Milliárdosok
Pénzügyi szektor Lengyelországban, Romániában egyetlen dollármilliárdos van. És nálunk?
Privátbankár.hu | 2019. december 26. 06:30
Van egy ország, ahol az egyetlen dollármilliárdosnak annyi pénze van, mint a GDP fele. Igaz, ez az ország nagyon kicsi. De van még 12 másik állam, ahol csak egy-egy embernek sikerült ebbe a kategóriába kerülnie, köztük két volt szocialista országgal. Magyarország vajon köztük van?
Makro / Külgazdaság A megosztó milliárdos – minden, amit tudni akart Soros Györgyről
Privátbankár.hu | 2019. június 10. 15:20
Átfogó portrét közölt Soros Györgyről júniusi számában a Forbes magyarországi kiadása. A lap a több mint húszoldalas írásban alaposan szemügyre veszi az amerikai milliárdos életútját, meggazdagodását, filozófiáját és személyiségét éppúgy, mint az általa működtetett globális hálózatot. Most az összeállítás legérdekesebbnek vélt megállapításait ismertetjük.
Makro / Külgazdaság Nem emlékszem ilyesmire - újabb részletek a Soros-bombáról
Privátbankár.hu | 2018. október 23. 10:38
Robbanószerkezetet helyeztek el Soros György házánál az amerikai Bedfordban. A városban számos gazdag és ismert ember lakik, de korábban nem történt ilyesmi.
Vállalat Nem is hinnéd, hány cégünk van német milliárdosok kezében
Privátbankár.hu | 2018. április 13. 06:06
Leggyakrabban inkább magyar, világszintű vagy amerikai milliárdosokról esik szó, pedig Németországban is számosan élnek olyanok, akiknek Magyarországra nagy hatásuk van. Tudja, ki áll például a Lidl, az Aldi, a Jacobs vagy a Volkswagen, esetleg a Henkel mosóporok mögött? Mennyi pénzük van a leggazdagabbaknak?
Makro / Külgazdaság A Nap Száma: 15,8 milliárd
Privátbankár.hu | 2017. január 30. 17:10
Ennyit keresett a tíz leggazdagabb amerikai Trump elnökségén.
Karrier Mindjárt sírunk: elképesztő pénzeket buktak a szupergazdagok
Privátbankár.hu | 2016. október 13. 15:37
Főleg az olcsó energia és az erős dollár tett be a vagyonosoknak.
Személyes pénzügyek Megvannak a leggazdagabb és legbefolyásosabb magyarok - turkáljunk a zsebükben!
Privátbankár.hu | 2016. május 6. 07:01
Már 6,8 milliárd forint kell ahhoz, hogy az ember beférjen a leggazdagabbak listájára - 2800 milliárd forintja van ennek a néhány tucat embernek.
Karrier Ez lett a milliárdosok új fővárosa
Fellegi Tamás | 2016. február 26. 14:20
Vélt gazdasági nehézségek ide, olajáresés oda, a világ dollárban mért milliárdosainak száma 2013 óta a másfélszeresére növekedett, de ahogy a világgazdaságban sem Amerika már a gyors növekvő, az új milliárdosok sem ott képződnek már nagy tömegben. A két leggazdagabb azért még amerikai.
Részvény / Deviza / Áru Soros György megint vészmadárkodik és 2008-at emlegeti
Privátbankár.hu | 2016. január 7. 11:23
A globális piacok krízissel állnak szembe és a befektetőknek nagyon óvatosnak kell lenniük – mondta Soros György egy ázsiai gazdasági fórumon Colombo-ban a Bloomberg szerint. Ez a mondat ugyan bármely kezdő elemző szájából elhangozhatott volna, de van folytatás is.
Karrier Mocskosul gazdagok, de megdolgoztak érte: 10 ember, akit irigyelhet
Privátbankár.hu | 2015. augusztus 30. 17:03
Ha jobban körülnézünk, akad jó pár ember, akire finoman szólva is van miért irigykedni. A legtöbben keményen megdolgoztak azért, amijük van: a listán szerepel programozó, exkatona és befektető is. Ha ma még nem érezte magát rosszul amiatt, hogy mások mit értek el, ezt a cikket biztosan imádni fogja!
Részvény / Deviza / Áru Óriási lesz a számla – a világ legnagyobb adóhátralékát hozta össze Soros?
Privátbankár.hu | 2015. május 1. 11:11
Nem kevesebb, mint 6,7 milliárd dollárra, azaz 1809 milliárd forintra rúghat Soros György korábbi évekről egy kiskapu segítségével törvényesen elhalasztott adója, amit 2017-ben be kell fizetnie. De nem csak neki, hanem az egész iparágnak. Ha mindig minden amerikai adót befizetnek, csak töredékét termelték volna ki a hozamnak.
Karrier Facebook-részvényeket vett, milliárdos lett
Privátbankár.hu | 2014. július 20. 17:20
Egy brazil fiatalemberről van szó, aki ma már Szingapúrban ad befektetési tanácsokat.
Karrier Eltűnnek a kínai milliárdosok?
Privátbankár.hu | 2012. szeptember 24. 18:06
A legvagyonosabb kínaiakat felsorakoztató úgynevezett Hurun-listából kiderül, hogy tavaly csökkent a dollármilliárdosok száma Kínában és a szupergazdagok átlagvagyona is kevesebb idén.
hírlevél