<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=947887489402025&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 
Telekom
Részvény / Deviza / Áru Berezeltek az OTP befektetői
Privátbankár.hu | 2023. március 13. 18:19
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 1279,88 pontos, 2,97 százalékos csökkenéssel, 41 797,81 ponton zárt hétfőn.
Vállalat Szélesedik az infósztráda Bécs és Budapest között
Privátbankár.hu | 2022. október 18. 13:05
Minden eddiginél nagyobb kapacitású, redundáns üvegszálas kapcsolatot épített ki Bécs és Budapest között az Invitech és az A1 Telekom Austria Csoport.
Vállalat Lezajlott a csata az 5G-s frekvenciákért
Privátbankár.hu | 2020. március 26. 17:53
Március 26-án rendezte meg a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság az 5G-s frekvenciák árverését, a Magyar Telekom Nyrt., a Telenor Magyarország Zrt. és a Vodafone Magyarország Zrt. részvételével.
Vállalat Fellebbezett a Telekom a Médiahatóság határozata ellen
Privátbankár.hu | 2019. szeptember 23. 18:04
A Magyar Telekom fellebbezett a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság határozata ellen. Mint ismeretes a hatóság az internetes forgalom- és eszközkorlátozás miatt augusztusban a hálózatsemlegességi szabályok betartására kötelezte a Magyar Telekom Nyrt.-t két mobilinternet-díjcsomagja kapcsán.
Részvény / Deviza / Áru Zuhan a forint, egyre különösebb a német kötvényhozam
Fellegi Tamás | 2019. március 27. 11:12
Tegnap szabadesésbe váltott a hazai valuta, újabb kritikus szinthez közeledik. A BÉT is gyengén nyitott, de az OTP magához tért, a Richter és a Telekom viszont lefelé tart. Az európai fejlett országok kötvényhozamai egyre csak mélyülnek, a német 10 éve hozam már érdemben negatív.
Részvény / Deviza / Áru Búcsúzunk a Plotinustól, megállíthatatlan a forint
Fellegi Tamás | 2019. március 6. 11:10
Ma már a tőzsdén is nevet vált a Plotinus, AKKO Investként szerepel tovább. Érdekes történet volt a Plotinusé, megemlékezünk róla. A 4iG-ben 10 százalék feletti részesedést szerzett az Opus. Emelkedik a Telekom és az OTP, több nap erősödés után is erős a forint.
Részvény / Deviza / Áru Közeleg az amerikai-kínai megegyezés, eufória a piacokon
Fellegi Tamás | 2019. február 25. 10:45
Az amerikai indexek rég nem látott szintekre emelkedtek pénteken, ma pedig Kínában van elképesztő rali, miután Donald Trump jelezte: érlelődik a kereskedelmi háború vége. Európa is emelkedik, a hazai börze viszont már beárazta péntene a Fitch felminősítését.
Részvény / Deviza / Áru Mélyben a Mészáros-papírok, zuhan a Plotinus
Fellegi Tamás | 2019. február 22. 11:24
Éves mélyponton az Opus, a nemzetközi indexbe kerülés miatti vétel után esik a Konzum, zuhan az új vagyonelemekért saját részvénnyel fizető, még Plotinusként forgó AKKO Invest. Gyengül a Telekom, erősödik a Richter. Amerika kismértékben esett, szárnyal viszont a kínai tőzsde.
Részvény / Deviza / Áru Erősödik a forint, magasban az olajár
Fellegi Tamás | 2019. február 21. 10:03
Az ország felminősítését követő iránykeresés után erősödni kezdett a forint. Esik a Telekom a gyorsjelentés után, gyengélkedik a Plotinus, Amerika folyamatosan emelkedik.
Részvény / Deviza / Áru Jókorát estek a kötvényhozamok, megugrott az aranyár
Fellegi Tamás | 2019. január 31. 19:00
A Fed tegnap esti nyilatkozata után, melyből arra következtet a piac, hogy akár véget is érhet az amerikai kamatemelési ciklus, ma jókorát zuhantak az európai és az amerikai kötvényhozamok. Szépen emelkednek az amerikai tőzsdék, a Fed-örömön kívül a Facebook és a General Electric szárnyalása is hajtja a piacot. Itthon a holnaptól AutWallis névre hallgató Altera ment nagyot.
Részvény / Deviza / Áru Már szárnyal a cég a Vajna-örökséggel, hasít az angol font
Fellegi Tamás | 2019. január 24. 12:16
Emelkedik az Est Media, már nem félnek a befektetők Andy Vajna részesedésének sorsától. Kis papírok nagy napja, a nagyok közül csak a Telekom mozdul. Szárnyal az angol font.
Részvény / Deviza / Áru Megszűnik a Plotinus, összeomlott az Apple
Fellegi Tamás | 2019. január 4. 10:45
Ismét zuhant Amerika, de mindenekelőtt az Apple, miután profitfigyelmeztetést adott ki. Ma már emelkedés tapasztalható Ázsiában és Európában, Európában, a BUX is pluszban. Szárnyal a Telekom, de még inkább a nevet váltani készülő Plotinus. Erősödik a forint, hasít az aranyár.
Részvény / Deviza / Áru Elfogyóban a német kötvényhozam, drágul az arany
Fellegi Tamás | 2019. január 2. 11:18
A 2018-as utolsó negyedév méltó folytatásaként, jókora zuhanással nyitottak az ázsiai és európai tőzsdék, a lényeg persze a délutáni amerikai kereskedés lesz. Mindenki kötvényekbe menekül, azok ára emelkedik, így hozamaik esnek. A kötvények mellett az aranyat tekintik biztos menedéknek.
Részvény / Deviza / Áru Féléves mélyponton a magyar kötvényhozam, nem lett jövő évi minimálbér
Fellegi Tamás | 2018. december 28. 18:26
Jó idők járnak a régiós államkötvényekre, a 10 éves papírok hozamai esnek (árfolyamuk emelkedik). Erősödtek az európai részvénypiacok, de így is gyenge évet zárnak, Amerika alig mozdul. A pesti börzén az OTP és a Telekom erősödött, a Richter gyengült. Elképesztő, de még mindig nincs 2019-es minimálbér.
Részvény / Deviza / Áru Nem tér magához a román tőzsde, Amerika is zuhan
Fellegit Tamás | 2018. december 21. 19:50
Az unortodox megszorítások miatt menekülnek a befektetők Bukarestben, nálunk a Telekom és a Mol emelkedett, az OTP esett.
Részvény / Deviza / Áru Mikulás rali helyett karácsonyi rémálom
Fellegi Tamás | 2018. december 18. 11:05
Ritka jelenség, hogy decemberben szabadesésben legyenek az amerikai részvények, de idén úgy tűnik, ennek jött el az ideje. Zuhan az olajár is.
Részvény / Deviza / Áru Esik az olajár, megviselődött a Mol is
Fellegi Tamás | 2018. december 17. 18:15
Nagyot esett ma a BUX leginkább a Molnak köszönhetően, de a Telekom is sokat rontott az indexen. Amerikában folytatódik az esés, az index új mélypontot értek el az október eleje óta tartó lejtmenetben. Az olajár is ereszkedik, nem támasztja meg az OPEC-Oroszország alku.
Részvény / Deviza / Áru Elmarad az év végi fellendülés
Fellegit Tamás | 2018. december 14. 10:21
Az amerikai részvénypiacok nem tudnak magukhoz térni, egyre kisebb egy év végi rali esélye. Európában esnek az indexek, gyengül a BUX is.
Részvény / Deviza / Áru Megint óriási Mészáros-rali volt a BÉT-en
Privátbankár.hu | 2018. december 3. 12:36
Nagy forgalommal sokat emelkedett a Budapesti Értéktőzsde novemberben, de mindent vitt a legújabb Mészáros-papír, a 4iG, a hónapban 78 százalékos emelkedéssel.
Részvény / Deviza / Áru Elszomorító évet zárhat a forint
Fellegi Tamás | 2018. november 28. 11:19
A piacokon ma mintha megállt volna az élet, mozgás alig, viszont a török líra tovább erősödik, és ami viszont elég szomorú: a forint tartósan gyengélkedik. Elvileg pedig semmi oka rá, még a 10 éves magyar állampapírhozam is szépen csökkent az elmúlt hónapokban.
Részvény / Deviza / Áru Zuhanás Amerikában, összeomlott a bitcoin
Fellegi Tamás | 2018. november 20. 11:19
A tőzsdéken, mindenekelőtt Amerikában kiújult az októberi trend, zuhannak főleg a technológiai részvények. A hazai börzén kisebb mértékű az esés, ellenben a kriptodevizák teljesen összeomlottak, miután a bitcoin letörte az árat hónapokig 6000 dolláron tartó támaszt.
Részvény / Deviza / Áru Szárnyal a Konzum és az Opus, lenyugodott a Telekom
Fellegi Tamás | 2018. november 16. 11:28
Miután a két nagy Mészáros-cégnél befejeződtek a tőkeemelések és elhárult minden akadály a két cég egyesülése elől, a befektetők zsákolni kezdték őket. A Telekom a tegnapi nagy rali után visszaesik, a Mol és az OTP gyengülnek, a Richter erősödik.
Részvény / Deviza / Áru Elszállt a Telekom, elhagyta magát Amerika, összeomlott a bitcoin
Fellegi Tamás | 2018. november 15. 10:50
Nagyot emelkedik a Telekom, ez már időszerű is volt, az OTP pedig örökös csúcsra ért a jó negyedéves eredmény hatására. Amerikában rendületlen az eső trend, ezúttal az Apple múlt alul egy kritikus szintet. Az éves csúcsdöntés után gyengült a dollár, zuhannak a kriptodevizák.
Részvény / Deviza / Áru Örülnek a piacok, zsákolják az OTP-t
Fellegi Tamás | 2018. november 7. 10:10
Az amerikai kongresszusi választási eredmény után erős vétel mutatkozik Európában és az amerikai határidős indexek is emelkedést vetítenek előre. Nálunk az OTP vezetésével zajlik a rali
Részvény / Deviza / Áru Nagyot esett az OTP, zuhan az Amazon
Fellegi Tamás | 2018. október 26. 18:40
A részvénypiacokat egy nap kihagyás után ismét az eladók uralják világszerte. Amerikában főleg az Amazon húzza le a piacot, de a Google is csalódást okozott negyedéves jelentésével. Nálunk az OTP kapta a legnagyobbat, a Richter és a Mol is esett, viszont a Telekom pluszban zárt.
Részvény / Deviza / Áru Patinás vállalat részvénye zuhant a mélybe
Fellegi Tamás | 2018. szeptember 26. 10:35
Miközben a legnagyobb amerikai cégek értéke újabb csúcsokra ér és a lassan 10 éve tartó emelkedő trend töretlen, a nagy múltú General Electric papírja sokéves mélypontra esett. Gyengül az argentin peso, miután lemondott a jegybankelnök.
Részvény / Deviza / Áru Nagyot esett a Mol és a Telekom, a forint is gyengült
Privátbankár.hu | 2018. szeptember 21. 23:15
A csütörtöki nagy emelkedés után Amerikában csak a Nasdaqon kezdődött korrekció, miközben Európában egész nap kitartott az emelkedés, egyedül a pesti börze esett komolyabban a címbeli papíroknak köszönhetően. Nagyot emelkedett az Opus az éves mélypontról, esett a Waberer’s.
Részvény / Deviza / Áru Eljött a válság tükörképe
Fellegi Tamás | 2018. szeptember 21. 11:03
Míg 10 éve minden összeomlott, a tőkepiacok zuhantak, most az ellenkezőjét látjuk: brutális ugrás új csúcsra Amerikában. A szereplők rózsásan látják a jövőt: nagy gazdasági növekedés, ideális mértékű infláció, teljes foglalkoztatottság. Ma Kína is szárnyal, még a kereskedelmi háború sem rettenti el a befektetőket.
Részvény / Deviza / Áru Erősített a forinton az MNB, magasban a 10 éves kötvényhozam
Fellegi Tamás | 2018. szeptember 19. 11:10
A jegybank monetáris tanácsának tegnap bejelentett változtatásai jótékonyan hatottak a forint árfolyamára. A hosszú kötvényhozam Amerikában is nagyot emelkedett, ugyanakkor a tőzsdék is felfelé tartanak, de a BUX gyengélkedik.
Részvény / Deviza / Áru Szárnyakat adott a forintnak a török kamatemelés
Fellegi Tamás | 2018. szeptember 14. 11:05
A török líra tegnapi megugrása mellett szépen erősödik a hazai valuta is tegnap óta, és a cseh korona is jó formában van. A részvénypiacok is emelkednek világszerte, a hazai börzén a Mol és a Telekom mennek nagyot.
Vállalat 5600 embert rúg ki a Magyar Telekom anyja
Privátbankár.hu | 2018. szeptember 10. 15:11
A Deutsche Telekom német távközlési szolgáltató konszern IT üzletága a T-Systems 5600 németországi alkalmazott elbocsátásáról állapodott meg a szakszervezetekkel.
Részvény / Deviza / Áru Zuhan a török líra, erősödik a forint, Kína szárnyal
Fellegi Tamás | 2018. augusztus 7. 10:41
Begyorsult ismét a török líra zuhanása, mondhatni újra összeomlott. A forint közben szép lassan maga mögött hagyja az eurónkénti 320-as akadályt. Szárnyalnak a kínai tőzsdék, Amerika is csúcson, élen az Apple. Magához tért a Telekom, korrigál a Richter és a Mol a sok emelkedés után.
Részvény / Deviza / Áru Megvan a világ első ezermilliárd dolláros cége!
Fellegi Tamás | 2018. augusztus 3. 11:02
Elérte az Apple összértéke a dollárban 13 számjegyű értéket, ráadásul okkal. A BUX-ot főleg a Mol húzza fölfelé, az OTP és a Richter is emelkedik, gyengélkedik viszont a Telekom. A török líra a mélyben, a forint megpihent.
Részvény / Deviza / Áru Nem tér magához a forint, nem úgy az OTP
Fellegi Tamás | 2018. május 14. 10:38
Tartósan gyenge a hazai fizetőeszköz, igaz, a régiós devizák is hasonlóan viselkednek. Mélyponton a török líra, gyengül a dollár. Nagy ugrással fontos szintje fölé ért az OTP, felhúzva a BUX-ot is. A Telekom esik, de csak az osztalékfizetés miatt. Magasban a Facebook árfolyama is, az olajár kissé visszaesett.
Részvény / Deviza / Áru Miért gyengélkedik a budapesti tőzsde?
Fellegi Tamás | 2018. március 5. 14:30
Miután tavaly szakadatlanul emelkedett a BUX, majd januárban el is érte tetőpontját, mintha nagyobb mértékben gyengülne a BÉT, mint a piacok általában. Kétségkívül az emelkedésben is az élen jártunk, vajon ezért nagyobb a korrekció, vagy más okok is közrejátszanak?
Részvény / Deviza / Áru Megszakadt a pénteki rémület, már csak az olaszok kapják
Fellegi Tamás | 2018. március 5. 10:30
A pénteki, Trump-féle importvámok miatti pánik lecsillapodott, Amerika fordult a nagy zuhanásból. Ázsia még esett, Európa ma már pluszban, kivéve Milánót, ami gyengélkedik a választási patthelyzet miatt. A BÉT pluszban, különösen a Richter kapta össze magát, van is miért, nagyot kapott pénteken. A Telekom viszont esik.
Makro / Külgazdaság Razziát tartottak két mobilszolgáltatónál – érik a büntetés?
Privátbankár.hu | 2018. január 26. 07:36
Előre be nem jelentett helyszíni vizsgálatot tartott a GVH.
Vásárló Nagy ígéretek: a számládon is látni fogod az áfacsökkentést
Privátbankár.hu | 2018. január 17. 15:20
Január végén már érezni lehet majd az áfacsökkentést az internetárakon a szolgáltatók szerint.
Vállalat Nagy dobás a Telekom leányától – nyélbe ütöttek egy felvásárlást
Privátbankár.hu | 2017. november 27. 17:03
Technológiai és biztonsági szolgáltatásokkal foglalkozó céget vett a T-Systems.
Részvény / Deviza / Áru Eljött újra a bankok ideje, épülnek a székház paloták
Privátbankár.hu | 2017. október 3. 18:25
10 évvel ezelőtti emlékek derengenek, amint a bankrészvények újabb és újabb csúcsokat döntenek, a cégek meg lazára veszik a költekezést, és kacsalábon forgó székházakat építenek. Akkor jött hamarosan a válság és az összeomlás, reméljük, most megússzuk majd egy korrekcióval vagy egy átlagos medvepiaccal.
Részvény / Deviza / Áru Rég nem esett ekkorát a budapesti tőzsde
Privátbankár.hu | 2017. augusztus 29. 15:30
Szokatlan nagy, több mint mínusz két százalékos mínuszban van a BUX, és ugyan egész Európa esik, mi vagyunk az élen a zuhanásban.
Részvény / Deviza / Áru Mi voltunk ma a menedékhely a világban, meg az észtek
Fellegi Tamás | 2017. augusztus 10. 18:30
Rég nem látott esés bontakozott ki a világ tőzsdéin, de mi voltunk az egyik üdítő kivétel: a hazai részvények erősödtek. Közben az arany is emelkedett, minden vélhetően összefügg az észak-koreai konfliktussal. Ez most nem olyan, mint a szokásos konfliktusok, keményebb a helyzet, a piacok sem hagyják figyelmen kívül.
Vásárló Elnémult ma a telefonod? Van egy jó hírünk: nem örökre
- | 2017. július 1. 08:48
Tegnap lejárt az adategyeztetési határidő a feltöltőkártyás mobil előfizetéseknél, így ma kikapcsolják, aki ezt nem tette meg. Azonban van még remény: az adategyeztetési határidőt, június 30-át követően is visszaadhatják a szolgáltatók a feltöltőkártyás előfizetésekhez tartozó mobilszámokat és azok egyenlegét azoknak, akik nem azonosították magukat időben, de később megteszik ezt.
Vásárló Talán mégsem maradnak sokan telefon nélkül jövő hónapban
Privátbankár.hu | 2017. június 17. 09:20
A Vodafone és a Telenor szeretné, h hosszabb idő állna rendelkezésre az ügyfél-azonosításra, szerintük kevés az idő június 30-ig, túl sok ügyfél veszne el.
Vásárló Helyreállt a Telekom hálózata, újra lehet telefonálni
Privátbankár.hu | 2017. május 15. 13:36
Rendesen megdöccent a legnagyobb szolgáltató hálózata, a hibát elhárították.
Részvény / Deviza / Áru Erősödik a forint, emelkedik az olajár
Privátbankár.hu | 2017. május 11. 10:34
Végre megmozdult a forint is a zloty és a cseh korona után. Emelkedik a Mol és az OTP, az olajár egy amerikai adatra emelkedik.
Részvény / Deviza / Áru Lenyugodtak Mészáros cégei, erőben a lengyel zloty
Fellegi Tamás | 2017. március 20. 11:10
A sok napos lufifújás, majd pukkadás után a Konzum és az Opimus a rájuk érkezett vételi ajánlat fölötti szinten stabilizálódott. Esik az OTP és a Telekom, emelkedik az arany, tartja csúcsát a Facebook. Remek állapotban a francia tőzsde még a mai korrekció ellenére is, a valuták sztárja a zloty.
Vásárló Összemosódik az élet: te mire használod a mobilod?
Privátbankár.hu | 2017. február 28. 20:20
A folyamatos online jelenlétnek köszönhetően ma már nincs éles határ a munka és a privát életünk között: a munkahelyünkről is folyamatosan tarthatjuk a kapcsolatot a szeretteinkkel, miközben a kollégák is bármikor elérnek. A magyar okostelefon-felhasználók ráadásul valósággal függők, háromnegyedük bármikor rendelkezésre áll a főnökének, ha cserébe az irodában is használhatja a telefonját. De mit nyomkodunk rajta ennyit?
Privátbankár
Mfor
Piac és Profit

Munkatársakat keresünk!

Online lapcsaládunk bővítéséhez újságírókat, szerkesztőket keresünk.

Részletek

hírlevél
Ingatlantájoló
Együttműködő partnerünk: 4iG