<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
FBAMSZ
Személyes pénzügyek Biztosítások: több fontos határidő is most jár le
MTI | 2020. december 27. 08:35
December 31-e a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítások (kgfb) egy részénél, és a nyugdíjbiztosításoknál is fontos határnap - hívja fel a figyelmet a Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetsége (FBAMSZ).
Ingatlan Ezért kell még tél előtt megkötni a nyaraló-biztosításokat
Privátbankár.hu | 2019. szeptember 19. 07:45
A betörők célpontja lehet a télen üresen maradt ingatlan.
Vásárló Szétszedte az utakat a tél - érdemes erre is biztosítást kötni
Privátbankár.hu | 2018. március 13. 11:12
A hektikus időjárás igencsak megkezdte a magyar utakat, immár több százezer úthiba és kátyú tarkítja a betont. Egy-egy kátyú okozta baleset akár több százezer forintos javítással is járhat, a költségszint azonban gyakran összemérhető a biztosítási önrész hányadával. Bár gyakran meg sem térítik, érdemes pár ezer forintért kátyúbiztosítást is kötni autónkra.
Vásárló Ne ezen akarj spórolni, ha robogód van
Privátbankár.hu | 2017. július 13. 09:20
Alig a robogók felére kötnek kötelezőt, pedig több százezres büntetés jár, ha nincs.
Személyes pénzügyek Ezzel ezreket spórolhatsz – ne fuss ki az időből!
Privátbankár.hu | 2016. november 17. 15:30
120 ezer kötelezőt cserélhetnek le az év végén.
Agrár Gazdák, figyelem! Így szigorodott az agrárbiztosítás
Privátbankár.hu | 2015. május 23. 12:40
A korábbi május 15. helyett, a hónap utolsó napjáig lehet beadni a mezőgazdasági károkra kötött biztosítások támogatásához a kérelmet.
Agrár Fontos változások az agrárbiztosításnál: erre kell nagyon odafigyelni
Privátbankár.hu | 2015. május 19. 11:14
A biztosítási díjtámogatás igénylésére már csak másfél hete maradt a gazdáknak - ráadásul a keret szűkös, szinte biztosan lesz, aki hoppon marad.
Karrier Papp Lajos két évet hosszabbít
Privátbankár.hu | 2015. március 1. 10:30
A Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetségének pénteki közgyűlése Papp Lajost, az Eurorisk Biztosítási Alkusz Kft. ügyvezetőjét választotta meg további két évre a szövetség elnökének.
Biztosítás A nagy érdeklődés miatt kevesebb támogatással számolhatnak az agrárbiztosítások szerződői
Privátbankár.hu | 2014. december 15. 10:19
A nagy érdeklődés miatt csökken az agrárbiztosítások díjtámogatásának aránya. Az Alkuszszövetség szerint van még mit javítani a konstrukción.
Biztosítás "Ne hagyja, hogy megkopasszák" - egységesítené az online alkuszok működését a jegybank
Privátbankár.hu | 2014. november 18. 15:48
Az online alkuszi piac egységes szabályozását tervezi az MNB. Az ezt a célt szolgáló ajánlás tervezetéről szakmai konzultáció kezdődött.
Biztosítás Itt az ősz, kezdődik a betörési szezon - így védje meg a nyaralóját
Privátbankár.hu | 2014. szeptember 17. 10:45
Szeptemberben és októberben 15-20 százalékkal többen kötnek nyaralóra biztosítást, mint az év más időszakaiban. Az óvatosság nem véletlen.
Biztosítás Összefognak a netes alkuszok
Privátbankár.hu | 2014. március 20. 09:45
Külön online biztosítási tagozat jött létre a nagyobbik alkuszszövetségen belül a terület speciális feltételeinek hatékonyabb képviseletéért. A tagozatot a piacvezető online alkuszcég vezetője, Sebestyén László irányítja.
Biztosítás Prezstízst hozhat a minősített alkusz védjegy
Nagy László Nándor | 2014. február 28. 18:00
Az érdekérvényesítés terén mind a biztosítók, mind az alkuszok előreléptek - mondta a nagyobbik alkuszszövetség elnöke a társaság közgyűlésén.
Biztosítás Kötelezőt váltott? Jó, ha ezekre figyel!
Privátbankár.hu | 2013. december 30. 12:00
Becslések szerint idén mintegy 400 ezer autós mondta fel a december elsejei határidőig az év végén lejáró kötelező gépjármű-felelősségbiztosítását. A Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetsége összegyűjtötte a legfontosabb tudnivalókat.
Biztosítás Az autósokon csattanhat a gazdasági növekedés? Ezekre kell figyelni
Privátbankár.hu | 2013. október 21. 19:30
A jövő héten teszik közzé a jövő évi kgfb-tarifákat. Tíz biztosítóból kilenc díjemelésre készül, így az első olyan kötelező kampány jöhet novemberben, ahol az autósok többsége nem a nagyobb megtakarítást, hanem a kisebb díjemelést fogja keresni az internetes portálokon.
Pénzügyi szektor Patai: indul a természetes kiválasztódás a bankrendszerben
Privátbankár.hu | 2013. szeptember 23. 14:54
Az állam által szabott terheket hosszú távon nem vállalják majd a hitelintézetek.
Biztosítás Van, ami olcsóbb lesz: árzuhanás a céges biztosítások terén
Privátbankár.hu | 2013. augusztus 5. 08:18
Egy átlagos kisvállalkozás ma 20 százalékkal alacsonyabb díj mellett fedezheti biztosítással alapvető kockázatait, mint két éve, 2008-hoz képest pedig a díjcsökkenés eléri a 36 százalékot - közölte a Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetsége (FBAMSZ) a Privátbankárral.
Biztosítás Jött az ár, aztán a biztosító azt mondta, nem fizet
Privátbankár.hu | 2013. június 7. 11:43
A következő napokban tetőző dunai árhullám rendkívüli árvízi helyzetet okoz: a legrosszabb eshetőség szerint az áradás elvben gátakkal védett, lakott területeket is elönthet. A biztosítás nélkül álló ingatlanok tulajdonosai már nem sokat tehetnek: egy új biztosítás a nemzetközi normák szerint csak egy hónap múlva nyújt fedezetet a károkra. Ugyanez vonatkozik a meglévő szerződések feltételeinek módosítására is. Oda kell azonban figyelniük azoknak is, akik biztosítással rendelkeznek, mert bizonyos esetekben a biztosító nem, vagy csak részbeni kártérítést fizet az áradás okozta károkra – figyelmeztet a Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetsége (FBAMSZ).
Biztosítás Egészségügy: egyre nagyobb teret enged az állam az üzleti biztosítóknak
Privátbankár.hu | 2012. december 12. 11:20
Miközben a cafeteria-juttatások terhei 2013-ban 30,9 százalékról 35,7 százalékra emelkednek, a munkáltatók jövőre is adómentes juttatásként, ráadásul felső limit nélkül adhatják dolgozóiknak a visszavásárlási értékkel nem rendelkező egészségbiztosítást.
Biztosítás Biztosítási alkuszok: a kgfb fiaskó, életbiztosításokra nem lesz pénz
Privátbankár.hu | 2012. szeptember 24. 10:14
Az állam azonosan kezeli a bankokat és biztosítókat, pedig ha értené a különbséget, akkor nem vetne ki biztosítási adót a mai alulfejlett piacra - véli a független alkuszok szövetségének elnöke.
Biztosítás Vége a biztosítók százmilliárdos szerencsejátékának
Privátbankár.hu | 2012. augusztus 30. 12:51
Az évközi évfordulós kötelező biztosítás 2010 eleji bevezetése óta a legnagyobb horderejű változásra kerülhet sor hamarosan a kgfb-piacon.
Biztosítás Erre figyeljen, ha még nem kötött biztosítást!
Privátbankár.hu | 2011. november 24. 14:22
Utolsó hetébe érkezett az idei kötelező kampány, amely az első három héten a vártnál kevesebb biztosításváltást eredményezett. Az összes váltó nagyjából 40 százaléka ugyanakkor mindig is az utolsó héten szánja rá magát a mérlegelésre, ezért várhatóan még legalább 300-350 ezer autós mondja majd fel jelenlegi biztosítását.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG