Zuhanás
Részvény / Deviza / Áru A hétfői vérfürdő után is gyengélkedik az OTP 
Király Béla | 2020. szeptember 22. 11:40
Hétfőn jelentősen gyengült a forint, és kedden délelőtt sem mutatott erőt. A magyar fizetőeszköz szempontjából nagy kérdés, miként dönt kora délután az MNB, ez ugyanis befolyásolhatja a forint mozgását. A tőzsdék a hétfői zuhanás után kedden délelőtt korrigáltak, ugyanakkor az OTP csak minimálisan tudott emelkedni a beszakadás után.
Részvény / Deviza / Áru Szakad a Tesla, de más papírokkal is nagyot lehetett égni 
Király Béla | 2020. szeptember 12. 06:00
A tőzsdén is igaz az a mondás, hogy a „fák nem nőnek az égig”. Az első félévben extrán teljesítő részvények az elmúlt napok tőzsdei esését követően már kevésbé szép képet festenek. A Tesla például kedden története legnagyobb zuhanását szenvedte el.
Részvény / Deviza / Áru Sok évtizedes negatív rekordok New Yorkban és Frankfurtban 
Privátbankár.hu | 2020. március 13. 06:55
Elképesztő káosz van a világ tőzsdéin, a befektetők totális pánikban vannak, mindenki próbál szabadulni a részvényeitől. Az eladási hullám elképesztő zuhanásokat hozott világszerte.
Részvény / Deviza / Áru Elképesztő vagyonok úsznak el most a tőzsdéken 
Privátbankár.hu | 2020. március 12. 08:34
Szerdán is óriási eséssel zártak az amerikai tőzsdeindexek, a befektetők továbbra is teljes bizonytalanságban vannak a koronavírus gazdasági hatásait illetően. Az európai piacok a határidős indexek alapján jókora zuhanás elé néznek csütörtökön.
Részvény / Deviza / Áru Soha nem szakadt még be így az amerikai tőzsde 
Privátbankár.hu | 2020. március 10. 09:04
Soha nem estek még pontértékben olyan mértékben a vezető amerikai tőzsdeindexek, mint a hétfői kereskedésben. A mutatók ráadásul százalékosan is a legnagyobb zuhanások egyikét szenvedték el.
Részvény / Deviza / Áru Totális pánik a tőzsdéken 
Privátbankár.hu | 2020. február 28. 11:17
Az egész heti zuhanás pénteken egy újabb kiadós eséssel készülnek megkoronázni a piacok. Úgy tűnik a befektetők a néhány héttel ezelőtti optimizmus után teljesen pesszimisták lettek, és sokaknak csupán egy célja van, menekülni a kockázatos befektetésekből. Egyelőre nem látszik, hogy a kialakult helyzetet mi az, ami meg tudná fordítani, annak ellenére, hogy a heves zuhanás után számos piac árazása akár kedvezőnek is tűnhet.
Részvény / Deviza / Áru Zuhanó indexek - a válság idején láttunk utoljára ilyet 
Privátbankár.hu | 2020. február 27. 20:11
Úgy tűnik, hogy a válság óta a legrosszabb hetét zárhatja az amerikai tőkepiac. Az egyik legfontosabb mutatónak számító S&P 500-as index egész rövid idő alatt veszített 10 százalékot. A hét első négy napjának értékvesztése bőven túlmutat a régen várt korrekción, néhány elemző már medve piacon emleget.
Részvény / Deviza / Áru Trump teljesen kiakadt – a piac nem úgy táncol, ahogy ő fütyül 
Privátbankár.hu | 2020. február 26. 18:45
Az elmúlt másfél évben az amerikai-kínai kereskedelmi tárgyalások hiába húzódtak már-már a végtelenségig, Donald Trump rendre meg tudta állítani az eséseket, ha a befektetők el is bizonytalanodtak. Most azonban nem segített ő sem, ami sajtóhírek szerint teljesen kiborította az elnököt.
Részvény / Deviza / Áru Pánik után kivárás a tőzsdéken 
Privátbankár.hu | 2020. február 25. 10:44
A koronavírus európai megjelenése komoly pánikot okozott a nyugat-európai és az amerikai tőzsdéken is. Két éve nem volt olyan zuhanás a Wall Streeten, mint hétfőn. Az első ijedtség után a keddi nyitás némi megnyugvást mutatott.
Részvény / Deviza / Áru Vérfürdővel indult a hét a tőzsdéken 
Privátbankár.hu | 2020. január 27. 18:08
A nemzetközi piacokon pánikhangulat alakult ki, a háttérben a terjedő koronavírusos betegség áll. Az európai tőzsdéken volt, ahol 3 százalékos zuhanást láthattunk, ehhez képest a magyar piac kisebb veszteséggel úszta meg a napot.
Részvény / Deviza / Áru Komoly gyomrossal indult az év a BÉT-en 
Privátbankár.hu | 2020. január 6. 18:16
Zuhanással indult a pesti tőzsdén a hét, a magyar piac szerepelt a leggyengébben. Az OTP 4 százalékkal gyengült.
Részvény / Deviza / Áru Fekete péntek – most már ugye tényleg nulla lesz a bitcoin ára? 
Eidenpenz József | 2019. november 22. 16:25
Egy nap alatt tíz százalékot esett a bitcoin ára, ami november elejétől már összesen 23 százalék. A magyarázatot lehet, hogy megint Kínában kell keresni, vagy a bányászoknál. de az is lehet, hogy csak sok befektető elfáradt, és biztonságra törekszik. Egy éve azonban sokkal csúnyább zuhanás volt.
Makro / Külgazdaság Heathrow-n már csak 91 eurócentet adnak a fontért 
Privátbankár.hu | 2019. augusztus 15. 11:08
„Barátság minden nemzettel” feliratot viselő új 50 pennys pénzérmét hoznak forgalomba. Kérdés, mennyit ér majd a brit emlékérme.
Részvény / Deviza / Áru Lábon lőtte magát Trump a keménykedéssel 
Privátbankár.hu | 2019. május 9. 16:50
Az amerikai elnök a kínaiaknak adott ultimátuma visszaütni látszik. Miközben állítólag a tárgyaló felek bekeményítettek, a Trump számára állandó hivatkozási pontnak számító tőzsdeindexek egyre rosszabb képet mutatnak.
Részvény / Deviza / Áru Összeomlottak a piacok – nem is akármilyen alkalomból 
Fellegi Tamás | 2018. február 5. 11:05
Megtörtént, aminek óhatatlanul meg kellett: szakadatlan hegymenet után megjött a zuhanás a részvénypiacokon, mégpedig nem is akármikor, a medvefordulón. Ma egy kis megnyugvás mutatkozik, a hazai börzén pedig minden az OTP-n múlik. A bitcoin és a többi kriptodeviza ugyancsak nagyot esett, ott egyelőre nincs korrekció.
Közérdekű Lezuhant egy repülő - uniós tisztviselők haltak meg 
Privátbankár.hu | 2016. október 24. 10:23
A katonai kisgép röviddel a felszállás után fúródott a földbe Máltán.
Makro / Külgazdaság Mi történik Kínával? Óriásit zuhant az export 
Privátbankár.hu | 2015. augusztus 8. 11:50
Szakértők egy százalékos esésre számítottak, ehelyett több mint nyolc százalékot zuhant tavalyhoz képest a kínai külkereskedelem.
Részvény / Deviza / Áru Miért kezdett el zuhanni az arany? Elmagyarázzuk! 
Privátbankár.hu | 2015. július 20. 18:20
Fellegi Tamással megnéztük, mi történt a nemesfémek piacán és mire érdemes most a befektetőknek figyelniük.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG