László Éva Lilla

László Éva Lilla cikkei

Közérdekű Ezért veszélyes reptér közelében lakni: minden tizedik európai szó szerint megszívhatja 
László Éva Lilla | 2024. június 30. 18:16
Csend. Béke. Nyugalom. Ideális esetben ezek az agglomerációs lét örömteli és hétköznapi velejárói. De mi a helyzet akkor, ha lakhelyünk történetesen egy forgalmas légikikötő szomszédságában van? Mutatjuk, milyen egészségügyi kockázatokkal járhat a reptér közelsége. 
Nemzetközi Dübörög a filmbiznisz az álomgyárban, de a háttérben forrnak az indulatok 
László Éva Lilla | 2024. május 28. 14:49
Bollywood közel egy évszázada az indiai filmipar egyik központja: itt készül a hindi nyelvű alkotások jelentős része. Az elmúlt években azonban a politikai célú gyűlöletkeltés érezhetően beszivárgott a kulisszák mögé, és erőteljesen áthatja a bollywoodi filmek egy részét. 
Nemzetközi India szélsebesen robog valami felé, amit jobb lenne elkerülni  
László Éva Lilla | 2024. május 25. 17:48
Az indiai választások hajrájában a politikusok egy része mesterséges intelligencia segítségével létrehozott képi vagy hanganyagokkal kampányol. Manipulált üzeneteikkel tömegeket vezethetnek meg, ami a demokratikus választások kimenetelét is befolyásolhatja.
Közérdekű Ahol már kitették a megtelt táblát: ezekre a helyekre inkább ne utazzunk főszezonban! 
László Éva Lilla | 2024. április 28. 05:39
Folyamatosan hömpölygő tömeg, egymás sarkát taposó szelfizők, zaj, teleszemetelt utcák és vízpartok, felsrófolt ingatlanárak - a tömegturizmus árnyoldalát egyre több helyi lakos tapasztalja meg a világ számos pontján a Galápagos-szigetektől Amszterdamig. Mutatjuk, hol mivel igyekeznek kivédeni a látogatók rohamát. 
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG