<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Opimus
Részvény / Deviza / Áru Szokatlan volt ma a részvények mezőnye a pesti tőzsdén
Eidenpenz József | 2018. július 12. 18:19
Bár a befektetők továbbra is idegesek a kereskedelmi háború miatt, biztató jeleket találtak, így szépen magukhoz tértek a részvénypiacok. Pesten nem a szokásos papírok adták a forgalom nagyját, a BUX index azonban szépen emelkedett. A forint is erősebb lett, pedig a török líra még nagyobb gödörbe került.
Részvény / Deviza / Áru A vakmerőek meggazdagodtak idén – bejöhet jövőre is?
Fellegi Tamás | 2017. december 27. 15:00
Idén azok kerestek sokat, akik fütyültek a szokásos kockázatokra, és olyan eszközöket vettek, mint Mészáros Lőrinc cégeinek részvényei, vagy a nehezen meghatározható instrumentum, a bitcoin. Persze akik csak egyszerűen részvényeken ültek, azoknak sem volt rossz évük. A jegybanki pénzeső azonban lassan véget ér.
Részvény / Deviza / Áru Új nevet kapott Mészáros Lőrinc egyik legfontosabb cége
Privátbankár.hu | 2017. augusztus 15. 17:20
Átnevezik a kalandos történetű céget, amely Mészáros Lőrinc színre lépése óta szárnyal.
Részvény / Deviza / Áru Gyengül a svájci frank, csúcson az Apple, zuhan a Snapchat
Fellegi Tamás | 2017. augusztus 3. 11:30
Jó erőben a forint, az euró továbbra is remekel a dollárhoz és a svájci frankhoz képest, gyenge a török líra. Jó lett az Apple negyedéve, új mélyponton a Snap. Esésbe váltott a DAX, emelkedik a Mol és a Richter. Opus lesz az Opimus, de ne keverjük össze az OTP kötvénnyel.
Részvény / Deviza / Áru Két éve a legerősebb a forint
Fellegi Tamás | 2017. augusztus 2. 11:18
Tovább erősödik a forint, 2005 óta a legjobb szinten, de még ezt is keveselljük. Az euró is tartja két és fél éves csúcsát úgy a dollárhoz, mint a svájci frankhoz képest. Mélyponton a török líra, visszaesett az olajár, veszik a Richtert, az OTP-t, a Konzumot és az Opimust.
Részvény / Deviza / Áru Erősödik a forint, gyengül a dollár
Fellegi Tamás | 2017. július 31. 18:30
Szép, egyenletes a forint erősödő trendje, de még ennél is szebb, ahogy az euró a dollárral és a svájci frankkal szemben kapaszkodik egyre feljebb. Emelkedett az OTP és a Mol, esett a Richter és a Telekom, meglepően békés volt a Konzum és az Opimus. A magasban az olajár, bár a péntek esti csúcshoz kissé lejjebb ereszkedett.
Karrier Új fejese lesz Mészáros Lőrincék cégének
Privátbankár.hu | 2017. július 31. 14:32
Augusztus elsejétől kerül az Opimus székébe az új vezérigazgató.
Részvény / Deviza / Áru Adják a Mészáros-papírokat, vég nélkül esik a Snap
Fellegi Tamás | 2017. július 26. 10:57
Esnek a Mészáros papírok, de van honnan, a korai vevőknek még mindig végtelen nyereségük van bennük. A Richter is gyengélkedik, a Mol és az OTP viszont emelkedik. Tartja múlt héten szerzett erejét a forint, az euró is erős, a dollár gyenge. Zuhan a Snapchat, esett a Google is, a többi nagy netes cég viszont a magasban tartózkodik.
Részvény / Deviza / Áru Hogy lett Mészáros Lőrinc papírja a világ legjobb részvénye?
Privátbankár.hu | 2017. július 25. 08:30
Miután szűk fél év alatt megötvenszereződött (!) az árfolyama, a Konzum jelenleg a világ legjobban teljesítő részvénye a 100 millió dollár fölötti kategóriában. Nem csoda, hogy felkeltette a világ egyik legtekintélyesebb üzleti lapjának a figyelmét is: a Bloomberg Businessweek hosszú cikkben ismerteti, hogyan lett a miniszterelnök barátjának cége a legnagyobb magyar tőzsdei sztori - a cikket szemlézzük.
Részvény / Deviza / Áru Tovább nő a kisgömböc - megint vettek valamit Mészárosék
Privátbankár.hu | 2017. július 24. 11:16
Újabb cégbe szállt be az Opimus.
Részvény / Deviza / Áru Bevásárolt Mészáros Lőrinc – tovább nő az Opimus
Privátbankár.hu | 2017. július 21. 12:40
Egy tőkealap-kezelőben vett magának 75,33 százaléknyi tulajdonrészt.
Részvény / Deviza / Áru Csúcson a forint, bivalyerős az euró
Fellegi Tamás | 2017. július 21. 11:20
Mind a hazai, mind az európai fizetőeszköz remek erőben van, különösen a dollárhoz képest. Az olajár ismét megrettent az 50 dollártól, felfelé tart viszont az aranyár. Emelkedik az OTP és a Richter, esik a Mol és a Telekom, valamint a Konzum és az Opimus, ezúttal szerényebb forgalom mellett, mintha csillapodna a láz bennük.
Részvény / Deviza / Áru Elszállt a Netflix és a Facebook, kókad a Konzum és az Opimus
Fellegi Tamás | 2017. július 19. 10:48
A hazai börzén ma a Richter napja van: nagy forgalommal emelkedik, miután tegnap jól elkalapálták. A Konzum és az Opimus ma kissé esnek, a BIF lecsendesült. Amerikában nagyon megtépték a Netflixet, de a Facebook és az Amazon is csúcsra ment, a Snap viszont tovább hullik a tankönyvi letörés után.
Részvény / Deviza / Áru Erős az euró, Konzum mindenekfelett
Privátbankár.hu | 2017. július 18. 10:44
A hazai börzét ismét a Konzum vezeti mind forgalomban, mind árfolyam emelkedésben. Erősödik az euró avagy gyengül a dollár. Jó negyedévről számolt be a Netflix.
Részvény / Deviza / Áru Emelkedik az olajár, na meg a Konzum
Fellegi Tamás | 2017. július 17. 10:48
Az arany és az olaj egyaránt felfelé vette az irányt, utóbbi már-már az 50 dollárral kacérkodik, legalábbis a Brent típus. A forint őrzi múlt héten elért erejét, szépen emelkedik Mol. Ismét szárnyal a Konzum és az Opimus, lefordult a BIF, zuhan a Csepel.
Részvény / Deviza / Áru Erősödik a forint, szállnak a pulykák
Privátbankár.hu | 2017. július 15. 11:19
A hét folyamán nőtt a hazai valuta értéke, a tőzsdén pedig az Opimus és a Konzum foglalkoztatta leginkább a résztvevőket, de a BIF is beállt a szárnyalók közé.
Részvény / Deviza / Áru Leeresztett a Konzum-lufi, fújnak helyette a BIF-ben
Fellegi Tamás | 2017. július 14. 11:10
A napokig-hetekig tartó vételi őrület után most itt a kijózanodás: vevő híján lefelé áll a limiten a Konzum. Az Opimus feljövőben a mélységből, az OTP és a Mol kevesebb, mint egy százalékot esnek, viszont van egy felfelé limites papírunk is: a BIF. Vadásznak a kispapírokra a befektetők, ahogy szokták mondani: szállnak a pulykák.
Részvény / Deviza / Áru Gyengül a forint, esik az Opimus és a Konzum
Fellegi Tamás | 2017. július 13. 10:36
Egy napig tartott csak a forint ereje, magához tért az arany, a hazai tőzsdét pedig ma is a Konzum és az Opimus uralja, ezúttal esnek, és a mostanában megszokott tekintélyes forgalmat generálják, igen népszerűek. Amerikában tegnap jó volt a hangulat, a Facebook mutatta talán a legszebb teljesítményt.
Részvény / Deviza / Áru Kifulladt az Opimus-őrület, erősödik a forint
Fellegi Tamás | 2017. július 12. 18:35
Napok óta minden a Konzum és az Opimus körül forog, ma sem volt ez másképp, a két papír a BÉT forgalmának közel felét generálta. Míg azonban a Konzum még emelkedni is a tudott, az Opimus ezúttal limittel közel 15 százalékkal esett. Közben szárnyaltak az európai tőzsdék, Amerika is pluszban, új csúcson a Facebook, összeroskadt a Snap.
Részvény / Deviza / Áru Trump csörtéi már igazán nyomasztották a tőzsdéket, Konzum az OTP felett
Eidenpenz József | 2017. július 12. 11:07
A Konzum forgalma ma meghaladta az OTP-ét, és többszöröse a Mol-énak, a BUX szerényen csökken. Ma a Fed körül foroghat minden, az első hírek 14.30-kor várhatók. Főleg az emelkedő olaj húzza magával a nyersanyagcégek árfolyamát.
Részvény / Deviza / Áru Csak a Konzum és az Opimus a meggazdagodás forrása
Privátbankár.hu | 2017. július 11. 10:33
Ma is a Konzum és az Opimus szárnyal, ehhez képest minden más jelentéktelennek tűnik: a DAX fél százalékos emelkedése vagy a Snap újabb mélypontja, esetleg Elon Musk gyönyörködése az első Model 3-ban. A Konzum ma is 20 százalékot megy, az Opimus 7-et, van is rá ötletünk, miért a különbség.
Részvény / Deviza / Áru Mészáros Lőrinc a 40-szeresére növelte a Konzum árfolyamát
Fellegi Tamás | 2017. július 10. 16:30
Februárban 56-57 forinton forgott a Konzum részvénye, ma pedig 2239 forint úgy, hogy menne feljebb is, csak nem engedi a kereskedési limit. Mi történik, és meddig mehet ez így, ér-e a vállalat 40 milliárd forintot, ami most a kapitalizációja, vagy nem számít, mit ér, a közönségnek mindenáron kell, bármennyiért, hisz úgyis csak felfelé megy?
Részvény / Deviza / Áru Zuhan az olaj és az arany, nem úgy a Konzum
Fellegi Tamás | 2017. július 10. 10:30
A BÉT-en zajlik a Konzum őrület, kisebb mértékben az Opimus láz. A BUX-ot a Richter másfél százalékos emelkedése hajtja. Amerikában emelkedik a Meki, gyengélkedik a Tesla és a Snap. Sok volt az olajárnak az 50 dollár, élesen lefordult róla. Az arany piacán is az eladók az élénkebbek.
Részvény / Deviza / Áru Esik az olaj, zuhan a Tesla, szárnyal a Konzum
Fellegi Tamás | 2017. július 7. 10:36
A hazai börzét továbbra is a Konzum és az Opimus tartja lázban, de az OTP is emelkedik. Amerikában estek a részvények, különösen a Tesla kapott nagyot, igaz, volt honnan, előtte hatalmasat száguldott. Az olaj tegnap felpattant, de újra esik, az arany is hanyatlik, ugyancsak gyenge a török líra.
Részvény / Deviza / Áru Bővültek a befektetési lehetőségek: tőzsdén a kamioncég
Fellegi Tamás | 2017. július 6. 10:52
Új, nagy cég a pesti börzén: mától lehet kereskedni a Waberer's részvényeivel. A befektetőket azonban még főleg az Opimus és a Konzum tartja lázban. Nagy forgalommal emelkedik az OTP, kicsivel a Mol és a Richter. Zuhan a Tesla, kétségkívül rá is fért már egy korrekció.
Részvény / Deviza / Áru Iszonyatos forgalom és hullámvasút Mészáros Lőrinc cégeiben
Privátbankár.hu | 2017. július 5. 14:10
A napok, de most már inkább hetek óta tartó őrület, amely az Opimus és a Konzum piacát jellemzi, ma soha nem látott forgalomban és elképesztő ármozgásban csúcsosodik ki.
Részvény / Deviza / Áru Erősödik a forint, gyengül a török líra
Fellegi Tamás | 2017. július 5. 10:15
Kismértékben erősödik a forint, a hazai tőzsdét pedig immár ki tudja hányadik napja az Opimus és a Konzum tartja lázban, elképesztő forgalom és nagy árfolyam ingadozások mellett, de holnap már jön az új papír, a Waberer’s. A nagyok közül az OTP emelkedik. Erős a cseh korona, esik a török líra.
Részvény / Deviza / Áru Nevet vált az Opimus, egyúttal a kisbefektetőkkel is megegyezik
Fellegi Tamás | 2017. július 4. 12:30
A magyar tőzsdén mostanában két cégről, az Opimusról és a Konzumról szól minden, amióta Mészáros Lőrinc meghatározó tulajdonos lett bennük. Most az Opimusnál történnek nagy dolgok: egyrészt teljesíti a Tebész által képviselt kisbefektetői kérést a közgyűlési részvétel egyszerűsítésére, és ha már közgyűlést tart, mindjárt nevet is vált a cég.
Részvény / Deviza / Áru A piacot ma is Mészáros Lőrinc cégei uralják, de most a Tesla is izgalmas
Fellegi Tamás | 2017. július 4. 10:25
Amerikában ma ünnepelnek, de tegnap még a legnépszerűbb internetes részvények befektetői zsebre vágták a profitot, ugyanez történt a Teslánál is. Itthon szinte csak a Konzum és az Opimus izgatja a résztvevőket, immár sokadik napja. Tovább erősödik az olaj, jó formában a cseh korona.
Részvény / Deviza / Áru Iszonyatosan elszállt két hónap alatt Mészáros Lőrinc cége
Fellegi Tamás | 2017. július 3. 11:43
Elképesztő ütemben növekszik a két Mészáros cég árfolyama, de különösen a Konzumé, amivel 10-szerezni lehetett két hónap alatt. A Richter, a Mol és az OTP esik, az európai börzék viszont szárnyalnak. Az olajár viszonylag magasan, az arany a mélyben, a forint igyekszik összeszedni magát.
Részvény / Deviza / Áru Szárnyal az euró, emelkedik az olajár
Fellegi Tamás | 2017. június 29. 11:11
Nem tört meg az euró lendülete azután sem, hogy tegnap az EKB-tól ellentétes jelzések érkeztek, sőt új éves csúcsra emelkedett a dollárral szemben. Az olajár belekezdett a nagy esés utáni időszerű korrekcióba, harmadik napja erősödik. Emelkedik a Mol, a Konzum és az Opimus. A forint megrekedt az eurónkénti 310-es szinten
Részvény / Deviza / Áru Egy téves megbízástól omlott össze az aranyár
Fellegi Tamás | 2017. június 26. 18:30
Valaki őrületes mennyiségű aranyat borított a piacra, amit állítólag gyorsan vissza is vett. Az európai tőzsdék emelkedtek, tekintettel arra, hogy az olasz bankokat bőszen vásárolták, miután két társuk csődöt mondott, de jött a mentés. Emelkedett a BUX, remekeltek a Mészáros-részvények. A görög 10 éves állampapír hozam 2009 óta a legalacsonyabb szintre került.
Részvény / Deviza / Áru Magához tért az olaj, esik az arany
Privátbankár.hu | 2017. június 26. 11:27
A tőzsdék vidáman emelkednek, élen az olasszal. A BUX fél százalék pluszban, az Opimus és a Konzum ma is élénkek. Hirtelen nagyot esett az arany a reggeli órákban, a forint kitartóan gyengélkedik.
Részvény / Deviza / Áru Csúcson a Meki és a Tesla, próbál megkapaszkodni az olajár
Fellegi Tamás | 2017. június 23. 11:09
A BÉT-en az OTP és a Mol esik, az Opimus és a Konzum ma is szép forgalmat generál, emelkedő árfolyamok mellett. Hétfőtől lehet felajánlani az FHB részvényeket, búcsú a bankpapírtól. Lélegzetelállító a McDonalds és a Tesla teljesítménye. Az olaj a nagy zuhanás után próbálja összeszedni magát.
Részvény / Deviza / Áru Tébollyá terebélyesedett a tőzsdén a Mészáros-láz
Fellegi Tamás | 2017. június 22. 11:10
A BÉT-en az OTP után a Konzum és az Opimus forgalma a legnagyobb, ez maga az őrület. A nagyok közül a Richter emelkedik, az OTP megpihent a méretes rali után. A forint gyengélkedik, az olajár tegnap ismét a mélybe hullott és ott is maradt. Mélyponton a Snap, tetőn a Tesla.
Részvény / Deviza / Áru Megint széttépték a Mészáros-cégeket
Privátbankár.hu | 2017. június 21. 19:31
Immár sokadszor újra limittel emelkedett a Konzum és az Opimus. Esett a Mol, emelkedett a Telekom, gyenge a forint, zuhan az olaj.
Részvény / Deviza / Áru Rábólintott a versenyhivatal – mostantól Mészárosé az Opimus
Privátbankár.hu | 2017. június 21. 14:23
Tovább nőhet a kisgömböc, a cég több mint a fele lehet az övé.
Részvény / Deviza / Áru Ráfázott, aki a magas kamatért török lírát vett
Fellegi Tamás | 2017. június 20. 10:42
Rég foglalkoztunk a török lírával: tavaly nagyot zuhant, és lenn is maradt, és ezt messze nem kompenzálta a kamat. A többi deviza ma nem mozdul érdemben, a tőzsdék közben tovább emelkednek, feljebb van a Mol, az OTP és a Telekom, esik a Richter. Lenyugodott az Opimus és a Konzum piaca.
Részvény / Deviza / Áru Vidámság Európában, és itthon is
Privátbankár.hu | 2017. június 19. 10:53
Nagy pluszban az európai tőzsdeindexek, egyúttal a BUX is. Ma békések a Mészáros papírok, a Nutex viszont 19 százalék pluszban. Lenn maradt az olajár.
Részvény / Deviza / Áru Összeomlott az olajár
Fellegi Tamás | 2017. június 15. 11:04
Összeomlás-szerűen esik az olaj, a tőzsdék is gyengélkednek ma. A BÉT-en elmúlt napokban nagyot emelkedő Richter és OTP vezeti az esést, de Mészáros Lőrinc cégeit újra veszik. Amerikában a jegybank fokozatosan bevonja a korábban kiszórt ingyenpénzt, egyúttal kamatot is emelt. Tartja erejét a forint és a cseh korona.
Részvény / Deviza / Áru Hurrá, erősödik a forint!
Fellegi Tamás | 2017. június 14. 10:45
Remek hír a külföldi nyaralást tervezőknek: végre sikerült a régiós társak után erednie a hazai valutáknak, és fél éve legerősebb szintjét elérni. A tőzsdék újra vágtatnak, remekel a Tesla. A BÉT-en emelkedik a Richter és az OTP, ma ismét tépik a Mészáros-papírokat. Gyengélkedik az olajár, bővel 50 dollár alatt van.
Részvény / Deviza / Áru Rengeteg Opimust adnának el, ha lenne kinek
Fellegi Tamás | 2017. június 13. 10:30
Ma is esnek a Mészáros papírok: a Konzummal 10-15 százalék mínuszban kereskednek, az Opimust viszont adnák vég nélkül. Emelkedik az OTP, kissé az olajár is feljebb van. Amerikában eséssel indítottak a nagy netes kedvencek, de nap közben megjöttek a vevők, így csak mérsékelt mínuszok lettek. A Tesla még emelkedni is tudott.
Részvény / Deviza / Áru Zuhannak a Mészáros-papírok
Privátbankár.hu | 2017. június 12. 12:25
Kár, hogy csak egy napig mozgott szabadon a Konzum és az Opimus, most a zuhanásukat gátolja a kereskedési limit: 20, illetve 15 százalékkal esnek, vevő nincs ezeken a szinteken.
Részvény / Deviza / Áru Esik a Konzum, erősödik a cseh korona
Fellegi Tamás | 2017. június 12. 11:01
Jót tett a BÉT kispapírjainak a pénteki limitmódosítás, normalizálódott a kereskedésük. Amerikában pénteken nagy napközbeni esés volt a vezető papírokban, de a zárás szebb lett. Erősek a régiós valuták, a forint viszont nem mozdul. Az olajár a múlt heti alacsony szinten maradt, 50 dollár alatt.
Részvény / Deviza / Áru Izzik a levegő a Mészáros-cégek körül - ekkora rekordot még nem látott az ország
Privátbankár.hu | 2017. június 11. 11:18
Tovább szárnyaltak Mészáros Lőrinc cégei a tőzsdén, de azért nem az ő csodálatos emelkedésüknek köszönhető, hogy ismét történelmi csúcsra emelkedett a Budapesti Értéktőzsde vezető indexe. A bluechipek közül kettő erősödött, kettő gyengült - közülük az OTP volt az, amely a csúcsra vitte a BUX-ot.
Részvény / Deviza / Áru Hullik az angol font, szabadok a Mészáros-cégek
Fellegi Tamás | 2017. június 9. 10:37
Helyreállhat az Opimus és a Konzum piaca, miután gyakorlatilag megszűnt mára az árfolyamlimit. A kezdeti őrület után meg is jött bennük a korrekció, nagy a forgalmuk, róluk fog szólni a mai nap a BÉT-en. Gyengül az angol font a brit választási patthelyzetben, esik az olaj és az arany, emelkednek az európai tőzsdék, szárnyal a Tesla.
Részvény / Deviza / Áru Bennfentesség gyanúja színezi a Konzum-őrületet, a mélyben az olajár
Fellegi Tamás | 2017. június 8. 10:30
Különösen indult a Konzum égig érő emelkedése, a TEBÉSZ bennfentes kereskedést gyanít. Az Opimusban is folytatódik az őrület, sőt ez most már más kispapírokra is kezd átterjedni. A nagyok is mennek, bár ez most alig tűnik föl a kicsik mellett. A Tesla továbbra is napról napra magasabban, az olajár viszont a mélyben.
Részvény / Deviza / Áru Beperelték Mészáros Lőrinc egyik cégét
Privátbankár.hu | 2017. június 7. 07:52
A Tebész viszi bíróságra az Opimust, a közgyűlési határozatokkal van baj.
hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG