Tudatos fogyasztás
Pénzügyi szektor All-in: tele van a tárcánk kártyával, de minek? 
Privátbankár.hu | 2014. január 29. 15:50
Az átlagos vagy annál jobb anyagi körülmények között élő felnőttek tárcájában jellemzően hat kártya található – derül ki a Budapest Bank kutatásából. A megkérdezettek többségének két bankkártyája van, emellett pedig négy törzsvásárlói kártyával is rendelkeznek. A hűségkártyákhoz kapcsolódó kedvezményeket a kártyabirtokosok 80 százalékban kihasználják, ezzel szemben a hitelkártyák nyújtotta előnyökre jóval kevésbé figyelnek oda.
Pénzügyi szektor Tanultunk a tranzakciós illetékből: félév alatt 100 milliót spóroltunk 
Privátbankár.hu | 2013. szeptember 23. 08:22
Az első félévben csökkent az ATM-es készpénzfelvételek volumene, a kártyás vásárlásoké viszont jelentős mértékben nőtt tavalyhoz képest - számol be róla a Világgazdaság hétfői száma.
Vásárló Ready or Not? 10 alapszabály, amit az internetről tudni kell 
Privátbankár.hu | 2013. szeptember 22. 09:13
Saját magunk tesszük megfigyelhetővé saját magunkat az interneten közzétett adatainkkal. Nehéz ez ellen védekezni, de tudatossággal sok kellemetlenséget elkerülhetünk. A Kaliforniai Egyetem a "Ready or Not?" webes alkalmazással az internetes kommunikációban és az adatok megosztásában rejlő veszélyekre próbálja felhívni a figyelmet.
Vásárló 10 tipp iskolakezdésre: spóroljon pénzt, időt és energiát! 
Füstös Móni | 2013. augusztus 20. 08:00
A spórolásra a legjobb megoldás a kevesebb vásárlás. Ez az elv jól alkalmazható az iskolakezdésre való felkészüléskor, hiszen szinte minden háztartásban megtalálhatók olyan eszközök, mint az olló, a vonalzó, a radír, stb., amelyekből felesleges még egy garnitúrát venni. Ha otthon jól felkészül, a vásárlás során sok stressztől kímélheti meg magát, emellett pedig időt és pénzt spórolhat!
Vásárló Elkészült a legjobb joghurtok listája, Ön szerint melyik a legjobb? 
Privátbankár.hu | 2013. augusztus 15. 18:00
A gyümölcsjoghurtok inkább számítanak cukros édességnek, mint egészséges finomságnak a Tudatos Vásárlók Egyesülete felmérése szerint, az általuk vizsgált 16 gyümölcsjoghurtból mindössze kettő tartalmaz teljes értékű gyümölcsöt a hozzáadott cukornál nagyobb arányban.
Vásárló Nagyon drága az iskolakezdés: így spórolhat rajta 
Privátbankár.hu | 2013. augusztus 6. 18:00
A leendő elsősök szülei közül sokan augusztusban szembesülnek azzal, hogy több tízezer forintot kell egyik pillanatról a másikra kiadniuk különböző felszerelésekre. A K&H Bank szakértője szerint érdemes a családi költségvetésben előre tervezni az iskolakezdéssel. Emellett, ha a szülők elég időt szánnak arra, hogy összehasonlítsák az egyes termékek árát a különböző boltokban, több ezer forintot is megspórolhatnak.
Pénzügyi szektor Ilyen, amikor a bank fizet nekünk a vásárlásért 
Privátbankár.hu | 2013. július 15. 18:00
Sokan még mindig félnek a hiteltől és így a hitelkártyáktól is Magyarországon, pedig aki tudatosan használja kártyáját, több tízezer forintot is spórolhat. Ha a kamatmentes időszakban törlesztünk, akkor tulajdonképpen ingyen használtuk a bank pénzét és még spóroltunk is vele. A vásárlás olyan a hitelkártyával, mintha mindig leárazás lenne.
Vásárló Párnába varrt pénz vagy carpe diem? Mindenki másképp csinálja 
Privátbankár.hu | 2013. július 9. 20:05
A vásárlók legnagyobb része ír bevásárlólistát, de ettől sokan eltérnek valamilyen impulzus hatására. E téren egyébként nemzetközi összehasonlításban a magyar fogyasztók a legkeményebbek, csak 10 hagyja így befolyásolni magát. De hányan élünk a mának, hányan varrjuk a kispárnába a pénzt, és mennyire tudatosan vásárolunk?
Pénzügyi szektor Így lesz egyre tudatosabb a magyar bankkártya tulajdonos 
Privátbankár.hu | 2013. május 16. 12:17
Nőtt a fogyasztói tudatosság a bankkártya használattal kapcsolatban, és érzékelhetően egyre fontosabb szerepet játszik a kártya az ügyfelek életében - derül ki a MasterCard felméréséből. A felmérés egyik legfontosabb tanulsága, hogy a bankkártyájukat vásárlásra használó kártyabirtokosok aránya egy év alatt 35 százalékról 40 százalékra nőtt.
Utazás Jönnek a hosszúhétvégék: tippek az olcsó utazáshoz 
Privátbankár.hu | 2013. május 11. 07:48
Idén még négy hosszú hétvége lesz, pontos tervezéssel és információgyűjtéssel ezeket tartalmasan töltheti, anélkül, hogy rámenne a gatyája. Készüljön előre, és tudatosan a pihenésre! Cikkünkből megtudhatja, mire érdemes figyelni.
Vásárló A többségnek fogalma sincs, mennyit költ rezsire  
Privátbankár.hu | 2013. május 9. 17:28
A hazai fogyasztóknak mindössze 38 százaléka vizsgálja meg minden esetben energiaszámláit, 21 százalék viszont soha, a többségnek fogalma nincs, valójában mennyit költ rezsire.
Vásárló Jobban figyelünk a termosztátra? Sokan maguk csökkentik a rezsit 
Privátbankár.hu | 2013. május 9. 10:50
Az energiahivatal szerint évek óta csökken a lakossági gázfogyasztás. Ebben szerepe lehet annak is, hogy az emberek tudatosabb energiafelhasználók lettek.
Vásárló Vásárlás a válságban: a harmadik korszakba léptek a magyarok 
Privátbankár.hu | 2013. március 20. 13:16
A válság átalakította a fogyasztási szokásokat, 2012-ben a harmadik ciklusba léptek a magyar fogyasztók.
Vásárló 462 millióból kapunk tippeket, hogyan faragjuk le a számláinkat  
Privátbankár.hu | 2012. július 17. 12:58
Legyen ön is tudatos energiafogyasztó elnevezéssel indított kampányt a hat nagy gáz- és villamosenergia-szolgáltató az energiahatékonyság növelése érdekében.
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Professzionális online sales és marketing vezetőt keresünk!

Részletek

hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG