Hirdetés
Hirdetés

Milyen kereskedési felületek érhetők el a Random Capitalnál?

2019. május 13., 14:54

A Random Capitalnál minden egyes munkatárs azon dolgozik nap mint nap, hogy valamennyi ügyfél számára biztosítani tudja a tőkepiacokon való lehető leggyorsabb és legegyszerűbb kereskedést. A használt rendszerek, mint például a Randi, a Netboon és a Mobil broker egyaránt bármiféle gond nélkül kezelhető, és egyúttal megbízható szoftverek, amiknek a használatával akár Ön is kényelmesen kereskedhet.

Ebben a bejegyzésben a Random Capitalnál elérhető kereskedési felületeket mutatjuk be röviden.

A Netboon

Hirdetés

Mindössze egy internetes eléréssel, bármilyen számítógépről vagy laptopról is hozzáférhető, ennek köszönhetően Önnek sem a nyaraláson, sem egy üzleti úton nem kell nélkülöznie a megbízható kereskedési rendszerét.

A Netboon felületén mindig Ön előtt lesznek azok a kiválasztott értékpapírok, amiket követésre állított be. Emellett a Villámkötés funkció használatával akár pillanatok alatt is ki tudja használni a gyorsan adódó vételi, illetve eladási opciókat.

Ezen felül könnyedén kérhet le információkat a számlájának alakulásáról, illetve elemzések és hírek is megtalálhatóak a platformon. A Netboon legfontosabb előnye az egyszerűségében rejlik. Segítségével nyomon tudja követni a piac legfontosabb aspektusait, ezen felül elegendő mennyiségű információt biztosít Önnek az ügyletek kezeléséhez.

Randi

A Randi a Random Capital szoftverként letölthető kereskedési felületeként működik. Függetlenül az Ön befektetői beállítottságától remekül képes szolgálni az igényeit.

A választott ügyletek megkötése előtt segíti a megfontolt és jól átgondolt döntéshozatalt, legyen szó éppenséggel napi rendszerességgel űzött kereskedésről, vagy akár egy hosszabb távú befektetésről. Hazai és külföldi piacokon történő kereskedés kapcsán támogatja a munkát az ajánlati könyv, aminek a segítségével nagyon gyorsan felmérhető a kereslet és kínálat aránya a különböző árszinteken. Emellett akár több értékpapír mozgása is követhető egyidőben kereskedési információk és grafikonok által.

Egyetlen kattintással érhetők el hírek, elemzések, illetve a számlájáról is részletes áttekintést nyerhet. A Randi alapértelmezett beállításait használva, tapasztalat nélkül is egyszerűen tudja elsajátítani a felület kezelését.

Mobil Broker

A Mobil Broker egy ingyenesen elérhető mobil alkalmazás, amivel valós időben érhetők el az árfolyamok, illetve oldható meg a kereskedés lokációtól függetlenül. Használható bármilyen érintőképernyővel és internetkapcsolattal rendelkező okostelefon segítségével, akár Android, Windows Phone és iOS operációs rendszerekkel is.

Többek között olyan funkciókkal rendelkezik, mint a villámkötés vétel és eladás egyetlen kattintással, valós idejű árfolyamok ügyfelek részére, az ingyenes árfolyamadatok 15 perces késleltetéssel, az ajánlati könyv és grafikon, a szerkeszthető értékpapír lista, valamint a hírfolyam a legfrissebb tőzsdei hírekről.

Kereskedjen az mfor trader rendszerével!

Esést vár a piacokon? Nálunk akkor is kereshet! Apple részvényeket venne, esetleg a Google és a Microsoft érdekli? Bízik az elektromos autókban: a Teslában vagy inkább a Mercedesben? Vagy inkább hazai pályán maradna? Ha a világ legnagyobb tőzsdéin, vagy 120 devizapárral kereskedne, adott a lehetőség. Tesztelje rendszerünket kockázatmentesen!

Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Matuzsálemkötvények: nem kéne Magyarországnak is kibocsátania ilyesmit?

Matuzsálemkötvények: nem kéne Magyarországnak is kibocsátania ilyesmit?

Egyesek nevettek, mások szörnyülködtek rajta két évvel ezelőtt, amikor Ausztria és Argentína száz éves lejáratú államkötvényeket bocsátott ki. A vészmadarak nagy veszteségektől óvták a vásárlókat. Azóta viszont 70-100 százalékkal felment az osztrák kötvények ára, és felére esett a másiké. Kinek van még ilyenje? Nálunk miért nincs?

Hirdetés
Hirdetés

További cikkek

Hirdetés
Hirdetés

Videók

Powered by Saxo Bank

Utánajártunk

Mi mozgatja a befektetők fantáziáját

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét:

Szavazás

Szerinted gyengülni fog a forint, vagy erősödni? Hol lesz év végén az euró?