciák idején sok befektető egyszerre igyekezett szabadulni korábban jól jövedelmező volatilitás-alapjaitól és pozícióitól, ami nagy veszteséget okozott. Ami a részvénypiacon csak korrekciócskának bizonyult, az néhány alapot, befektetést teljesen tönkretett. Az utóbbi két hónapban a túlélők megint szépen kerestek, de vajon meddig?
Részvény / Deviza / Áru Medveles: mikor jön az összeomlás?
Fellegi Tamás | 2017. szeptember 28. 18:20
A pénzügyi történelem második leghosszabb felívelő szakasza zajlik az értékpapírpiacokon, lassan 9 éve tart. Ennek megvannak az okai, viszont az is érthető, hogy tudni akarjuk, mi, és főleg mikor vethet véget egy ilyen páratlan fellendülésnek. Megnézzük, mikor szoktak előcsörtetni a mackók, és mekkorát randalíroznak.
Részvény / Deviza / Áru Medvék, bikák, farkasok – mit keres egy állatkert a tőzsdén?
Balkó Rita | 2017. augusztus 18. 14:02
Az üzleti szakzsargonban és a tőzsdei hírekben rendszeresen előkerülnek az állatok. A piac lehet bika vagy medve, a befektetők közt ott lapulhat a Wall Street farkasa vagy épp pulykák repkednek a részvénypiacon. Emellett azonban vagy még egy tucatnyi élőlény „lakik” a tőzsdén, akiket ritkábban használ a magyar zsargon. De hogy kerülnek az állatok a tőzsdére, és mit jelentenek? Elmagyarázzuk.
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Munkatársakat keresünk!

Online lapcsaládunk bővítéséhez újságírókat, szerkesztőket keresünk.

Részletek

hírlevél
depositphotos