Gyorsjelentés
Vállalat Remekelt Mészáros Lőrinc és Tiborc István korábbi cége
Privátbankár.hu | 2020. szeptember 21. 19:28
Élénk akvizíciós tevékenység mellett, növekvő EBITDA-val zárta az első félévet az Appeninn Nyrt., közölte a társaság. A remek eredményeket felmutató vállalatból idén szállt ki Mészáros Lőrinc és Tiborcz István, ami a mostani számok tükrében különösen meglepő.
Részvény / Deviza / Áru Rossz gyorsjelentések jöttek, de legalább ittunk elég sört
Eidenpenz József | 2020. július 30. 11:19
Ma van a gyorsjelentési szezon csúcsa, késő este a világ legértékesebb vállalatai teszik közzé a számaikat. A tőzsdék hangulata azonban elromlott, valószínűleg azért, mert Európában többségükben rossz gyorsjelentések érkeztek. Rosszul muzsikál az autóipar és a bankszektor, de legalább a sörgyáraknak jól megy. Öngólt rúgna az USA, ha fellépne az internetes óriások ellen?
Részvény / Deviza / Áru James Bond autó nélkül maradhat, a DB húzza vissza az OTP-t
Eidenpenz József | 2020. július 29. 12:20
Európa ma sem igazán találja az irányt, az egyik tőzsdén emelkedés, a másikon süllyedés van. A BUX-index enyhe mínuszban, rossz hírt kapott a Mol, mégis az OTP esik jobban. Adják az európai bankokat a gyorsjelentések nyomán. Meddig mehet még az arany? A forint minimális gyengülést mutat.
Részvény / Deviza / Áru Az új aranyár-rekord 1974 dollár, forró napok jönnek a tőzsdéken
Eidenpenz József | 2020. július 28. 19:03
Európában nem mutattak ma határozott irányt a tőzsdék, az USA-ban pedig esnek az indexek, miután számos fontos hír várható a következő napokban. Budapesten és Varsóban mérsékelt esés volt, az emelkedő OTP mellett a Richter és a Telekom erősebben süllyedt. A forint is gyengült, a nemesfémek délelőtti gyengélkedése viszont megfordult, és újra pluszba kerültek. Az amerikai gyorsjelentési szezonban ma inkább rossz hírek jöttek, de a szaldó egyelőre pozitív.
Részvény / Deviza / Áru A vártnál jobb számokat közölt a Richter
Privátbankár.hu | 2012. augusztus 2. 08:17
A Richter Gedeon Nyrt. 11,15 milliárd forint konszolidált, adózott nyereséget ért el az idei második negyedévben, 29,6 százalékkal többet, mint az előző év azonos időszakában. A számok többnyire jobbak lettek a várakozásoknál.
Részvény / Deviza / Áru Tibor vagyok, de még mindig tőzsdézni akarok!
Borbély Péter | 2012. július 27. 06:20
Sorozatunk előző cikkében elsősorban azt boncolgattuk, hogy milyen általános adatokra, hírekre érdemes odafigyelnie annak, aki kereskedni szeretne. Ebben az írásunkban pedig a teljesség igénye nélkül elmagyarázzuk azokat a legfontosabb fogalmakat, amelyek a vállalati hírek és gyorsjelentések megértéséhez nélkülözhetetlenek.
Részvény / Deviza / Áru Tovább hasít a világ legnagyobb olajcége
Privátbankár.hu | 2012. július 26. 15:34
A várakozásokat jóval felülmúlva, 49 százalékkal nőtt az amerikai olajipari óriás, az Exxon Mobil idei második negyedévi adózott eredménye. A világ legnagyobb olajipari cégének gyorsjelentése felülmúlta a várakozásokat.
Pénzügyi szektor Gyengítette az FHB-t a forint
Privátbankár.hu | 2011. november 18. 17:53
Az FHB mérlegfőösszege egy év alatt 806,3 milliárd forintról 856,0 milliárd forintra, 6,2%-kal emelkedett. Ehhez jelentősen hozzájárult az Allianz Bank megvásárlása, valamint az állami hitel törlesztésének a megkezdése. Viszont ráfaragtak a forintgyengülésre
Friss
hírlevél