<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Ruházat
Makro / Külgazdaság Még mindig szenvednek a ruhaboltok, a könyvesek és az iparcikk üzletek
Privátbankár.hu | 2021. március 4. 10:37
Az idei első hónapban tovább csökkent a nem élelmiszer termékek forgalma – jelentette a KSH. Az ING elemzője a negatív folyamatokra hívta fel a figyelmet.
Vásárló Itt költik a legtöbb pénzt ruhára a magyarok
Privátbankár.hu | 2018. június 11. 10:56
Egyre többet költünk ruhára. Ez a boltok forgalmán is meglátszik.
Vásárló Sereghajtó Magyarország: ebben labdába se rúgunk Európában
Privátbankár.hu | 2018. február 3. 07:01
Szépen hízik a boltos vásárlás, a válságot követő leülést követően 2013 óta a javulás jelei mutatkoznak a magyar fogyasztói kedven. A drága cikkek piacán azonban még mindig kicsit bizonytalanul nyitjuk a pénztárcát: bútorra, mosógépre, televízióra, laptopra és autóra még mindig kevesebbet költünk, mint a krach előtt. De mennyire maradunk el az EU-tól?
Makro / Külgazdaság Trump körül máris valóságos kegytárgy-üzletág szerveződött
Privátbankár.hu | 2017. február 20. 18:24
Több mint százezer Donald Trumphoz kapcsolódó tételt, emléktárgyat, relikviát árulnak az eBay-en, rengeteg sapkát, érmét, szobrocskát, kitűzőt, de akadnak több milliós tételek is. Sok közülük azonban nem is Amerikában készült. Szembetűnő, mennyivel olcsóbb, ha ugyanaz a termék Ázsiából érkezik, mintha az USA-ból, ezen is a kínaiak gazdagodnak meg?
Vásárló Te tudod mitől tisztulnak a ruháid? Itt a mosószerteszt!
Privátbankár.hu | 2015. szeptember 22. 12:31
A fogyasztóvédelmi hatóság mosószereket tesztelt. A többség jó vagy közepes minősítést kapott, de volt kiváló és gyenge eredmény is.
Makro / Külgazdaság Vigyázat, sugárzó övek kerültek forgalomba!
Privátbankár.hu | 2013. május 30. 08:37
Brit lapértesülés szerint radioaktívnak bizonyult öveket vont ki a forgalomból a divatcikkekkel online kereskedő Asos cég.
Vásárló Rezsire és ételre költöttünk minden második forintot tavaly
Privátbankár.hu | 2013. április 25. 08:38
Kevesebb jutott ruhára és cipőre, gyógyszerre viszont többet költöttünk tavaly.
Makro / Külgazdaság Nem drágult Amerika
Privátbankár.hu | 2013. február 21. 15:31
Nem emelkedtek az árak Amerikában januárban. Egy év alatt azonban 1,6 százalékos volt az átlagos drágulás. A vártnál jóval többen kértek munkanélküli segélyt. A munkanélküliség megközelítette a 8 százalékos szintet.
Vásárló Európában terjed a Halloween, Sandy belerondított az amerikai gigaüzletbe
Eidenpenz József | 2012. november 1. 12:25
Nagyon valószínű, hogy a Sandy-hurrikán hatását az USA gazdasága is megérzi majd. Lemondták a szerda esti negyvenezer fős rendezvényt New Yorkban, pedig 90 millió dolláros bevételt hozhatott volna. Németországban és Ausztriában már teljesen átvették az amerikai szokást és évente euró-százmilliókat költenek rá, aminek főleg az ipar és a kereskedelem örül.
Vásárló Egyre több férfi jár már turkálókba (Videó)
Privátbankár.hu | 2012. szeptember 4. 16:07
A korábban megszokott középkorú nők, vagy nyugdíjas vásárlók mellett az utóbbi időben egyre több férfi fordul meg a hazai turkálókban.
Vásárló Kezdődik a nyári leárazás - mit tehetnek meg az üzletek?
Privátbankár.hu | 2012. június 29. 12:05
A kereskedők már az első igazi nyári napokon a szokásosnál kisebb árakkal csalogatják a vásárlókat üzleteikbe. Az egyes áruházak különböző időpontokban kezdik a nyári termékek leárazását, egészen augusztus végéig. A válság hatása, hogy az akciós táblák ugyan nem változnak, de úgy tűnik, az árzuhanások mértéke és a kiárusításba vont cikkek köre szűkebb lehet a korábbiaknál.
Vásárló Minden harmadik pamutnak jelzett termék műszálból készült
Privátbankár.hu | 2012. március 8. 14:21
A fogyasztóvédelmi vizsgálatok kiábrándítók: Húsz pamutnak jelzett ruhanemű közül hét volt legalább részben műszálas, korábban pedig 50 gyermekruha 94 százalékánál nem az volt a nyersanyag, mint amit megadtak. Az alapanyag összetétele tapintásra nem állapítható meg, azt vagy mikroszkopikus vizsgálattal, vagy pedig kénsavban történő áztatással lehet tesztelni.
Friss
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Munkatársakat keresünk!

Online lapcsaládunk bővítéséhez újságírókat, szerkesztőket keresünk.

Részletek

hírlevél
depositphotos Ingatlantájoló