CAC-40
Részvény / Deviza / Áru Estek a tőzseindexek határon innen és túl 
Privátbankár.hu | 2022. február 4. 18:14
A BUX 0,91 százalékos mínuszban zárt, de ezzel még a jobban teljesítő indexek között volt Európában.
Részvény / Deviza / Áru London, Frankfurt, Párizs és a forint is jól zárta a hetet 
MTI | 2021. augusztus 20. 18:50
Pluszban zártak a vezető nyugat-európai tőzsdék pénteken, a forint is erősödni tudott.
Részvény / Deviza / Áru Elfogyott a Plotinus levegője, hanyatlanak a németek és a franciák 
Fellegi Tamás | 2019. január 10. 10:35
Úgy tűnik, a sokadik nap már nem tart ki a 20 százalékos emelkedés a hazai sztárpapírban. Közben új részvénnyel is indul a kereskedés az Xtend piacon. A német és a francia börzék lejtmenetbe váltottak.
Részvény / Deviza / Áru Különös részvény árfolyama növekszik többszörösére a pesti tőzsdén 
Fellegi Tamás | 2019. január 8. 11:22
Ismét extrém áremelkedést láthatunk egy kis, ráadásul tevékenységet nem végző cég részvényének árfolyamában a BÉT-en, a körülmények azonban minden eddiginél érdekesebbek. A többi papír alig mozdul, Európa indexei közben emelkednek.
Részvény / Deviza / Áru Gyengül az angol font, esnek a németek és a franciák 
Fellegi Tamás | 2019. január 3. 10:52
Tegnap magukhoz tértek a kezdeti mélységekből az amerikai tőzsdék, de Európában ma újra az eladóké a terep. Éves mélyponton a 10 éves amerikai hozam.
Részvény / Deviza / Áru Elfogyóban a német kötvényhozam, drágul az arany 
Fellegi Tamás | 2019. január 2. 11:18
A 2018-as utolsó negyedév méltó folytatásaként, jókora zuhanással nyitottak az ázsiai és európai tőzsdék, a lényeg persze a délutáni amerikai kereskedés lesz. Mindenki kötvényekbe menekül, azok ára emelkedik, így hozamaik esnek. A kötvények mellett az aranyat tekintik biztos menedéknek.
Részvény / Deviza / Áru Féléves mélyponton a magyar kötvényhozam, nem lett jövő évi minimálbér 
Fellegi Tamás | 2018. december 28. 18:26
Jó idők járnak a régiós államkötvényekre, a 10 éves papírok hozamai esnek (árfolyamuk emelkedik). Erősödtek az európai részvénypiacok, de így is gyenge évet zárnak, Amerika alig mozdul. A pesti börzén az OTP és a Telekom erősödött, a Richter gyengült. Elképesztő, de még mindig nincs 2019-es minimálbér.
Részvény / Deviza / Áru Esik az aranyár, drágul az olaj, ömlik a pénz a Molhoz 
Fellegi Tamás | 2018. október 31. 10:17
Ma az OTP emelkedik nagyot a tegnapi Mol-rali után, melynek oka is meglett: jó lett a cég negyedéves eredménye. Világszerte is jó lett a tőzsdei hangulat az egész havi esés után. Néhány nap alatt jelentősen csökkent az aranyár, az olaj viszont mindig újra felpattan.
Részvény / Deviza / Áru Vidámság Európában, és itthon is 
Privátbankár.hu | 2017. június 19. 10:53
Nagy pluszban az európai tőzsdeindexek, egyúttal a BUX is. Ma békések a Mészáros papírok, a Nutex viszont 19 százalék pluszban. Lenn maradt az olajár.
Részvény / Deviza / Áru Alacsony az olajár, esik az OTP 
Privátbankár.hu | 2017. május 8. 11:27
A forint erősödni próbál, a zloty remek formában, az európai tőzsdék kissé esnek. Itthon az OTP és a Richter húzzák le a BUX-ot.
Részvény / Deviza / Áru Széttépik a párizsi tőzsdét, még a forintnak is jut az örömből 
Privátbankár.hu | 2017. április 24. 10:56
Fellélegzett Európa, ha tényleg Macron lesz a francia elnök, megerősödhet az Európai Unió. Francia, olasz, spanyol hegymenet a piacokon.
Részvény / Deviza / Áru Ma is próbálkozik a forint, elakadt a cseh korona, 100 millióan nézik a Netflixet 
Fellegi Tamás | 2017. április 19. 11:01
Tegnap elakadt a hazai valuta a biztató kezdés után, ma újra megpróbál erőt venni. A cseh jegybank ügyesen tereli a koronát. Gyenge a francia tőzsde, erősödik a BUX. Sokan nézik a Netflixet, mégsincs nyereség, de még jöhet Facebook-szerű hatás. Emelkedik a Mol és az OTP.
Részvény / Deviza / Áru Próbál feltápászkodni a forint, a magasban az arany 
Fellegi Tamás | 2017. április 18. 11:00
Az ünnepekre roppant mód meggyengült forint ma kísérletet tesz, hogy magához térjen. Az aranyár elszállt, amit a koreai helyzet fényében indokoltnak tartunk. A tőzsdék ma lefelé indultak, a BÉT épp csak, hogy lejjebb van. A Richter viszont ma sem tud esni, hetek óta remek formában a hazai gyógyszergyár.
Részvény / Deviza / Áru Széttépik a német piacot 
Fellegi Tamás | 2017. március 29. 10:30
Kiteljesedett a tegnapelőtti tankönyvi fordulat az amerikai tőzsdéken, mutatjuk, hogyan. A német index, a DAX már tegnap elszállt a kereskedés végén, ma folytatja a hegymenetet. A BUX is szépen emelkedik, az OTP árfolyamára nem hatnak már a múlt héten a Groupama által eladott részvények. Emelkedik az olajár a korábbi nagy esés után.
Részvény / Deviza / Áru Draghi beszélt, most Mészáros Lőrincre várunk 
Privátbankár.hu | 2017. március 9. 18:43
Nem mutatott nagy eltérést európai társaitól a BUX mozgása sem. Felfüggesztették a kereskedést az Opimus papírjaival, nagy bejelentés jön.
Részvény / Deviza / Áru Már a dollár is követi az égbe szálló árfolyamokat 
Fellegi Tamás | 2017. február 15. 10:41
Minél több a bizonytalanság az új amerikai kormányzat körül, a tőzsdék annál jobban szárnyalnak. Nagyot ment a bankszektor, extrémen túlvett lett az Apple, és most a dollár is szárnyal. A hazai börze is emelkedik, az OTP, a Mol és a Telekom egyaránt. A forint meg sem mozdul, mindenki a dollárra figyel.
Részvény / Deviza / Áru Egyelőre senki nem ad el Trump vagy Le Pen miatt 
Fellegi Tamás | 2017. február 7. 11:00
Ijedelemnek nyoma sincs, a tőzsdék továbbra is a magasban. Az Apple nagyon erős, a BÉT-en a Richter korrigálja a tegnapi esést, de a Telekom is szépen megindult. Tovább erősödik a lengyel zloty, a forint viszont nem mozdul. Az arany is emelkedik, mintha a nemesfém vevői kevéssé szeretnék az utolsó bő 2 hét bizonytalanságait.
Részvény / Deviza / Áru Megjött a Mikulás-rali, még a török lírát is zsákolják 
Fellegi Tamás | 2016. december 7. 10:58
Megvadultak a tőzsdék: Amerika új csúcsokon, Európa a tegnapi hegymenet után ma újra vastag pluszban. A hazai tőzsde is megy ma szépen, élen az OTP-vel. A forint nem nagyon vesz részt az örömben, pedig a lengyel zloty vágtat, és már a török líra is gyógyul egy szépet több hónapos zuhanás után.
Részvény / Deviza / Áru Gyengélkedik a forint, hasít a Netflix 
Fellegi Tamás | 2016. október 25. 10:10
A nemrég meglepetésszerűen jó adatokat közlő Netflix árfolyama megállíthatatlanul emelkedik, de egyébként is jó formában vannak a tőzsdék. A DAX lényegében éves csúcson, Párizs is szépen áll, és hát itt a BUX, amely az örökös csúcsot közelíti. A forint október eleji szép napjai elmúltak, nyoma sem maradt az akkori erőnek.
Részvény / Deviza / Áru Zuhannak a tőzsdék, összeomlott a forint 
Fellegi Tamás | 2016. szeptember 30. 10:15
Eljött egy eső nap a tőzsdéken, és látunk is okot: ugyan sokan a Deutsche Bank gyengélkedésére fogják, úgy véljük, Mari Draghi egy megjegyzése sokkal döntőbb: véget érhet a kamatmentes világ. A forint feladta a korábbi erejét, az olajnak pedig sok volt az 50 dollár. Esik a Mol és az OTP is.
Részvény / Deviza / Áru Szárnyal az Alibaba, tovább zuhan az angol font 
Fellegi Tamás | 2016. augusztus 11. 18:00
Ma hozta nyilvánosságra negyedéves jelentését az Alibaba. Remekül megy a kínai óriáscégnek, jól meg is tépték a részvényt. Mennek az amerikai indexek is, szokás szerint a csúcsokat ostromolják. Európában is megjöttek a vevők napközben, itthon a Richter esését a Telekom és az OTP emelkedése ellensúlyozta.
Részvény / Deviza / Áru Nagy az öröm: széttépték a tőzsdéket 
Privátbankár.hu | 2016. június 23. 18:30
Nincs még brit népszavazási eredmény, legfeljebb remény, de a tőzsdék elszálltak Európában és Amerikában egyaránt. Itthon mérsékelt a lelkesedés.
Részvény / Deviza / Áru Gyengélkedik a forint, erőre kapott az OTP 
Fellegi Tamás | 2016. május 20. 10:18
Az olajár a magasban, újra az 50 dollárt közelíti. A forint képtelen magához térni, az OTP viszont a negyedéves jelentés óta tartó esés után ma felfelé indult. A legfőbb amerikai részvényindex intő jelet mutat, eszerint idén is a májusi eladás a nyerő stratégia. Európában ma szárnyalnak a tőzsdék, mostanában minden másnap ezt teszik, közte pedig jókorát esnek.
Részvény / Deviza / Áru Újra esik az olaj, eszement kört tett a Tesla 
Fellegi Tamás | 2016. március 29. 10:11
Sok volt az olajárnak a 40 dollár fölötti magasság, legalábbis az amerikai könnyűolajnak, a Brent még tartja magát. Az arany is gyengül, a részvénytőzsdék viszont vidámak. Amerika a magasban, az európai piacok emelkednek, a hazai tőzsde is pluszban.
Részvény / Deviza / Áru A tőzsdék jól bírják a terrort, Norbi viszont szenved 
Fellegi Tamás | 2016. március 23. 10:52
A nyugat-európai tőzsdeindexek kifejezetten emelkednek, talán azért, mert tegnap néhány ijedt befektető eladott, de nem estek tovább az árak, így visszaveszik papírjaikat. Az olaj erős, a forint viszonylag jól bírja a jegybanki kamatdöntés utáni helyzetet.
Részvény / Deviza / Áru Zuhan az olaj, száguld az arany, ütik a forintot 
Fellegi Tamás | 2016. február 11. 10:20
A tőzsdék nem remekelnek: Amerika megpróbálkozott a korrekcióval, de a végén elárasztották az eladók. Európában is rossz a hangulat, Frankfurt, Párizs rég nem látott mélypontokon. Hazai tőzsdénk is gyengélkedik, a forint ereje is elszállt, a dollár esett az euróhoz képest.
Részvény / Deviza / Áru Ilyen rossz évkezdésre nem is volt még példa 
Fellegi Tamás | 2016. január 18. 12:00
Az év első két hete igen gyászos lett a tőzsdéken. Ma Amerika zárva, így egy kis nyugalom van, a de BÉT váratlanul elhagyta magát, pedig eddig remekelt. A zloty szakad, megártott neki a lengyel leminősítés. Furcsaság az olajban: a Brent olcsóbb, mint a WTI.
Részvény / Deviza / Áru Örülünk a kamatemelésnek, az olaj tovább esik 
Fellegi Tamás | 2015. december 17. 10:30
Tegnap végre sor került a FED várva várt kamatemelésére, melyet Amerikában emelkedés követett. Ázsiában is örültek az amerikai monetáris politika normalizálódásának, és ma Európában is ezt teszik, a tőzsdék szárnyalnak. A török líra szárnyal, a forint gyenge.
Részvény / Deviza / Áru Gyenge a forint, hullik a török líra 
Fellegi Tamás | 2015. december 15. 10:33
A tőzsdék csapkodásba kezdtek: Európa mindennap nagy pluszban nyit, aztán mikor Amerika ébred, hatalmas mínuszba megy, végül Amerika mégsem esik akkorát. Eközben a mi tőzsdénk viszonylag stabil, a Synergon korrigál.
Részvény / Deviza / Áru Tépik a franciákat, hervad az Enefi 
Privátbankár.hu | 2015. december 14. 11:20
Pénteken méreteset estek az amerikai börzék, de Európa ma már kivirult, a francia index vezetésével. Az OTP is erősödik, a török líra a mélyben.
Részvény / Deviza / Áru Zuhanó nyersanyagárak és egy eltűnt kínai milliárdos - mi lesz itt? 
Privátbankár.hu | 2015. december 11. 08:23
Enyhe mínuszban nyithatnak a vezető európai értéktőzsdék, mert a csökkenő nyersanyagárak miatt tovább romlott a befektetők hangulata.
Részvény / Deviza / Áru Tovább esik az olaj, száguld a DAX 
Privátbankár.hu | 2015. december 7. 11:58
Eltűntek a múlt heti eladók, Amerika is szárnyalt, ma a DAX is. A BUX kissé esik, az olaj folytatja lejtmenetét, az arany magához tért.
Részvény / Deviza / Áru A piacok megnyugodtak, a török incidens nem forgatta fel a világot 
Fellegi Tamás | 2015. november 25. 10:31
Tegnap az európai tőzsdék, valamint az elvileg érintett orosz és török piacok nagyot estek az orosz repülőgép törökök általi lelövése után, de aztán szokás szerint az amerikai kereskedés meghozta a nyugalmat. A bika szarvát nem olyan könnyű letörni.
Részvény / Deviza / Áru Robog a dollár, zuhan a Synergon, gyógyul Norbi 
Fellegi Tamás | 2015. november 23. 11:44
Kitart a dollár ereje, miután az amerikai kamatemelést a piac biztosra veszi, az EKB viszont további lazításra készül. Az amerikai tőzsdék pénteken emelkedtek, Európa ma bizonytalankodás után lefelé indult, a BUX is esik. A héten jön a Hálaadás, az amerikai kereskedés félgőzzel fog menni.
Részvény / Deviza / Áru Erős a Richter és az OTP, virul a török líra 
Fellegi Tamás | 2015. november 18. 10:45
Amerika tegnap ellenállásba ütközött, majd lefordult, így Ázsiában és Európában is kisebb mínuszok jellemzőek. A BÉT azonban jól tarja magát, a forint mérsékelten erősödik, a török líra hevesen teszi ugyanezt. Az arany szakadatlanul gyengül.
Részvény / Deviza / Áru Széttépik a francia börzét a patrióta befektetők 
Privátbankár.hu | 2015. november 17. 10:33
Már tegnap nem akadt eladó Európában, Amerika már beerősödött, Ázsiát és Európát ma szétszaggatják. Még nálunk is akad vevő, főleg az OTP-ben és a Molban, de ma még Norbi is emelkedik. A török líra remek formában van.
Részvény / Deviza / Áru Nem hagyják magukat megijeszteni a tőzsdék, Norbi a mélyben 
Fellegi Tamás | 2015. november 16. 11:58
Múlt héten Amerika lefordult és mintha megint törne az emelkedő trend, Európa viszont csak azért sem esik, mintha még a tőzsdék is azt üzennék, hogy nem félünk a merénylőktől.
Részvény / Deviza / Áru Kitart a nagy durranás – amíg te aludtál, megint erősödött a forint 
Privátbankár.hu | 2015. október 23. 11:06
Reggel az ázsiai, majd délelőtt az európai tőzsdéken is kitart az erőteljes áremelkedés. A forint tovább erősödött, a 309-et közelíti az euró. Az EU-ban jobbak lettek a beszerzési menedzserindexek a vártnál.
Részvény / Deviza / Áru Nem tér magához a Volkswagen, újabb csúcsokon a forint 
Fellegi Tamás | 2015. október 16. 10:30
Ma reggel megint erőre kapott a forint, ereje most már trendszerűnek mondható. Az OTP is jó formában van, a DAX is emelkedik, sőt egész Európa jó hangulatban van. Amerikában sor került az év legnagyobb kibocsátására, az viszont nem sikerült fényesen.
Részvény / Deviza / Áru Magasan az arany, esik az OTP, mi van a forinttal? 
Fellegi Tamás | 2015. október 14. 10:06
A tőzsdék lefordultak, Amerikában kicsit, Ázsiában közepesen, Európában nagyon. A mi kis piacunk is esik, szerencsére nem sokat, a forint pedig meg sem mozdul. A Norbi Update részvény élénk, az aranyat addig temették, amíg szépen feltámadt, ahogy ez lenni szokott.
Részvény / Deviza / Áru Tovább veszít fényéből az arany 
Privátbankár.hu | 2015. október 2. 10:50
Az eddig erőt mutató nemesfém újra csorogni kezdett, az olaj stabil, a DAX újra szárnyalni próbál, az OTP gyengélkedik, a forint stabil.
Részvény / Deviza / Áru Szép nap lehet ma Európában 
Privátbankár.hu | 2015. október 1. 08:41
Egy százalékot meghaladó emelkedéssel indíthatnak a fontosabb nyugat-európai tőzsdeindexek, az előző napi több mint két százalékos erősödés után.
Részvény / Deviza / Áru A Volkswagenben nincs remény, Norbi újra a lejtőn 
Privátbankár.hu | 2015. szeptember 30. 19:23
Az európai tőzsdék egész nap a magasban voltak, Amerikában fogy az erő, az OTP lehúzta a hazai piacot.
Részvény / Deviza / Áru Megjöttek a vevők, a forintot is boldogan zsákolják 
Fellegi Tamás | 2015. szeptember 30. 10:22
Tegnap Európában már mutatkoztak a fordulat jelei, de Amerika még mínuszban is járt napközben Ázsia aztán sok nap esés után kizöldült, a sokat szenvedett Nikkeit tépték meg a legjobban. A hatás nem marad el Európában: a DAX egyből 2,5 százalékos szárnyalással nyitja a napot. A forint is szárnyal.
Részvény / Deviza / Áru Újra lejtőn a DAX 
Privátbankár.hu | 2015. szeptember 28. 11:31
Amerika elgyengült pénteken, és az autóipari balhé sem enyhül: a medve az úr. A Molt újra adják, a forint is gyengécske.
Részvény / Deviza / Áru Ma a változatosság kedvéért tépik a DAX-ot, a forint gyengécske 
Privátbankár.hu | 2015. szeptember 25. 10:21
Ma Kínát találták meg az eladók, a Európát közben a vevők árasztották el, miután Amerika tegnap mégsem akart esni. A Mol próbál magához térni.
Részvény / Deviza / Áru Esik Európa, mint a kő - frissítve 
Privátbankár.hu | 2015. szeptember 22. 14:40
A délelőtt során zuhanórepülésbe váltottak az európai tőzsdék. Hír nem jelent meg, gyanítjuk, hogy a Fed és a Volkswagen okozza a felfordulást.
Részvény / Deviza / Áru Tankönyvi reakciók a Fed-re, a Richter pedig a mennybe megy 
Fellegi Tamás | 2015. szeptember 18. 10:40
A Fed várt kamatemelésének elmaradása tanácstalanságot keltett, de ha megnézzük a grafikonon, mi is történt tegnap este Amerikában, azt mondhatjuk, tankönyvi volt a reakció. Európa ma már esik, a dollár is gyengül, a Richter számára végre eljött az évek óta vár gyógyszer-engedélyezés. A forint tovább erősödik.
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Professzionális online sales és marketing vezetőt keresünk!

Részletek

hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG