Hirdetés
Hirdetés

Milyen kereskedési felületek érhetők el a Random Capitalnál?

2019. május 13., 14:54

A Random Capitalnál minden egyes munkatárs azon dolgozik nap mint nap, hogy valamennyi ügyfél számára biztosítani tudja a tőkepiacokon való lehető leggyorsabb és legegyszerűbb kereskedést. A használt rendszerek, mint például a Randi, a Netboon és a Mobil broker egyaránt bármiféle gond nélkül kezelhető, és egyúttal megbízható szoftverek, amiknek a használatával akár Ön is kényelmesen kereskedhet.

Ebben a bejegyzésben a Random Capitalnál elérhető kereskedési felületeket mutatjuk be röviden.

A Netboon

Hirdetés

Mindössze egy internetes eléréssel, bármilyen számítógépről vagy laptopról is hozzáférhető, ennek köszönhetően Önnek sem a nyaraláson, sem egy üzleti úton nem kell nélkülöznie a megbízható kereskedési rendszerét.

A Netboon felületén mindig Ön előtt lesznek azok a kiválasztott értékpapírok, amiket követésre állított be. Emellett a Villámkötés funkció használatával akár pillanatok alatt is ki tudja használni a gyorsan adódó vételi, illetve eladási opciókat.

Ezen felül könnyedén kérhet le információkat a számlájának alakulásáról, illetve elemzések és hírek is megtalálhatóak a platformon. A Netboon legfontosabb előnye az egyszerűségében rejlik. Segítségével nyomon tudja követni a piac legfontosabb aspektusait, ezen felül elegendő mennyiségű információt biztosít Önnek az ügyletek kezeléséhez.

Randi

A Randi a Random Capital szoftverként letölthető kereskedési felületeként működik. Függetlenül az Ön befektetői beállítottságától remekül képes szolgálni az igényeit.

A választott ügyletek megkötése előtt segíti a megfontolt és jól átgondolt döntéshozatalt, legyen szó éppenséggel napi rendszerességgel űzött kereskedésről, vagy akár egy hosszabb távú befektetésről. Hazai és külföldi piacokon történő kereskedés kapcsán támogatja a munkát az ajánlati könyv, aminek a segítségével nagyon gyorsan felmérhető a kereslet és kínálat aránya a különböző árszinteken. Emellett akár több értékpapír mozgása is követhető egyidőben kereskedési információk és grafikonok által.

Egyetlen kattintással érhetők el hírek, elemzések, illetve a számlájáról is részletes áttekintést nyerhet. A Randi alapértelmezett beállításait használva, tapasztalat nélkül is egyszerűen tudja elsajátítani a felület kezelését.

Mobil Broker

A Mobil Broker egy ingyenesen elérhető mobil alkalmazás, amivel valós időben érhetők el az árfolyamok, illetve oldható meg a kereskedés lokációtól függetlenül. Használható bármilyen érintőképernyővel és internetkapcsolattal rendelkező okostelefon segítségével, akár Android, Windows Phone és iOS operációs rendszerekkel is.

Többek között olyan funkciókkal rendelkezik, mint a villámkötés vétel és eladás egyetlen kattintással, valós idejű árfolyamok ügyfelek részére, az ingyenes árfolyamadatok 15 perces késleltetéssel, az ajánlati könyv és grafikon, a szerkeszthető értékpapír lista, valamint a hírfolyam a legfrissebb tőzsdei hírekről.

Kereskedjen az mfor trader rendszerével!

Esést vár a piacokon? Nálunk akkor is kereshet! Apple részvényeket venne, esetleg a Google és a Microsoft érdekli? Bízik az elektromos autókban: a Teslában vagy inkább a Mercedesben? Vagy inkább hazai pályán maradna? Ha a világ legnagyobb tőzsdéin, vagy 120 devizapárral kereskedne, adott a lehetőség. Tesztelje rendszerünket kockázatmentesen!

Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Várhelyi Olivér megígérte, hogy nem lesz Orbán Viktor bábja

Várhelyi Olivér megígérte, hogy nem lesz Orbán Viktor bábja

Minden kormány vagy intézmény befolyásától mentesen, az EU képviseletében és érdekében fogok dolgozni, és nem fogok eltűrni semmilyen beavatkozást a területembe – jelentette ki Várhelyi Olivér mai meghallgatásán. A magyar uniós biztosjelölt kritikus hangot ütött meg Törökországgal szemben, ugyanakkor nem határolódott el a magyar kormány vitatott intézkedéseitől.

Hirdetés
Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés

Videók

Powered by Saxo Bank

Utánajártunk

Mi mozgatja a befektetők fantáziáját

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Szavazás

Vettél már a szuper-államkötvényből (MÁP Plusz)?