Célárfolyam
Részvény / Deviza / Áru Olcsók még a magyar részvények? 
Eidenpenz József | 2024. június 19. 05:42
A budapesti tőzsdén forgó kisebb és közepes társaságokra kevés figyelmet fordítanak, pedig ezek emelkedése is gyakran kiugró, meghaladhatja a BUX indexét. A brókercégek elemzései a legutóbbi gyorsjelentések nyomán frissültek, van olyan tőzsdei részvény, amelytől bőven két számjegyű emelkedést várnak, máshol azonban inkább stagnálást jeleznek előre.
Részvény / Deviza / Áru A legsebezhetőbbek között a forint, három magyar részvény célárát írták át 
Eidenpenz József | 2022. augusztus 8. 12:41
Az európai tőzsdéken kellemes emelkedés látható, a BUX is felülteljesítő, az OTP és a Mol húzza. A forint is viszonylag erős. A héten fontos adatok jönnek Amerikából, de itthon is lesz, ami irányt mutathat. Az Ethereum-blokklánc kétfelé szakadhat, ami azonban nem biztos, hogy mindenkinek jó.
Részvény / Deviza / Áru Hiába a rövid hét, nagyot ment a magyar tőzsde 
Privátbankár.hu | 2018. április 8. 11:45
A csökkenő forgalom mellett is erősödött a BUX, jól teljesítettek a részvények is.
Részvény / Deviza / Áru Mi lesz veled, Trump? – 11-12 ezer az OTP új célszintje 
Eidenpenz József | 2017. augusztus 21. 18:53
Főleg geopolitikai és amerikai belpolitikai feszültségekkel magyarázzák a tőzsdék nyomott hangulatát. Európában ehhez az erős euró is hozzájött. Budapesten viszont emelkedett az index, az OTP-re már 12 ezer feletti célár is kijött. A forint erős, az olaj ismét esik.
Részvény / Deviza / Áru Hatalmas célár érkezett az OTP-re, új BUX-rekord, megint minden felfelé megy 
Eidenpenz József | 2017. június 13. 19:16
A pénteki technológiai mini-krach és a hétfői rosszkedv már a múlté, ma megint felfelé mentek a részvényárak. A BUX új történelmi rekordot döntött, amit főleg az OTP-nek köszönhetünk. A részvényre 12 000 forintos célár érkezett, ez is rekordgyanús, ráadásul a részvény soha nem volt még 11 ezer felett. A forint bivalyerős.
Részvény / Deviza / Áru Az USA nélkül nem volt az igazi – magasra emelték a Mol-célárat, gyengült a forint 
Eidenpenz József | 2017. május 29. 18:52
Ünnep miatt nem volt kereskedés az USA-ban, így az európai tőzsdék nem igazán találták az irányt. A BUX index itthon esett egy jót, a forint is gyengébb lett. Imét 50 dollár fölé kúszott a WTI olaj. Az Erste megemelte a Mol célárát, lengyel részvények helyett ez a papírt ajánlja.
Részvény / Deviza / Áru Reális értékelés vagy manipuláció? Ha elhisszük, ráfázhatunk 
Fellegi Tamás | 2016. október 4. 14:28
A JP Morgan felminősítette az OTP célárát több mint 30 százalékkal. Ugye, furcsán hangzik? A bankkal semmi különös nem történt, az ország adósságának felminősítése már rég aktuális volt, és amúgy sem indokol ekkora eltérést. Mire jók ezek a célárak, fel-, és leminősítések, segítenek, vagy inkább kárt okoznak?
Részvény / Deviza / Áru A KBC szerint érdemes bevásárolni az OTP részvényekből  
Privátbankár.hu | 2012. október 2. 13:40
Alulértékeltnek tartja, ezért vételre ajánlja az OTP részvényeket a KBC Securities. Az elemzők felsorolják az előnyöket, de a negatív tényezőket sem hagyják figyelmen kívül.
Részvény / Deviza / Áru Elemzők az OTP-ről: lesz még ez a papír tízezer forint? 
Privátbankár.hu | 2012. március 9. 12:50
A Concorde Értékpapír szerint az egyszeri tételektől eltekintve a vártnak megfelelő az OTP gyorsjelentése, a cég elemzőinek év végi fairérték-várakozása a részvényre változatlanul 4400 forint. A KBC Equitas szerint pozitív és negatív meglepetés is jött, nettó profitban a várakozásoknál lényegesen nagyobb a veszteség, az egyszeri tételektől megtisztított nettó eredmény viszont a konszenzust 6,7 százalékkal túlszárnyalta.
Részvény / Deviza / Áru Óvatosan az OTP-vel! (Erste elemzés)  
Privátbankár.hu | 2012. január 25. 16:04
Az Erste Befektetési Zrt. elemzése szerint mind fundamentálisán, mind technikailag túlvettnek tűnik az OTP árfolyama. Így szerintük átmenetileg korrekció jöhet, amely már el is kezdődött. Idén az OTP teljesített a legjobban a magyar részvények közül, év eleje óta 25 százalékkal drágult a bankpapír, de az emelkedése az elemzők szerint törékeny.
Részvény / Deviza / Áru Bíznak az OTP-ben az Erste elemzői 
Privátbankár.hu | 2012. január 17. 13:00
További drágulás áll az OTP papírok előtt az Erste Befektetési Zrt. szerint. Az elemzők úgy vélik, hogy a magyar bankrészvények alulértékeltek a térségi társaikhoz képest. Igaz ezt indokolják a magyarországi fejlemények és a nagymértékű devizaadósság. Az Erste szerint az IMF - megállapodás kifejezetten jót tehet az OTP árfolyamának.
Részvény / Deviza / Áru Húszmilliárd kunát készül elkölteni az INA 
Privátbankár.hu | 2011. december 2. 13:45
A Mol bejelentette, hogy az INA pénteken közzétette 2011-2015-ös stratégiájának terveit. A horvát cég mintegy 20 milliárd kuna beruházást tervez. Az UBS viszont rontott az olajcég ajánlásán és csökkentette célárát.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG