Hirdetés
Hirdetés

Minden eddiginél könnyebb lesz uniós forrásokat igényelni

2017. június 29., 17:31

Bővül a visszatérítendő európai uniós források értékesítési hálózata.

Miután az OTP Bank Nyrt., az MKB Bank Zrt., a Gránit Bank Zrt. és az NHB Növekedési Hitel Bank Zrt. konzorciuma is bekapcsolódik a Magyar Fejlesztési Bank (MFB) által létrehozott közvetítői hálózatba - közölte az MFB.

A konzorciumot alkotó pénzintézetek csütörtökön aláírták a közvetítői szerződéseket, ezzel csatlakoztak a csaknem 800 milliárd forintnyi az uniós hitel- és vissza nem térítendő forrással kombinált hitelterméket értékesítő MFB Pontok hálózatához. A bővítést követően országszerte 642 fiókban várják az ügyfeleket: az OTP Bank Nyrt. 163, az MKB Bank Zrt. 35, a Gránit Bank Zrt. és az NHB Növekedési Hitel Bank Zrt. pedig 1-1 fiókot nyit a saját hálózatán belül, az MFB Pontok arculatával.

Hirdetés

Az MFB arra számít, hogy a kétszáz új értékesítési pontnak köszönhetően körülbelül 52 milliárd forint uniós forráshoz segíthetik hozzá a vállalati, további 8 milliárd forinthoz pedig az üzleti ügyfeleket.

Értékeld a cikket
Jelenlegi értékelés

Címlapon

Sosem dolgozott még ennyi magyar Ausztriában - miért őrjöng Szijjártó?

Sosem dolgozott még ennyi magyar Ausztriában - miért őrjöng Szijjártó?

Megint mozgalmas hetünk volt, itthon és külföldön is történtek az események. Legújabb videónkban összegyűjtöttük a hét legizgalmasabb a híreit, kiderült, hogy mi akasztotta ki a külgazdasági és külügyminisztert, illetve milyen őrült ötlettel állt elő Venezuela elnöke.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Videók

Ajánlatunk

Hirdetés

Utánajártunk

  • BUX38240.09-1.05%
    DAX9823.5-2.77%
    EUR/HUF311.610%
    EUR/USD1.08340%
    Arany1118.150%

Szavazás

Ön fektetne pénzt bitcoinba vagy más kriptodevizába?

Hírlevél

Feliratkozáshoz kérjük adja meg e-mail címét: