Hirdetés
Hirdetés

Váratlan helyről kaptak támogatást a britek

2017. augusztus 01., 10:04

Nem érdekli őket a Brexit, Londonba költözik az egyik nagy bank.

A Deutsche Bank épülete Frankfurtban. Kép forrása: EPA
A Deutsche Bank épülete Frankfurtban. Hasonló lesz Londonban is? Kép forrása: EPA

A Reuters értesülése szerint ma kora reggel kötött megállapodást a Deutsche Bank a helyi földhivatallal arról, hogy Londonban építenék ki az új főhadiszállásukat. Az ügylet nem új keletű, már márciusban pedzegették, hogy egy 25 éves kölcsönnel építenének új irodaházat, egész pontosan a Moorfields 21 szám alatt, mintegy 43,5 ezer négyzetméteren.

A Deutsche Bank ezzel további piaci részesedést és erőt szerezhet Nagy-Britanniában, ahol már egyébként mintegy 9 ezer embernek adnak munkát. A lépéssel egyébként azon kevés bankok között vannak, akik a Brexit körüli bizonytalanság ellenére is leteszik a voksukat London mellett, több más nagy bank ugyanis úgy döntött, hogy más városokba helyezi át a székhelyét, erről korábban itt és itt írtunk bővebben a Privátbankár.hu-n. >>>

Hirdetés
Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

A németek tombolnak, az oroszok nevetnek a markukba - Trump titkos terve elbukott

A németek tombolnak, az oroszok nevetnek a markukba - Trump titkos terve elbukott

Németország egymagában szenvedi el az orosz-nyugati kereskedelem visszaesésének 40 százalékát, míg a befolyásosabb geopolitikai szereplők, így az Egyesült Államok, az Egyesült Királyság és Franciaország jóval kevésbé érintettek. A Kreml mindeközben örül annak, hogy a szankciós rezsim belülről feszegeti és destabilizálja az EU-t.

Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Powered by Saxo Bank

Privátbankár Árkosár

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Szavazás

Idén is 10 ezer forint értékű Erzsébet-utalványt kapnak karácsonyra a nyugdíjasok a kormánytól. Ön szerint kiknek járna még az utalvány?