Hirdetés
Hirdetés

Lövöldözés egy étteremben - mi történt?

2018. július 23., 09:57

Lövöldözés volt tegnap este az egyik legnagyobb kanadai városban.

Egy zsúfolt utcán kezdett el lövöldözni egy teljesen feketébe öltözött férfi, azt egyelőre nem tudni, hogy pontosan miért – írja a BBC.

Mi történt?

Hirdetés

A támadás Toronto görög negyedében történt, egy fiatal nő belehalt a lövésekben, míg további 13 ember, köztük egy 8-9 éves kislány megsérült.

Magyar idő szerint hajnali 3 körül hívták a rendőrséget és a mentőket az éttermekhez, a szemtanúk elmondása szerint körülbelül 20-30 lövés dördült el, kisebb-nagyobb szünetekkel közben. Pánik nem tört ki a helyszínen.

A támadót a kanadai rendőrség végül tűzharcban lelőtte. A város polgármestere, John Tory a Twitteren úgy fogalmazott, hogy „mélységesen elítéli az aljas támadást, amelyet a vasárnap estét élvező ártatlan emberek ellen követtek el.”

Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Letarolta a magyar internetet a lakástakarék - valaki előre tudta, mi lesz?

Letarolta a magyar internetet a lakástakarék  - valaki előre tudta, mi lesz?

A Google keresési trendjei alapján október 15-én gyakorlatilag teljesen letarolta a magyar internetet a lakáskassza kinyírása. Az intézkedést rohamtempóban vitte végig a kormány, a hivatalos indoklás mellett megy a találgatás a valódi okokról - október 16-án például máris a top 3 keresés közé került a lakáslottó. Akik már szeptemberben a megszűnésre kerestek rá, vajon honnan tudták, mi várható?

Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Videók

Utánajártunk

Powered by Saxo Bank

Privátbankár Árkosár

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Szavazás

Ön tud félretenni a nyugdíjas éveire?