Hirdetés
Hirdetés

Lövöldözés egy étteremben - mi történt?

2018. július 23., 09:57

Lövöldözés volt tegnap este az egyik legnagyobb kanadai városban.

Egy zsúfolt utcán kezdett el lövöldözni egy teljesen feketébe öltözött férfi, azt egyelőre nem tudni, hogy pontosan miért – írja a BBC.

Mi történt?

Hirdetés

A támadás Toronto görög negyedében történt, egy fiatal nő belehalt a lövésekben, míg további 13 ember, köztük egy 8-9 éves kislány megsérült.

Magyar idő szerint hajnali 3 körül hívták a rendőrséget és a mentőket az éttermekhez, a szemtanúk elmondása szerint körülbelül 20-30 lövés dördült el, kisebb-nagyobb szünetekkel közben. Pánik nem tört ki a helyszínen.

A támadót a kanadai rendőrség végül tűzharcban lelőtte. A város polgármestere, John Tory a Twitteren úgy fogalmazott, hogy „mélységesen elítéli az aljas támadást, amelyet a vasárnap estét élvező ártatlan emberek ellen követtek el.”

Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Ezt is túlélte a brit miniszterelnök

Ezt is túlélte a brit miniszterelnök

Éjszakába nyúlt a brit Konzervatív párt parlamenti képviselőcsoportjának szavazása, melynek során a délelőtt Theresa May miniszterelnök ellen benyújtott bizalmatlansági indítványáról döntöttek. A miniszterelnököt megerősítették posztján, nem sikerült megbuktatni, de vajon mi változik az előző naphoz képest, amikor nem merte megszavaztatni a parlamentet az EU-val kötendő egyezményéről?

Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Powered by Saxo Bank

Privátbankár Árkosár

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Szavazás

Ön tud félretenni a nyugdíjas éveire?